Епилепсия ТЕМА 12

• 64 892
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Тинче говорим за асоциацията,Веска Събева не може да знае кой какви проблеми има ако не се дискутира в форума на Арде жената винага е помагала с което и е по-силите!
   Да бе грешка няма жената! PeaceМного точен човек е!

# 601
Няма място за сърдене и обиди,просто да се спрат обидите и да се слагат на пиедестал чуждите лекари,радваме се за сполучливото лекуване на всяко едно детенце в форума,независимо дали е от старите и новите майчета,защо си мислете че не се допускат новите това са пълни глупости!А з като почнах да пиша в темата 2007 толкова плахо писах и толкова се радвах като ми подадоха ръка, а сега новите майчета влизат с замах дори спорят и ни обвиняват че сме злобни е може ли така?

# 602
  • гр.Гоце Делчев
Хей майчета четях и си мислех да не се намесвам в спора.Винаги ще съм благодарна на Ваня 66,Сияна и Еми,че още в началото ми подадоха ръка и ме подкрепиха и окуражиха.Никога не съм усетила да има злоба във форума.sdd-varna не съм съгласна ,че българия е кочинка на когото не му харесва да отиде да живее на друго място.Лично аз съм срещала лекари ,които са големи специалисти и са ги викали за консултации в чужбина .И тук си имаме много добри специалисти.Не е верно ,че всички са некадърници.Моля ви спрете с нападките.

# 603
# 604
Здравейте. иаз съм в Турция. Даже още не съм си тръгнала. Много съм доволна, че има хора като Сдд_варна и мъжа й, които са толкова борбени и са търссили варианти из целия свят. Радвам се и 4е помагат на хора като нас, които нямат техните контакти, защото и аз и смилянова сме им мн благодарни за възможността да знаем за клиника, в която персоналът има сърца.  Божинова пък не искам да я коментирам. Знания имала! Ми да си ги има и да си стои у тях. Не да се отнася с хората като със животни. Виж тез дет и се кланят колко е велика може и да не отнесат конско, ама другите жална им майка.
Ако някой го интересува какво преживяхме там да ми пише на ли4ни 4е е дълго да не занимавам вси4ки. Тук в турция че е скъпо, скъпо е. Ама дойдохме с пари назаем. И всеки лев си заслужава.
Направихме пълни изследвания и всичко ми беше обяснено подробно и на достъпен език. Всичко се извърши с усмивка и добро настроение. Дори и сестрите знаят какво е Уест и ти дават кураж и надежда. Та дори не разреваха бебето ми. Нито за еег-то нито за каквото и да било. Да не говорим, че си сам в стаята, носят на детето през 2 часа крем4е или др за ядене и 4е в стаята няма дори и комар. И може и 10 пъти да ти сменят чаршафа ако поиска6, а не като в Св. наум да те питат 6те не си носиш 4е те нямали.
Та всеки си има правото на избор. Аз си тръгвам от тук с мн надежда, мн информация за заболяването и с едно наум...

# 605
Веселина!!!   newsm10 newsm10 newsm10

# 606
 ooooh!Обръщам се към новите майчета.Девет години лекувам детето си в българска кочинка,грухтяща като свиня.Яли са ме и комари,и с роми в една стая сме били,и по 8 човека  в стая,че се случи веднъж  в кочинката ми да настанят и един дядо с внучето си.Но всичко се изтърпява в името на добрата кауза.Оздравяването на детенце.През тези 9 години  през клиниката "Св.Наум" преминаха много дечица.Повечето вече  са излекувани.Две от  девойките,които тогава бяха на 12 и 14 години,сега са майки на здрави дечица.А едното от момчетата е младоженец.Извинявайте,майчета,но това,че от раз не са били овладени пристъпите при дечицата ви,не означава,че трябва  да говорите  за  всички .Защото вие не сте всички.Пък и лекарите  не са  всемогъщи.Но което е по силите им,те го правят.Поне тези,на които съм попаднала засега .Защо си мислите ,че ние,различните от вас,грухтящи в българската кочина не сме  направили всичко възможно за  нашите деца?Дълги години  поддържах връзка с професор от Швейцария.Когато се убедих,че всичко,което се прави тук,в /мръсната за вас дума/ България за моето дете,се практикува и там,с огромно доверие поверих  здравето на детето си  в ръцете на  доц.Димова.Поклон пред нейния  професионализъм.Престанете да ни обиждате,да ни наричате тесногръди,защото  сме си лекували децата тук.Вие сега започвате.Дай Боже  всичко да върви  към подобрение и оздравяване.Разбирам тревогата ви,огорчението,изпитано от не на място изречени слова,но човек е длъжен да прощава.Да върви напред и да не се обръща назад.Загърбвайте обидите,и престанете да натрапвате и обиждате.И на моето дете в яслите  са му сложили 2 ваксини едновременно,при положение,че бяха предупредени да не го правят,защото беше малко неразположен.Съобщиха ми чак след 2 дни.Когато  детето  зазля,направи псевдокруп,задуши се,направи гърч...Друг лекар го определи като фебрилен ,и цели 11 м.без всякакво лечение...докато на 1 януари,посрещнахме новият век с диагноза епилепсия...За да се обърне джипито и да ми предложи да го върна в дом майка и дете,защото  тежко ми и горко!Едно дете,което влезе в моя дом на 6 м.20 дни....и което ме дари с огромното щастие да бъда майка...На мен ми бе предложено да го предам...Представяте си огорчението ми,стресът и разочарованието от тази лекарка,която ми беше и близка...Загърбих обидата,преглътнах  всичкия негативизъм и продължих напред.Сама,с моя син.Вече е разумно момче.Добро и любвеобилно.Безкрайно съм щастлива,че го имам.Моля се всичко да продължава  към по-добро.Напълно подкрепям Сияна ,Еми,Пепито.В България има лекари-истински професионалисти и никой няма право да слага всички в един кюп.Обзела ви е истерия.В един момент  ми хрумна,че ви плащат да правите реклама на тази клиника.Разбрахме вече за нея.Ако някой пожелае повече информация,ще ви търси на ЛС.А колкото до  оперативното лечение на епилепсията,то това се практикува и в нашата родна кочина.Вие не откривате Америка.Такива операции у нас  се правят от преди 4 години.Наричате ни тесногръди,но в крайна сметка не смятам да се обиждам,защото е важно кой го казва...А това в случая няма особено значение.Но ако искате да потърсите персонална отговорност от някого,има институции,където можете да го направите.Не  и в този форум обаче.Още веднъж-добре сте дошли и нека бъдем малко по-въздържани!Спокойна нощ на всички! newsm10 newsm10 newsm10

# 607
Здравейте!!!
скоро не съм влизала, но ще се опитам да ви по прочета Peace

# 608
Скоро не бях влизала във форума и  чесно казано се притесних от тона в него.Този форум винаги е бил едно място,където да потърсиш съвет,да споделиш болката си и дори да си поревеш,докато пишеш- аз често го правя. Винаги сме били съпричастни и толерантни едни към други . Винаги ще има хора,,които ще изказват друго мнение,но нали и техните деца са болни ,нали и те имат нужда от успокоение и споделяне. Дали е в Турция, Зинзибар или БГ ,има добри и лоши лекари,добри и лоши клиники и аз лично съм благодарна на всеки,който сподели тук опита си- бил той добър или лош. Всеки има право да търси най- доброто за детето си. Усмихнат уикенд на всички майки  и дечицата ни!

