Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за лечение с лекарства като Lamictal и Rivotril?
Какви са препоръките за изследвания като ЕЕГ и ЯМР?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително здраве, лечение, проблеми с децата, лични преживявания и информация за лекарства и лекари. Освен това членовете на форума споделят опит и съвети по отношение на изследвания, лечение и преглед при специалисти. Форумът също така обсъжда теми, свързани със здравето на децата като епилепсия, лечение с лекарства като Ламиктал и Ривотрил, резултати от ЕЕГ изследвания, проблеми със съня и консултации с невролози. Членовете споделят своя опит и обсъждат изследвания като ЯМР и диетични режими.
-
Какви са препоръките за лечение с лекарства като Lamictal и Rivotril?
Членовете на форума споделят своя опит и предлагат съвети относно лечението с лекарства като Lamictal и Rivotril. Те обсъждат проблеми, свързани с наличието на лекарствата в аптеките, промените в протоколите за лечение, както и предложения за корекции в протоколите от личните лекари и невролозите. Освен това те разглеждат съществуващи проблеми с лекарствата и търсят съвети как да избегнат страничните ефекти.
-
Какви са препоръките за изследвания като ЕЕГ и ЯМР?
Членовете на форума споделят своя опит и съвети за изследвания като ЕЕГ и ЯМР. Те обсъждат процеса на записване за преглед, проблеми с издаването на направления за изследвания, както и препоръки за избор на специалисти. Освен това те споделят своите преживявания и се консултират относно подходящи методи за тези изследвания.
-
Какви са препоръките за диета и спокойствие при деца със здравословни проблеми?
-
Каква е процедурата за записване за ЕЕГ изследване в клиниката на доц. Литвиненко?
да се постабилизира и да бъде около нас.

и пак
една диктовка или преразказ,или да сядат и да
книжките от списъка,който им са им дали госпожите!Бебоците да мируват,и

Кой ли ще е победителят?Разсъблечете ги,за да не се прегреят,и ги оставете на воля да си
Малчовците с удоволствие да се налюлеят
А не е зле и за себе си да отделите време
Пожелавам ви целият ден за премине под знака на
Много настроение,хубави мисли,и да взема да ви черпя едно усмихнато кафе \само дето картинката не иска да иизлезе,но ще си я представите\,че да ми правите компания .Моето тъкмо го
:На теб и на всички 

, а аз с една дружка бях на кръчма. 
Вечерта се пошматкахме из Сл.бряг
, хапнахме и пийнахме на едно заведение
и закрихме вечерта в "селската" дискотека.
Сутринта взехме нейната бебка
и отидохме на плаж.
Следобяд се качих на колата
и айде обратно в дъждовния Бургас. 
, изкъпах се
и вечерта(снощи) излязохме с жената на братовчед ми на крайморските капанчета
... После зяпах филма и сега ставам. 
, но още се ослушвам за желаещи да ме отменят.

Здравейте и от мен!Толкова е горещо,че едва се диша.Вчера следобед детето го заболя корем.Започна да се превива,помисих си,че го е хванал летния вирус.Пребледня,обля го студена пот,аз направо се панирах.Направих течение,дадох му айрян,напръсках го с вода...А то лежи горкото,и охка.После се сетих,че може и пристъп да е.Поодмина му,но съм нащрек.В тези жеги нищо чудно и това да е било.Уж никога не е правил в будно състояние,ама човек като е наплашен...Ще го наблюдавам.Днес е шен.Утре сутринта в 7,00 ще сме на
,но това ще стане по-нататък.Трябва да си оправим въдицитеНонче,днес и аз прах,дори вече го:
,после:clean2: ,след това
и накрая:clean4:Ама май сложих много от препарата,че майка ми още кашля и ми се сърди.....Тя горката няма настроение от вчера,защото прегледът при ендокриноложката не успяхме да го осъществим.Първо
много се ядоса.Качих я на друго такси и я отпратих мърмореща,сърдита и обидена към къщи.Добре,че беше още рано и успях да се добера до джипито,че да продължим направлението й до края на този месец.Но... пак аз излязох кривата.Нищо,че лекарката беше забравила за уговорката.Нищо друго не ми остава,освен да си
,"за да не стане инфекция".В общи линии това е.Чакат ме още куп задачи.Миро и Поли,дойдохте на морето,оправихте времето,и си тръгнахте.Малките как се чувстваха на плажа?Пожелавам ЕЕГ-то и другите ви изследвания да са ОК.Чакаме добри новини!На всички ви пожелавам една чудесна съботна вечер,с много настроение и весел детски смях.