Епилепсия ТЕМА 12

• 64 910
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Bezdna ,нищо не е станало ,съсем нормално е да се обърка човек ,все пак си притеснена.
Ако успея да се свържа с Еленита ще я помоля да се включи.

А относно хотелите ,цените им са доста солидни от 90лв. за стая на ден  newsm78 ,като за х-л. Confused

ТУК открих изгодни квартири в район Изток

# 271
Момичета,какво става с темите?Нещо се сляха май?Поне при мен така излиза... newsm78

# 272
Май ще трябва модератор да заключи старата тема, защото родители се бъркат и пишат там....

А хотелите са доста скъпички, да...

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 16:28 от tanita

# 273
   WinkАко има хотел на  бул."Г.М.Димитров",това е чудесно!Съвсем близо е до клиниката.Голямо улеснение!Дано и да не е много скъпо! Hug

# 274
Vanq 66, благодаря ти за линка за квартирите, сега ще звънна да проверя ...в 4 сезона тройна стая е 120 лв. или 110 ако е двойна с допълнително легло ...като се има предвид броя на нощувките 4-5 поне , няма да е хи4 евтино ! Каквото-такова в крайна сметка Simple Smile

# 275
Момичета, да ви кажа, звъннах на Литвиненко и му обясних ситуацията с прегледа и номерцата и че ние идваме отдалеч и т.н. Каза ми: "Няма проблем, ще ви видя". Ох, дано всичко е ок. Утре ще вземат кръв на Маги за чернодробни показатели и ниво на Валпроева к-на. Дано и те да са в норма. Много ме притеснява, тя напоследък въобще не яде. И без това е злояда, но пък напоследък е някакъв кошмар. Дайте някакви съвети за хранене. Тук педиатърките са вдигнали ръце от нас.
Лека вечер на всички и целувки на прекрасните дечица!

# 276
Мариса не зная от къде сте ,но някакви витамини за апетит не са ли ви предписвали.

# 277
 WinkМариса,радвам се,че всичко се е уредило!Къде ще правите изследванията за нивото на Валпроата?Платено  ли е,или е по здравна каса.А за яденето-не се тревожи много.Как да се храни човек в тези горещини?Наблягаме на суровите п.лодове и зеленчуци.Сутринта е закусил плодова салата.На обед-таратор и пиле с грах.,за десерт-сладолед.За вечеря-кофичка  пълномаслено кисело мляко Български йогурт и  2 филии пълнозърнест хляб с масло,кашкавал и салам и 2 домата.Нашият батко не е злоядко,но той определя менюто,или поне  се съобразяваме с предпочитанията му.Ако зависи от него,само пържени картофи и шишчета ще яде.Купи на Маги  сироп Санастол.Има го по аптеките.Аз бях ужасно злоядо дете,и си спомням че в ония далечни години татко/лека му пръст/успяваше да ме снабдява.Беше френско производство.Преди години ,когато синът ми ми създаваше проблеми с яденето,го пи  доста време.Много е вкусен.А сега пожелавам на всички една много спокойна нощ и сладки сънища! Hug

# 278
Здравейте,включвам се да ви кажа за тези които си правят еег при Попова...работят с направления:направление номер 3,код 54,взима се от личния лекар,дадената инфорчация е от кл."Санус" Wink

# 279
  • Варна
Здравейте,включвам се да ви кажа за тези които си правят еег при Попова...работят с направления:направление номер 3,код 54,взима се от личния лекар,дадената инфорчация е от кл."Санус" Wink

Пък аз само да вмъкна нещо, че този пост може да обърка някой. Такова направление се дава само ако детето НЕ е динспансирано при друг невролог. И ако се вземе това направление от ЛЛ след това в продължение на 45 дена той не може да ви издаде ново направление за невролог и няма как да идете по здравна каса на друг невролог. А прегледа ще трябва да е платен.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 09:50 от siqna.muk

# 280
Добро утро макар и малко късничко успях да седна и да си изпия сутрешното кафе. kaffeetrmker_2
Тук  още от рано започна едно заоблачаване явно основното почистване пак ще бъде отложено за неопределено време. Така  подтискащо ми действа а пък като съм и сама съвсем скапано се чувствам.  Nature Partly Sunny
Мариса дано всичко  мине добре а за апетитът  не се притеснявай моят малкия също като беше по малък нищо не и скаше да яде а сега понякога го гоня от масата защото е като прахосмукачка не спира да се тъпче.Може  наистина да и вземеш витамини попитай педиатърката .

# 281
Права си Сияна,на последното еег при Попова зададох същия въпрос на жената на регистратурата и тя ми отговори че ако искаш да ползваш направление от личния лекар за еег при Попова не трябва да си диспансезиран при друг невролог.
Мариса видя ли че няма място за притеснение,Литвиненко ще ви прегледа знам го от личен опит.Да не би да и никнат зъбки и затова да не иска да яде.Моя син откакто почна да пие лекарствата е толкова злояд,вече 3 години се храним насила няма нищо което да му харесва да яде.

# 282
  #CrazyЕй ме и мен!Разногледа от българска  бюрокрация и бумагщина...Още в 7,45 ч отидох в бюрото  по труда,мислейки,че ще бъда първа.Оказа се,че съм 15-та по ред.Започнаха работа с граждани в 8,30.Влизахме един по един и до 9,15  ни раздадоха номера.Моят беше за 11,30 ч. smile3511Грабнах  си  дипломите,трудовите книжки,уволнителната  заповед и хукнах да записвам малкия за ЕЕГ.Качих се на автобуса,и уж беше 12 А,а по  едно време  взе,че ни закара на гарата.Докато сме пътували,шофьорът се усетил,че  табелата трябва да се смени,и проверителката  сложила  №15.Хората започнаха да се карат, smile3512 smile3512да роптаят, smile3512,да се възмущават,но шофьорът имаше страхотно настроение-първо smile3532,а посли ни smile3513посочи  вратата.Слязохме и хукнахме да гоним 12А.Най-сетне записах детето за сряда за ЕЕГ,и отново -към бюрото по труда.А там-попълвах,попълвах,попълвах...и се подписвах,подписвах...Идеше ми да fight fight fight...но  служителката беше много разбрана,пък и жената  нямаше вина...че...системата ни е smile3549]...Най-после отидох в НОЙ!!!Там влязох Weary,а излязох много бързо и newsm47!!!В 12,50 ч успях да се добера до вкъщи.И сега, след като  ви се newsm45,малко като че ми поолекна.Времето е едно  навъсено и недружелюбно,и имам чувството,че всеки момент ще засвятка и затрещи.Слънцето изобщо няма намерение да се покаже днес.Нонче,като гледам как дими кафето от чашката на твоето човече,чак на мен ми се препи. Отивам и аз да си направя!Пепи 63   ,искаше информация как вървят квартирите край Бургас.Изпратих ти  на лични  адрес и телефон за Сарафово.Лек ден на всички и много,много усмивки  на всички малчовци и малечки  !!! newsm53

# 283
Синаро доста добра разходка си си направила просто незнам да се смее ли човек или да плаче от неуредиците в тази наша държава.Преди няколко месеца и аз минах по този път  бях отъпкала доста голяма пътека от бюрото по труда до нои  .Човек трябва да се въоръжи с огромно търпение за там.

# 284
Сега да питам, че ми стана интересно. Ние сме диспансеризирани при Литвиненко. Мога ли да взема направление от джи-пи за ЕЕГ при Попова?
Изследванията ги правим така- личната дава направление за чернодробни показатели. Отиваме в частна манипулационна, плащаме 10 лв да вземат кръв и си носим кръвта в Бургас, където плащаме 20 лв. за Валпроевата к-на и не плащаме за чернодробните.
Относно яденето- проблемите ни почнаха някъде от към 7-я месец /ей  го вече близо 1г. и половина/. Маги въобще не кусва месо- под никаква форма. Яде домати, сирене, краставици, тук-там и малко хляб. Основно кара на адаптирано мляко.
Пък за сиропите- вече не знам какво не сме пили. Първо- Саностол- две опаковки, Апетон- две, купих витамини от Амуей, последно сме на Марсианци, който според всички, много разяждал. Да, ама не.
Не знам дали е свързано със зъбите- имаме още 4 кътника да вадим.
Та така. Пък е много жизнена, хемоглобинът й е 114 /при норма от 120/, но не яде. А и вода пие от дъжд на вятър.
Като почнахме Конвулекса, имаше малко повече апетит, ама то беше за около 1 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт