Епилепсия ТЕМА 12

• 64 907
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Сияна с този гентамицин проверявай слуха поне месец след като приключите с него.Няма спор че е необходим явно ,но
има такива допълнителни екстри.
Успех и дано не стигате до болница.

Знам знам, дано нищо няма.

# 91
  • Ямбол
"ема-диди"-много късмет ви пожелаваме и дано се върнете с хубави вести. Praynig А на Иренка-бързо възстановяване,дано да се оправи от инжекциите. Hug

# 92
 Shocked какво стана тук?!
това мое изказване ли предизвика целия този спор?!
Незнам какво да те посъветвам... Защо не опитате и при доц. Божинова в Св.Наум? Ние сме при нея и съм доволна от отношението. Мн се чака, но отделя по мн време на всяко детенце и обеснява търпеливо на човешки, не медицински език... Peace
Стискам палци детенцето ви да се стабилизира и да се нацели правилното лекарство!!! Praynig А ти се въоръжи с мн мн търпение и сили...детенцето ти има нужда от спокойна и любяща мама. Hug

не съм целяла да правя реклама на доц. Божинова... Naughty А само да помогна! Rolling Eyes Това, че споделяме кой д-р как ни е помогнал, не значи, че сме му рекламни агенти и печелим от това!
Просто... преди 2г, когато се включих тук, в темичката.... ме бяхте информирали за светилата в неврологията в Б-я и сега съм мн благодарна, че я открих. Сигурна съм, че за някои от вас Литвененко или Христова(или някой др) са точните д-ри... Но това не значи, че трябва да се величаят едни, а да се "плюят" други.
В тази диагноза едно 60% си е късмет и налучкване на точното лечение... И най-добрия лекар може да налучква. Търпение му е майката. А че някои са дръпнати, други по-разговорливи... това си е до човека, не те прави добър спец... Simple Smile Аз съм ходила с лист с предварително готови въпроси и като влезем на преглед задавам въпроса, и си записвам отговора... че от притеснения всичко което ми кажеха, забравях... Embarassed Като ги питаш директен въпрос, няма как да откажат да ти отговорят! Peace
Не желая да спорим тук, а само да се подкрепяме и помагаме! Дай Боже още и още кадърни лекари на Б-я... не са достатъчно само -4ма. конкуренцията ще ги стимулира да се усъвършенстват! Simple Smile

Аз днес се скъсах от обиколки! Дрямах 2 часа в НЗОК за заверка на протоколите. После дремах при личната за рецептите. После дрямах и  в аптеката, за да чуя, че още имат проблеми с изплащането на лекарствата от здр. каса... и не им се поръчваше нашата Кепра... Но все пак ще ми я поръчат. Simple Smile
Ставам да ходя да си прибирам чавето и да купувам лекарствата! Hug

Мир и любов  на всички. Hug Hug Hug

# 93
Сияна,съгласна съм,че някои от постовете превърнахме в реклама,но това се случи единствено от желанието ни да помогнем на Лидуна.Не е било целенасочено ,убедена съм.
    Пожелам на Иренка бързо оздравяване и възстановяване,и дано не се стига до болница.Целувки на силното момиче и малкия Пави!
 Ема-Диди,от сърце ви пожелавам най-чистото ЕЕГ!Ще стискаме палци!успех!!!

# 94
Тедка,никой не обвинява теб.Цитираха моя милост.А аз имах доброто желание да помогна на майче,което тепърва тръгва по трънливия път.Преди години,когато бях безпомощна и безкрайно стресирана, и мен  ме упътиха на няколко места.Слава Богу,че попаднахме там,където сме  и сега.Много ни помогнаха.Как да си изкривя душата?!Но реклама в никакъв слу-чай не е имало.Тъжното в случая е,че добрите специалисти в България се броят на пръсти...И дай Боже да са живи и здрави,че иначе какво щяхме да правим???!!!
       На всички дечица пожелавам много усмивки!А на всички майчета-надежда,че ДОБРОТО ще дойде!

# 95
Добре момичета разбрахме се стига вече сме спорили,побъркахме и новото майче Лидуна сигурно хептен се стресира!
Лидуна а ти ако имаш въпроси не се притеснявай да задаваш,това да не те притеснява че спорим случват се такива работи,кой с каквото може ще ти помага.Всеки си изказва мнението за неговия невролог,ти чети и преценяй при кого ще отидеш!Ние  те подкрепяме каквото и да решиш!
Hug

# 96
Мамо Лидуна аз отидох при двама ....
първо отидох при Христова тя каза Епилепсия / Владко припадна когато вдигна температура 39,6 - един единствен път/ - Трилептал , протокол и чао ..... аз се бях опулила като яйце и не вярвах ни на очи ни на уши излязох си от Токуда
отидох при Божинова с ЕЕг-то тя каза / огнищна абнормност - Конвулекс / тя ми се видя по внушителна и следвам нейните препоръки
тогава още не бях наясно че огнищната абнормност и епилепсията се лекуват еднакво .... и епилепсия ми се видя по страшно .... впоследствие разбрах че е почти едно и също
после ходих пак веднъж при Христова казах и че вземаме Конвулекс и тя каза " да конвулекс .... вообще не разбра че е предписала друго " направи еег и така
сега ще ходя на 24ти при Божинова и при Литвиненко ако се класирам да ме приеме
обичам да чувам две мнения
такава съм си недоверчива
но от Божинова съм по доволна от колкото от Христова
и като цяло в Св.Наум се действа по комплексно

# 97
  • гр.Гоце Делчев
Емче стискам палци всичо да е наре и да се похвалиш. Сиянче пожелавам ти бързо оздравяване на Иренка и дано не стигате до болница.Прегръдки и целувки от мен на Иренка и Павли.

# 98
Сияна,ама тая Лисичкова направо са за  #2gunfire...
А ти не съжалявай,че не са те приели!Няма по-хубаво от дома!А като знам какво е в Терапията............. Shocked Shocked Shocked
Стискам палци да си оздравеете в домашни условия!

# 99
Здравейте, видях, че в предишната тема ( 11) сте коментирали статията на 24 часа, озаглавена "Пълна лудница". Аз изпратих жалба до Комисията по етика в печата, видях, че копие от моята жалба беше публикувана в тема 11 от Бони. Искам да ви кажа,че комисията излезе със становище, а именно - че уважава жалбата и разпространява препоръка до всички медии как от тук нататък да отразяват подобни теми. Ето и самото становище и препоръка:
http://www.mediaethics-bg.org/index.php?do=2&id=261&lang=bg
Надявам се, че поне малко съм помогнала на всички вас!  Hug

# 100
Сияна,ама това си е жива дискриминация!!!Как може такова нещо!И това са лекари!? #Crazy

# 101
Момичета завърнахме се,изследванията са добри асат,алат и нивото на конвулекса,НО еег-то не е добро Cry заключението е Генерализирана параксизмална активност в съня,гадно ми стана но какво да се прави миналия път беше добро,сега лошо,надявам се другия път да е добро.Днес имаше много деца при Литвиненко вече не е с записване,хубаво че ме извика и набързо ни поднови протокола и не чаках на опашката.Искаше да ни увеличи топиракса,но се разбрахме другия път към есента да го направим че сега ако го увеличим ще стане още по-унесен и като мармалад,общо взето това е всичко от нас.

# 102
  • Ямбол
Ех,Боже,защо не се случват вече само хубави неща?Съжалявам че ЕЕГ-то не ви е добре,но пък черния дроб е добре.Дано повече да няма лоши вести и при вас. Hug

# 103
Добро утро момичета  kaffeetrmker_2
Еми не се тревожи че ЕЕГ не е хубаво честно казано аз винаги съм се чудила при нас то винаги е било хубаво а пък сме имали пристъпи.  Така че дано  нямате проблеми това е по важно.
Оф аз вече втора седмица съм без малкия  едвам чака да излезнат ваканция и замина при баба си и дядо си вчера ходих да го видя че ми беше домъчняло а той само като ме видя и се заключи за да не го взема после с мен.Изобщо не иска и да чува да се прибира у дома а аз все съм на тръни  като се обадят по телефона незнам някога  ще го преодолея ли този страх.

# 104
  • гр.Гоце Делчев
Емче  Hug Hug Hugдруго нямам какво да кажа.При нас пристъпите ту са всеки ден после прескачаме около 1 месец и пак отново.Добре,че излизат във ваканция вече и големите ученици та да не съм на тръни в работата.Иска ми се всички да се похвалим с добри новини ,но уви не зависи от нас. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт