Епилепсия ТЕМА 12

• 64 908
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Ема,при това променливо време,силни магнитни бури и тройно слънчево изригване,всичко е възможно.Учените предупредиха,че дори се очакват проблеми в електрониката,а   представи си какво става в човешкия мозък.По-нататък ЕЕГ-то може пак да се нормализира.Важното е да нямате пристъпи,и аз от сърце ви го пожелавам!Тревожи ме друго,ще ти пиша в ЛС.                    

# 106
Дано да е от това!

# 107
НончетооО,късметлия е твоят малчуган,че има къде да отиде  през ваканцията!Ако това е на село,то той е щастливец!Затова ще се заключва и няма да иска да се пребира.Нека си играе на воля!Радвай се!Значи детето се чувства отлично!Мисли си само хубави неща,така и него от разстояние ще го зареждаш с позитивна енергия.Моят син в 3-ти клас беше писал в едно съчинение,че мечтае да си има село,къща с дворче и градинка. Наблизо да има река,за да ходи за риба.Другите искаха да стават принцеси,да ходят на Луната,да се срещат с извънземни...Моят си остана романтик.Все още ми мърмори за къща на село...Весело и безгрижно лято му пожелавам на твоето юначе и на всички малки и големи!!!

# 108
Благодаря за милите думи  не живеят моите родители на село но градчето не е много голямо има и река и полянки а и доста домашни животни имат моите родители.А  за кучето и котката няма да говоря добре са дресирани .
Дъщеря ми е на 20години но прибере ли се от София в събота и тя хуква на там .

# 109
Еми,не се притеснявай толкова за ЕЕГ-то.При нас все е лошо ,макар да сме били  без пристъпи за по-дълго време.Идеално беше само веднъж.Важно е да се чувства добре и да напредва.
А  за изригванията май наистина има нещо вярно,защото мин.седмица малкия беше много изнервен и превъзбуден и не  можеше да заспи и невроложката ни включи Киетюд за няколко дни.И мин.ден прочетох някъде за това че атмосферното налягане тези дни не е много добро и ще пречи на хората с по-лабилна нервна с-ма.

# 110
Благодаря ви момичета за подкрепата! Hug

# 111
Благодаря ви момичета за подкрепата! Hug
И от нас- Hug

# 112
Добро утро. Днес ставам мама на 2-годишна мадама. Нашата Маги има РД. Ще ви почерпим, ама виртуално. Как се качват снимки?

# 113
  • Варна
Еми вчера не можах да пиша, пращаме ти много целувки и прегръдки и дано следващато еег е много по добро, и дано това еег не се отрази на Дидко. Hug Hug Hug

# 114
Мариса да ви е жива и здрава малката принцеска.
Весело и безгрижно детство и пожелавам и огромен куп с подаръци. newsm59  ura newsm67

# 115
Мариса честита ти рожденничка да ти е жива и здрава и много да ви радва,много прекрасни мигове,звезди и усмивки в очите и много обич!!!!

Мариса за теб!

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 11:17 от emа-диди

# 116
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Мариса,                                                                                                    Да ви е живо и здраво  Слънчицето!Пожелаваме на Маги всичкото щастие на земята,да расте умна,усмихната и безгрижна!Бъдещето й да е безоблачно,осеяно само с радостни мигове и много успехи.!Честит рожден ден,мила Маги!!! bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 117
Код:
 Rolling EyesМариса,много исках шрифтът да е голям и цветен, но нещо не се получи,      въпреки старанието ми...С техниката съм на "Вие" newsm78					

# 118
Честит празник на рожденничката и от нас.Желаем и много здраве и късмет. nbirthday

# 119
  • Ямбол
Честит рожден ден на малката принцеса и от нас.Да ти е жива и здрава,много да ви обича и много да ви радва!   bouquet

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 10:33 от liduna

Общи условия

Активация на акаунт