Епилепсия ТЕМА 12

• 64 967
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Честит имен ден  на именничката и на всички други именници. Живи и здрави и много, много късмет. Целуваме ви също виртуално!

# 151
  • Варна
И аз да почерпя за моя именик, Павчи днес ще празнува първия си имен ден  Hug
Теди аз щ пусна почерпка и за вас  Hug

# 152
Да ви е жив и здрав именника
Сияна ,благодарим за почерпката,която пускаш и за нас

# 153
Честит имен ден на малки и големи именици! Със здраве ,дълги години да носят имената си!
Моето имениче е почерпило ТУК

# 154
smilianova, разбирам те как се чувстваш, но не трябва да изпадаш в паника и да се отчайваш. Най-важното е да намерите адекватно лечение и да спрете пристъпите. Нашите пристъпи също започнаха много рано, преди да навърши един месец и веднага се обадихме в Детска педиатрия в София и ни приеха още на следващия ден. Там изкарахме 10-ина дена докато направим нужните изследвания и определим лечението и оттогава вече 9 месеца сме без пристъпи и на няколко месеца идваме на контролни прегледи. Лекува ни Литвиненко. Ако те интересува още нещо не се притеснявай да питаш. Кураж и дано всичко при вас се нормализира...

# 155
Ванче,Сиянка,Теди,Пепитааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!

Танитка Честит Рожден Ден!
Във този слънчев ден

приеми най-скъпи поздрави от мен

по случай твоя ден рожден.

Бъди все толкоз мила и добра,

бъди си просто майка и жена.

И не преставай да даряваш

със обич и със топлота

твоето богатство, твоите деца.

И макар годините да натежават,

остани си млада и помни

че всички днес те уважават

на колкото години и да си.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 10:13 от emа-диди

# 156
  • гр.Гоце Делчев

[/quote]виртуална почерпка и от мен и моя внук Петърчо.Честит имен ден на Поли и Павчи да са живи и здрави и да радват мама и тати.Сиянка нали не се сърдиш,че използвах твоята почерка тъй като все още не съм се научила да свалям картинки.Честит рожден ден на Танита да си жива и здрава и много късмет в живота.Ванче и на теб да ти е жива и здрава именничката и и желая много здраве щастие и любов

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 10:00 от pepi1963

# 157
 Tada ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именници!Да са живи и здрави!

# 158
Здраве,щастие!Здраве,щастие!Здраве ,щастие!Това са пожеланията ми към най-малкия именник Пави,към съкровищата на Теди,на Миро и Поли,на Ваня 66,и към всички малки,големи и още по-големи момичета и момчета!ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!ЗДРАВО ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛИ МИГОВЕ И МНООООООООГО ЩАСТИЕ!!!  bigdance2  ura newsm18  ura  bigdance2 newsm18 Tada ban  ura  bigdance2 newsm18 Tada Tada

# 159
  • Варна
Пепи разбира се че не се сърдя.  Hug Hug Hug Нали за това съм я пуснала за всички.

Честит имен ден и на твоето внуче, с много здрае да си носи името

# 160
Ех, че ни е весела темата днес  Simple Smile.
Пепи , честит ви двоен празник !     bouquet
Сиянка, Миро и Поли, честит имен ден на децата ви!   bouquet

Да са са живи и здрави всички именници!

Еми, Пепи, благодаря ви за пожеланията  Hug, трогнахте ме . Емче, ти направо ме просълзи с това стихче, чудесно е!

Ауууу, Ваня, пропуснала съм твоята Петя  Embarassed, зло да ви забрави  Hug. Жива и здрава да ти е! Весел празник!

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 11:46 от tanita

# 161
Честит имен ден на всички малки и големи именници.
Бъдете живи и здрави и късметът да е винаги ваш спътник в живота. Wine Glass

# 162
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ    И НА РОЖДЕННИЧКАТА  ТАНИТА!ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ!ДРУГОТО СЕ ПОСТИГА ЛЕСНО КОГАТО ЧОВЕК Е ЗДРАВ.  bouquet

# 163
  • Варна
  bouquetЧестито и от нас на всички празнуващи. Simple Smile

# 164
Честито на всички именици!С много здраве и късмет да си носят името!Весел празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт