Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за лечение с лекарства като Lamictal и Rivotril?
Какви са препоръките за изследвания като ЕЕГ и ЯМР?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително здраве, лечение, проблеми с децата, лични преживявания и информация за лекарства и лекари. Освен това членовете на форума споделят опит и съвети по отношение на изследвания, лечение и преглед при специалисти. Форумът също така обсъжда теми, свързани със здравето на децата като епилепсия, лечение с лекарства като Ламиктал и Ривотрил, резултати от ЕЕГ изследвания, проблеми със съня и консултации с невролози. Членовете споделят своя опит и обсъждат изследвания като ЯМР и диетични режими.
-
Какви са препоръките за лечение с лекарства като Lamictal и Rivotril?
Членовете на форума споделят своя опит и предлагат съвети относно лечението с лекарства като Lamictal и Rivotril. Те обсъждат проблеми, свързани с наличието на лекарствата в аптеките, промените в протоколите за лечение, както и предложения за корекции в протоколите от личните лекари и невролозите. Освен това те разглеждат съществуващи проблеми с лекарствата и търсят съвети как да избегнат страничните ефекти.
-
Какви са препоръките за изследвания като ЕЕГ и ЯМР?
Членовете на форума споделят своя опит и съвети за изследвания като ЕЕГ и ЯМР. Те обсъждат процеса на записване за преглед, проблеми с издаването на направления за изследвания, както и препоръки за избор на специалисти. Освен това те споделят своите преживявания и се консултират относно подходящи методи за тези изследвания.
-
Какви са препоръките за диета и спокойствие при деца със здравословни проблеми?
-
Каква е процедурата за записване за ЕЕГ изследване в клиниката на доц. Литвиненко?
,от сутринта не се диша и пак се разминахме с разходката.
Но довечера ще наваксаме.Нашия тати все ни издирва,ама и ние метлите чак в 9 и нещо се прибираме вечерта и на него милия му е скучно.Лек и спокоен ден на всички и целувки от нас!
А ако успея да намеря материала за слънчевите изригвания и влиянието им в/у хронично-болните- по-специално със сърдечно-съдови и неврологични заболявания,ще ви го изпратя.Литвиненко навярно не е запознат.А и медиците понякога са доста скептични...
Емче,много ти е почерняла ръчичката !Страхотен тен!От утре смятам да направим 10-15 бани заради малкия,че тая зима много ми боледува.Сутрин ще ходим рано-към 7,00 и в 9,30 вече трябва да сме се прибрали.Дано не вали.А е такава задуха,пък аз съм с високо кръвно...Но като е по-рано ,няма страшно.
Лидуна,радвам се,че нещата и при вас се нареждат.Поне да отидете с готови резултати,че знаеш ли какво тичане е иначе?
и много целувки на
Момичета,черпя ви по една бира-
!Новините са обнадеждаващи!ЕЕГ-то е добро,само при хипервентилация се получава активация. Невроложката каза да започваме с постепенно двигателно натоварване.Тръгваме сутрин рано по плажа и ще вървим.Лошото е,че има плоскостъпие,и краката го болят,но ще върви,няма как иначе...Много съм
,но още не смея да се радвам,защото трябва да се направи и сънно ЕЕГ.А то може да даде съвсем друг резултат.Докато не направим и него,не смея да танцувам.Но така или иначе, лекарката е на мнение,че всичко е ОК.Тия дни ще се обадя на доц.Димова,да й кажа резултата,и да уговорим евентуално едно сънно ЕЕГ...Още не мога да повярвам...След толкова години ходене по мъките ,ако наистина стане чудо...Но честно да си призная,аз тайничко някъде дълбоко в себе си вярвам в...чудеса!...като децата...
,а после сладко да си ги ядете!