Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за лечение с лекарства като Lamictal и Rivotril?
Какви са препоръките за изследвания като ЕЕГ и ЯМР?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително здраве, лечение, проблеми с децата, лични преживявания и информация за лекарства и лекари. Освен това членовете на форума споделят опит и съвети по отношение на изследвания, лечение и преглед при специалисти. Форумът също така обсъжда теми, свързани със здравето на децата като епилепсия, лечение с лекарства като Ламиктал и Ривотрил, резултати от ЕЕГ изследвания, проблеми със съня и консултации с невролози. Членовете споделят своя опит и обсъждат изследвания като ЯМР и диетични режими.
-
Какви са препоръките за лечение с лекарства като Lamictal и Rivotril?
Членовете на форума споделят своя опит и предлагат съвети относно лечението с лекарства като Lamictal и Rivotril. Те обсъждат проблеми, свързани с наличието на лекарствата в аптеките, промените в протоколите за лечение, както и предложения за корекции в протоколите от личните лекари и невролозите. Освен това те разглеждат съществуващи проблеми с лекарствата и търсят съвети как да избегнат страничните ефекти.
-
Какви са препоръките за изследвания като ЕЕГ и ЯМР?
Членовете на форума споделят своя опит и съвети за изследвания като ЕЕГ и ЯМР. Те обсъждат процеса на записване за преглед, проблеми с издаването на направления за изследвания, както и препоръки за избор на специалисти. Освен това те споделят своите преживявания и се консултират относно подходящи методи за тези изследвания.
-
Какви са препоръките за диета и спокойствие при деца със здравословни проблеми?
-
Каква е процедурата за записване за ЕЕГ изследване в клиниката на доц. Литвиненко?

, много смешно ми стана
, извинявай .
и от нас!Честит рожден ден на малкия мъжага и от нас!
!При нас няма нищо ново ,добре сме слава Богу!Днес малкия ме изкара извън нерви и чак му се развиках и удрях масата,ама наистина неможах да се въздържа.Не ми издържаха нервите.Давах му едни сиропчета,които трябваше да изпие а той все едно напук ми прави и ги изплюва всичкото.Ама то не е виновно милото ,ама не можах да се възпра.После го целувах,прегръщах и му се извинявах ,ама на момента неможах да се овладея.Май май трябва да си поръам на джипито някакви по леки медикаменти иначе няма да стане работата.А знам че не е полезно за него така да се държа и все си викам друг път няма така д аправя и винаги идва и другия път в който не се въздържам.Милото ми на какво го подлагам само
.Сигурно към 10 ще пътуваме за София,незнам защо но нея дата съм си избрала.Смалчо всеки ден сме по разходки само да не вали.Излизаме в 9 и се прибираме за обяд в 2ч.,спи следобед(разбира се мама чисти и готви) ,хапва и пак навън докън 9ч.И така вски божи ден.Искаше ми се да го заведем на море,но незнам дали не е противопоказно за нас ,пък и не си представям как ще си ошотря 110кг задник в бански
.
.И така това е от нас.Много
и
ви изпращаме на всички!