# 609
  • sofiq
veronika_1 пишеш много не логично и несвързано. Как така си родила на термина, а детето било недоносено с анемия??????? Нещо не се връзва и добре предпочела си лечение с хомеопатия, но не мисля че е много правилно да не се следи мозъчната активност. И другото което ми прави впечатление- погледнах другите ти постове пишеш че си ходила при някакъв не знам си къв лечител или нещо такова и че той спасил детето ти от лекарска грешка, а тук пишеш че добре че била някаква хомеопатка. Моля те пиши свързано ние тук не пасем патки всички сме минали от където и ти. И пишеш много други неща с които аз лично не съм съгласна и не бих постъпила като теб. Но това си е лично мое мнение. Пожелавам ви успех с лечението и дано нещата потръгнат на добре.
  kam SIQNA.MUK-6te otgovorq na vaprositeti  1.rodih na termin za6toto spored doktorite trqbva da se 4aka datata  za da moje deteto da narasne kolkoto moje pove4e .Rajala sam sekcio zaradi predi6noto rajdane. 2.deteto se rodi s teglo 2350 koeto se vodi za nedonoseno 1 stepen. 3. Za anemiqta znam ot epikrizata kakto i ot samite lekari.   4.moza4nata deinost se sledi,nikade ne sam kazvala 4e ne se sledi.    5.za lechitelq Mitio Valev da 4oveka spadi deteto mi ot diagnoza DSP-diagnoza za koqto vsi4ki znaem 4e se iziskva fizioterapiq koeto vredi na epilepsiqta.-deteto sega se dviji normalno za razlika ot predi bez da mu e pravena fizioterapiq.  ZA TOVA ZA PATKITE SA TVOI DUMI .      6. S homeopatkata lekuvame mikrocefaliqta i epilepsiqta-DA DETETO MI SE PODOBRQVA BEZ LEKARSTVA,NE SAM PROTIVNIK NA LEKARITE I LEKARSTVATA NO PRI POLUJENIE 4E VSI4KI LEKARI KAZVAT 4E NQMA 6ANSOVE OT TOVA DETE DA STANE NORMALEN 4OVEK ZA6TO TRQBVA DA GO TROVQ S LEKARSTVA. NE NATRAPVAM MNENIETO SI NA NIKOI PRI NAS POLUJENIETO E TAKOVA 4E SE DOVERQVAME NA TEZI KOITO KAZVAT 4E DETETO 6TE SE OPRAVI ZA JALOST DO SEGA NA TAKAV LEKAR NE SAM POPADNALA. POJELAVAM MOGO ZDRAVE I KASMET NA VSI4KI VAS

# 610
  • Варна
Veronika_1 микроцефалията не се лекува и пак не ми стана ясно това с недоносеното дете, и от както сте на хомеопатия правили ли сте еег?

# 611
  • гр.Гоце Делчев
Аз пък съвсем се обърках нищо не разбрах от поста на Вероника 1.Ту пишеш на български ,ту на латиница нищо не се разбира.Аз също ти пожелавам детето да се оправи,а как ще го лекуваш си е лично твое решение.

# 612
pepi1963,написаното на български е цитиран преден пост на Сияна.А отговора на Вероника е на латински написан.За това и се разбира малко трудно за какво става дума.   
Вероника,моля те постарай се да пишеш на кирилица и със съответната пунктоация за да те четем и разбираме без затруднениея.

# 613
Здравейте! Извинявам се, че доста време не съм писала, но не ми остава много ред да седна на компа. Цял ден сме с Маги, вечер спи неспокойно, през деня все е крива. Нищо не мога да свърша из къщи. Че и проблеми с майка ми- а бе не ми се разправя. Но днес се постарах поне да ви прочета.
Макар и със закъснение , искам да кажа само, че при Маги Конвулекса не доведе нито до повишаване на теглото /тя е с проблеми с апетита от 7-месечна/, нито до оредяване на косата, нито до изоставане в интелекта- дай Боже и занапред да е така!Вече го пие 7 месеца.
А до това за лекарите- всеки е доволен от този, който е помогнал. Мамите тук знаят как отначало и аз бях резервирана спрямо Литвиненко- в педиатрията непрекъснато си разменяхме реплики, но като дойде момент да се диспансеризираме, избрахме него и не съжалявам за това.
А за Попова- на 100% съм за нея- мила, приятна, отговаря на всичко, което я питам, не се натрапва с мнения, не одумва колегите си.
На нас Литвиненко не ни е правил проблем защо правим при нея ЕЕГ. А ако пита- ще му кажа-при  онази лудата сестра Ивелина, която ги прави в поликлиниката, не бих стъпила.
Та така- мако дълго изказване се получи. Желая ви хубави, макар и горещи дни. Ние не сме опрели още до морето, макар че ни е на 30 км. Правим плаж на двора в басейнчето.
Целувки на всички ви и до скоро.

# 614
  • Варна
мариса и Иренка е много не спокойна вечер и отдавам това на задуха който е навън, може и при вас да е така. За Попова и аз започнах само там да ходя и на мен кракът ми няма да стъпи при оная откачалка. А когато Литвиненко започне той ми плаще еег-та тогава да ми казва къде да го правя. Много го харесвам но еег-то в поликлиниката все едно аз да го направя с две думи не става за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт