Епилепсия ТЕМА 12

• 64 920
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Ние сме правили в Детско здраве ЕЕГ,доколкото знам апарата не е лош,но тези които го правят ЕЕГ не са сестри поне  така ми е казвал Литвиненко
а дали ще изгоним дъжда това ще видим,  дано да се  случи,че и ние не искаме да вали а да си изкараме повече от прекрасно(колко сме скромни само)

# 226
  • Под гъбата
Ние сме правили в Детско здраве ЕЕГ,доколкото знам апарата не е лош,но тези които го правят ЕЕГ не са сестри поне  така ми е казвал Литвиненко
а дали ще изгоним дъжда това ще видим,  дано да се  случи,че и ние не искаме да вали а да си изкараме повече от прекрасно(колко сме скромни само)
Е не, ти направо ме смая! Как така не е медицински персонал? В такъв случай първо ще питам който ни се падне с какво образование е, колкото и нахално да изглежда. Не мога да допусна че ще поверя детето си на случаен човек да му направи такова изследване. Sad

# 227
  • гр.Гоце Делчев
Хей майчета много се разкиснахте от това лошо време.При нас също до обяд беше хубаво после ту грейне слънце,ту се заоблачи.Преди малко заваля доста силно .Явно това лято ще е така.Теди дано пооправи времето като отидате  на морето.Мама Мима при Литвиненко в поликлиниката също правят ЕЕГ,но пипат доста грубичко. При д-р Попова са доволни от ЕЕГ-та ,но пък доц. не ги признава нещо.

# 228
Незнам колко съм те смаяла,но това ми го каза доцента и то няколко пъти след като бях ходила там да правим ЕЕГ и той ни го разчете ЕЕГ-то,там няма кой друг освен него да го разчете
Поне ти казвам да имаш едно на ум и пак така като го усещам не сте доволни,аз какво да кажа като нямаше кой да ми каже и ходех едва ли не на сляпо,преди да науча за Попова,и след като не исках в поликлиниката.

# 229
  • Ямбол
Ние ходихме при Калева -в този мед.център и ЕЕГ-то ни го направи секретарката от фойето.Незнам дали всичките ЕЕГ-та тя гии прави,но ние не сме доволни.Показа ни че нямаме нищо ,а след 2 седмици ни приеха в педиатрията със същите гърчове.

# 230
 Grinning Тук така и не валя.Само дето си останахме вкъщи...Синоптиците се изложиха този път.И да попитам-какъв е този МЦ"Детско здраве" и кои лекари работят там?Невероятно  ми звучи някак си ЕЕГ-то да го правят хора непрофесионалисти.Може да не са сестри,но да са фелдшери.Да не би да не сте разбрали  правилно бе,хора?!В никакъв случай не бих рискувала.Нека не прозвучи като реклама,но много вярвам на ЕЕГ-то в детска неврологична клиника,лично доц.Димова ги прави и ги разчита.Но като отидете там,после не зная Литвиненко как би реагирал.В клиниката има и сънно ЕЕГ,и се прави направо в отделението.За нищо на света не бих отишла никъде другаде.Но това си е само мое лично мнение.А за тези,които живеят в Бургас -една информация.Най-прецизен е апаратът на Д-р Петкова /до ритуалната зала/.Тя си ги разчита ЕЕГ-тата,и в София ги признават.А сестрата ,която ги прави,е дългогодишна сестра в неврологично отделение-вече пенсионерка.Теди нещо замлъкна,ама сигурно си има гости.Лидуна,с вашия малчо може разходки край морето или на плажа,но рано сутрин и следобед след 17 ч.А колкото до банския-дупето си е твое.Какво толкова?Еми,на тая история с Дидко и "очи ококорени" съм се смяла с глас.! JoyАма днес изобщо не се появи.И Сияна мълчи...ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ,А НА МАЛЧОВЦИТЕ-НАЙ-ВЪЛШЕБНИТЕ СЪНИЩА И НИКАКВИ ПРИСТЪПИ! newsm76

# 231
Синаро днес ме нямаше ходих на гости в едно градче Неделино ако сте чували невероятно красиво е,като се прибрах вечерта съответно ви прочетох днес те на тема"Дъжд" опасни сте както сте тръгнали след някоя седмица ще трябва да се прави нова тема! Laughing

# 232
Grinning Тук така и не валя.Само дето си останахме вкъщи...Синоптиците се изложиха този път.И да попитам-какъв е този МЦ"Детско здраве" и кои лекари работят там?Невероятно  ми звучи някак си ЕЕГ-то да го правят хора непрофесионалисти.Може да не са сестри,но да са фелдшери.Да не би да не сте разбрали  правилно бе,хора?!В никакъв случай не бих рискувала.Нека не прозвучи като реклама,но много вярвам на ЕЕГ-то в детска неврологична клиника,лично доц.Димова ги прави и ги разчита.Но като отидете там,после не зная Литвиненко как би реагирал.В клиниката има и сънно ЕЕГ,и се прави направо в отделението.За нищо на света не бих отишла никъде другаде.Но това си е само мое лично мнение.А за тези,които живеят в Бургас -една информация.Най-прецизен е апаратът на Д-р Петкова /до ритуалната зала/.Тя си ги разчита ЕЕГ-тата,и в София ги признават.А сестрата ,която ги прави,е дългогодишна сестра в неврологично отделение-вече пенсионерка.Теди нещо замлъкна,ама сигурно си има гости.Лидуна,с вашия малчо може разходки край морето или на плажа,но рано сутрин и следобед след 17 ч.А колкото до банския-дупето си е твое.Какво толкова?Еми,на тая история с Дидко и "очи ококорени" съм се смяла с глас.! JoyАма днес изобщо не се появи.И Сияна мълчи...ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ,А НА МАЛЧОВЦИТЕ-НАЙ-ВЪЛШЕБНИТЕ СЪНИЩА И НИКАКВИ ПРИСТЪПИ! newsm76

Ние също правим ЕЕГтата в Св.Наум... там ни правиха и в заспало състояние... Слава Богу- чисто беше.
А тук в Бс сме си точно при д-р Петкова... Вече 1г само с нея се консултирам, че като нямаме пристъпи не се налага да ходим до Сф... Тя се консултира с доц.Димова и доц. Божинова ако има проблем, и затова й се доверявам напълно!
А и не е хубаво да се сменят апаратите... като се следи състояние, хубаво е да е на един и същ апарат. Peace

Днес бяхме почти цял ден навън... Дебс се набесня в парка и като решихме да се прибираме колата ми неможа да запали, та се прибирахме с такси...  Close  Мн ме хваща яд като давам пари за безмислени неща  Simple Smile  ooooh!  Ако беше хладно щяхме да се приберем пеша, ама така напичаше, че Дебс чак беше зачервила бузи и ме достраша да не й стане лошо. Rolling Eyes
Сега чакаме мъжо да ни погостува пак Simple Smile и да го хванем да оправи колата, че вторник трябва да я карам на годишен преглед. ooooh!
А за морето и големите д*пета... пишете ме и мен в отбора Simple Smile  Ходим на едно малко заливче, скрито с дървета и няма мн хора, та там се престрашавам да се покажа в целия си блясък Laughing  Свеки е по-дебела от мен, ама не й дреме и редовно се излежава на централния бургаски плаж. hahaha а аз тоз моя срам кво ще го правя, незнам  Mr. Green
Оф, айде обясних ви се пак Simple Smile

п.с. sinaro, вие от Бс ли сте? Thinking

# 233
Ние сме правили в Детско здраве ЕЕГ,доколкото знам апарата не е лош,но тези които го правят ЕЕГ не са сестри поне  така ми е казвал Литвиненко
а дали ще изгоним дъжда това ще видим,  дано да се  случи,че и ние не искаме да вали а да си изкараме повече от прекрасно(колко сме скромни само)
Е не, ти направо ме смая! Как така не е медицински персонал? В такъв случай първо ще питам който ни се падне с какво образование е, колкото и нахално да изглежда. Не мога да допусна че ще поверя детето си на случаен човек да му направи такова изследване. Sad

В Детско Здраве Литвиненко разчита ЕЕГ-тата, а дали момичето, което ги прави е медицински персонал - нямам идея. Но също ти препоръчвам ЕЕГ-тата при д-р Попова. Най-малкото обстановката е изключително спокойна, докато в Детско Здраве обикновено е лудница, доцента прескача от неговия кабинет до ЕЕГ кабинета, разчита ЕЕГ, докато правят ЕЕГ на следващото дете... А дали признава ЕЕГ-тата на Попова - аз изрично го попитах има ли нещо против да си направим там и той нямаше никакви възражение.

# 234
  • Под гъбата
И аз исках при Попова, но лятно време е така, лекарите са в отпуск. Говорих с познати от София и те ми казаха че най рано след средата на август започват да се завръщат лекарите. Не можем да чакаме до тогава а и искам консулт с друг лекар защото ще полудея от нерви вече.Тука в Свищов ми е ясно един апарат и един лекар правещ ЕЕГ, този в болницата е от моето детство Confused. Дано не е такава лудница все пак и аз категорично ще питам лицето правещо процедурата. Ако беше държавна болница разбирам, но в частен център при това срещу не малка сума, държа на специализиран песонал. Не че са ме канили и викали, но трябва да има основа заради, която да заплатя услугата. Че то така и чистачката в центъра и тя ще знае как да пусне апарата.
Искам да попитам с какъв шампоан или сапун миете косата на детцата ви преди ЕЕГ? Аз използвам бебешки ,хипоалергенен без аромати и оцветители, но ако има нещо по добро?

# 235
Искам да попитам какво е това сънно ЕЕГ.С нормално ЕЕГ не може ли да се види ако има епилепсия.И кога се прибягва до сънно ЕЕГ.Ако може да ми кажете нещо повече по въпроса.

# 236
Фани75,сънното ЕЕГ се прави ,за да се види какво става вътре в кутийката по време на сън.В нашия случай сънното ЕЕГ показа  състояние на електричен статус.Т.е.-мозъкът вместо да си почива,будува.Дори  препоръчаха детето  повече да бодърства.Сънното ЕЕГ,или т.н.видео-ЕЕГ проследява мозъчната дейност за едно по-продължително време.Примерно -2,3 ,а ако се наложи и повече часа.Не съм питала,но ми се струва,че понякога ЕЕГ-то в будно състояние може да се различава от това-в сънно.При нас пристъпите са само по време на сън,при събуждане ,или при повторно заспиване.Много е мъчително,защото по цяла нощ будувам и го наблюдавам,а през деня вече няма време за сън-събират ми се едва 4-5 часа на денонощие.

# 237
mama_mima ,относно миенето на косата ,няма значение с какъв шампоан да е. Peace

# 238
Мама Мима д-р Попова ще излиза в отпуск или първите две седмици или вторите две седмици на август,самата тя все още незнае ако искаш да правиш при нея еег имаш време до края на месеца,тя също е невролог,ако мислиш да ходиш при Литвиненко той сега се върна от отпуска за другите лекари незнам кога излизат.Ако искаш кординати пиши ми на лични!

# 239
Добро утро на всички!Пожелавам ви един много,ама много хубав ден!А аз отивам при социалните,че днес ще ни прекратяват трудовите договори и ще ни пращат на борсата.Питам се-в/у каква заплата ще ни осигуряват оттам,след  като от 6 януари сме на 6 часов работен ден... Направо ми е тъжно.Жалко е,че изобщо не се мисли за инвалидите.И най-вече -когато те са деца.И да попитам.На детето правихме велоергометрия.На 5-тата минута след натоварването пулсът му беше 180.Като спря да върти педалите,постепенно всичко се нормализира.Кардиоложката каза,че сърцето/слава Богу/ е добре,но трябва да се направи програма за дозирано натоварване.Посъветва ме да  отида към фитнес-центровете.Само че там никой не се наема да прави програма на дете.Бил малък.Ако някой знае ,или има идея-нека пише.А сега приключвам,че трябва да тръгвам.Стискайте палци! Hug

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 13:39 от sinaro

Общи условия

Активация на акаунт