Епилепсия ТЕМА 12

• 64 940
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Нонче не се подценявай миличка,не си проста а не си обърнала внимание забелязах и други задава този въпрос!Нончето е по услугите и на мен ми е вършела работа,не съм забравила като ми намираше Брейн Бустер в техните аптеки и ми го пращаше до Кърджали,тя е добричка!  bouquet

# 211
Еми стига че ми пораснаха много ушите а за другото си е така трябваше да прочета първо но докато готвех и ми хрумна това като идея затова прибързах.

# 212
Ива да ви е жив и здрав рожденника.Много здраве и много красиви мигове му пожелавам. newsm59 newsm67

Мариса какво стана с прегледа при Литвиненко нищо не пишеш или аз съм пропуснала.Питам те защото дъщеря ми днес се прибира от София и ако може ще говоря с нея да отиде до педиатрията.Много не съм наясно с разстоянията от Студенски град до там и как са и смените за работата но ако може ще говоря с нея.

Честит рожден ден и от нас! Да ви е жив и здрав младежът и много да ви радва!!!  Hug
По-малък е от Маги сама с 1 седмица!!!
   bouquet Нонче, благодаря, мила, направо ме трогна. В понеделник ще звъня на Литвиненко и ще го питам дали ще ни приеме, нали Ема каза /ако не се лъжа/, че не връща от Прованса.
Ако ли не, ще го мисля, но си е направо грехота да се емне щерка ти от Студентски град за номерче. И все пак благодаря.

# 213
Виж това за разстоянието не е проблем на нея и дай ходене стига да не е сутрешна смяна само но  ти като се обадиш и ще кажеш какво ти е казал и аз мисля че няма да имате проблем .

# 214
Иве, честит рожден ден на Илиянчо!   ura Tada nbirthday

Да ви е жив и здрав, много радост да ви носи, безгрижно и щастливо детство!!!

tedka* , добре направи, че сподели с нас  Hug Всички изпадаме понякога в такова настроение, затова сме тук - да споделяме и  да се подкрепяме.

Еми, сигурно не ти е смешно мила , но просто си представих как Дидко скубе баба си , а тя се връцка обидена  Grinning,  много смешно ми стана  Joy, извинявай .

# 215
  • Ямбол
 wavey и от нас!Честит рожден ден на малкия мъжага и от нас! hbday!При нас няма нищо ново ,добре сме слава Богу!Днес малкия ме изкара извън нерви и чак му се развиках и удрях масата,ама наистина неможах да се въздържа.Не ми издържаха нервите.Давах му едни сиропчета,които трябваше да изпие а той все едно напук ми прави и ги изплюва всичкото.Ама то не е виновно милото ,ама не можах да се възпра.После го целувах,прегръщах и му се извинявах ,ама на момента неможах да се овладея.Май май трябва да си поръам на джипито някакви по леки медикаменти иначе няма да стане работата.А знам че не е полезно за него така да се държа и все си викам друг път няма така д аправя и винаги идва и другия път в който не се въздържам.Милото ми на какво го подлагам само smile3518 doh .Сигурно към 10 ще пътуваме за София,незнам защо но нея дата съм си избрала.Смалчо всеки ден сме по разходки само да не вали.Излизаме в 9 и се прибираме за обяд в 2ч.,спи следобед(разбира се мама чисти и готви) ,хапва и пак навън докън 9ч.И така вски божи ден.Искаше ми се да го заведем на море,но незнам дали не е противопоказно за нас ,пък и не си представям как ще си ошотря 110кг задник в бански newsm45. newsm78.И така това е от нас.Много love001 и  hug ви изпращаме на всички!

# 216
Танитке напротив много ми е смешно дори с кеф гледам и подкокоросвам Дидко да скуби свеки:Викам"Скуби Дидко да види кво търпя аз всеки ден,тя идва 2 пъти в годината ще търпи"И оназ така ме изледа с големите очи ококорени и аз и викам"Излъгах ли за нещо" Joy Joy Joy тя мълчи!Дидо много гърчи и двете баби,особено майка ми която му угажда много.

# 217
Здравейте и  от нас,ние сме на гости при мама,но от снощи така вали,че не е истина
в понеделник пътуваме към морето и се надявам там да е хубаво времето
Еми,много ме разсмя с твоя Дидко и свекито ти

# 218
  • гр.Гоце Делчев
Иве честит рожден ден на Илиянчо да ти е жив и здрав и да има много късмет в живота newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada  uraЕмчо аз се чудя що на моята голяма дъщеря свеки не иска да гледа Петърчо,а то било за да не и омъкне косата,защото моята доста я пооскуба JoyТеди завиждам ти за морето,потопи се във водата и за нас.

# 219
Добро утро и хубава неделя. Очертава се май да не вали- ама то не се знае, както пече и изведнъж бликва порой. Писна ми вече от тези дъждове, обадиха ми се всички болежки...
Лек и приятен ден и много да не се печете на плажа!

# 220
      Здравейте и от мен!Дано наистина не вали,но снощи като гледах прогнозата-ние пак ще сме омокрени.Вчера времето беше невероятно, изобщо не предвещаваше дъжд.И изведнъж-едни гръмотевици,едни светкавици!Да не очакваш...Нямаше едно облаче,а валя като за световно!Имах толкова планове,всичко се осуети. Добре поне,че прането  изсъхна!После  дъждът спря  и тръгнах на пазар.През цялото време се мандрахерцах с един огромен чадър,който само ми пречеше.Дано Миро и Поли като дойдат на море ,да се оправи това време !А сега и аз ви пожелавам една слънчева и хубава неделя! newsm53                                                                                      

# 221
аз пък от бабите си не мога да се оплача.Помагат хората колкото могат.Само че тя мойта с тая тежка епилепсия.....Пак ни зачестиха пристъпите и незнам вече какво да се правим...Сега съм я сложела в един леген с вода на терасата,но ни е малко и ще ходем да си търсим басейн.Та с пристъпи--без пристъпи,децата си искат своето.Само дето нешите по-трудно(да не кажа много трудно)се гледат.

# 222
Здравейте и от мен .И тук сутринта беше едно слънчево време да ти е кеф да се разхождаш и как стана два и половина се сбра и земята и небето.. Тръгнахме и без чадър за гарата щерката да я изпратя за. Софията та  едвам се прибрах ама така е колата седи в гаража ама като си нямам книжка ще си ходим пешком. И така сега си вали гърми направо гъбясахме.Вече ми писна и на мен а на дечицата незнам.

# 223
     Hug  И тук на морето небето се нагрочи.Мисля,че ще вали.А е такава жега,че като завали,че като почне да се изпарява после...Такава задуха ще настане.Омръзна ми!Казват,из страната имало големи наводнения.Горките хорица!Вече и времето не е с нас.Ама сме безсилни пред ПРИРОДАТА.
Пък и тези промени -ту слънчево,ту -дъждовно ,такова влияние оказват на дечицата ни.Наблюдавам моя сладур-лявото му око пак примигвма.Взех направление за ЕЕГ-да видим невроложката тук дали е на работа.Че нейният апарат много точно отчита,а и тя без грешка разчита ЕЕГ-тата.Но на какво да се надява човек,като през ден и два и три следват магнитни бури.Миличкият, толкова са разцентрирани движенията му,че направо ми се плаче.Къде от Ривотрила,къде от времето...Трудно му е,но не се предава...И знаете ли,мисля си понякога,че нашите деца са много по-силни и много по-борбени от здравите дечица.И са много по-добри от тях.Дай Боже да се оправят, медицината да открие нови методи на лечение,да няма тъжни детски очи и разбити родители!Това е-настроението ми пак е в резултат на смръщеното време.Все още не е заваляло,и ако се размине,то ще е чудо!Дано Миро и Поли изгонят дъжда от морето!!! newsm53

# 224
  • Под гъбата
Sinaro,като чета поста ти ми се изясняват някои неща. Все си мислех че е случайност при дъщеря ми това сменяне на настроението. Ето тази вечер пак плаче и  е леко нервна, приказва ми какви ли не приказки. Ще започна да следя магнитните бури и да си отбелязвам в дните около тях какво е било настроението и. Нашето ЕЕГ този път ще го правим в София, дано там резултатите са различни. Все  още размишлявам и чета информация за нашият случай и се чудя защо лекарката ни не беше абсолютно категорична с диагнозата а написа само пред епилептичен стадий? newsm78 Някой да има впечатления от апарата в МЦ "Детско здраве"?

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 19:10 от mama_mima

Общи условия

Активация на акаунт