Епилепсия ТЕМА 12

• 64 090
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • sofiq
izvinqvam se no kompa na koito pi6a ne pozvolqva da pi6a na kirilica.Ne moga da razbera koe ne e qsno v nedonosenostta na sina mi roden e na termin s teglo pod normata  koqto do kolkoto znam e 2500gr.a toi e roden 2350 kg.Mikrocefaliqta moje da ne se lekuva no rasteja na 4erepa trqbva da se sledi ,s homeopatichnite kapki podpomagame normalnoto navaksvane na 4erepa.EEG pravili samo vednaj za6toto epito se otkluchi skoro ,predpisaha ni konvuleks koito ne davam na deteto i nqmam namerenie da davam dokato vijdam rezultat ot homeopatichnite kapki koito davam.NEZNAM KOE E NERAZBIRAEMOTO ZA NEDONOSENOSTA.      PAK SE IZVINQVAM ZA 6LIUKAVICATA NA KOQTO PI6A ,NO NQMAM DRUG VARIQN V MOMENTA PRI PARVA VAZMOJNOST 6TE PI6A  KAKTO TRQBVA.

# 616
Вероника_1, тези хомеопитчни капки за ЕПИ ли ги ползваш? Как се казват?

Сиянка, не само нашите деца се нервят в тези жеги. Гледам и на мои приятелки /здрави деца/ се тръшкат за щяло и нещяло. То ние, възрастните, луднахме тези дни, пък какво да говорим за децата.

# 617
Здравейте,майчета
При случаен разговор с една невроложка у мен се породи въпрос.Добре ли е ,че всичките ни ЕЕГ-та са правени при един лекар,на един и същи апарат.Въпросната докторка изрази мнение,че там където сме ходили слагат много филтри(каквото и да означава това) и е добре да отидем и при друг лекар и на друг апарат.След месец ни предстои ново ЕЕГ и още не мога да реша дали да не отида този път при друг лекар.Ако си спомняте,синът ми е голям-на 22г,лекуваме се от година и половина и нямам голям опит.От година и 2 месеца не сме имали....няма да кажа какво.Последното ЕЕГ (след 4 месеца на кепра)беше значително по-добре и вече имам надежда че със или без лекарсва синът ми ще води нормален живот.Даже тази есен ще бъде студент.Тъй като много съм научила от вас за болестта и лечението отново очаквам съвет.
Между другото отново имах проблем с намирането на кепрата.Е,закърпихме и този месец,но докога ли Sad
Поздрави на мами и дечица и пожелания за спокйни дни

# 618
Bi-si , а тя препоръча ли ви къде точно да направите ЕЕГ то.
А Кепрата все от една и съща аптека ли я купувате.

# 619
Да,каза ни къде да отидем.То в Русе има само 2 апарата.А за кепрата при първия проблем сменихме аптеката,2 месеца всичко беше ОК и сега пак.Получихме я с няколко дни закъснение,но ако и другия път е така,не знам какво става със срока на рецептата.Издават ни тримесечни рецепти ,имаме още 2  и ако пак нещо стане не знам какво да правя.

# 620
Тази препоръка ,къде да се правят ЕЕГтата ,ми е до болка позната. Цели 8г. лекуващата ни държеше да се ходи само при шефа й да се правят ЕЕГ та,други не признаваше ,а във Варна си има избор.
И така един ден ми писна и я смених ,сега си ги правим при нашия невролог и то безплатно.
Аз вземам Кепрата от аптека Санита и вече година не съм имала никакъв проблем. Знаят ни всички служители в тази аптека. Blush

# 621
Благодаря ти Ванче,мисля че те разбрах.При положение че състоянието ни е стабилно  и се подобрява,макар и бавно,не си струва да залитам по странични пътеки.В страховете си да не допусна грешка(ти знаеш,с големите нещата са различни)имах нужда от подкрепа.Още веднъж ,благодаря

# 622
Да с големите е друго и много по сложно.
Петя започна работа ,почти седмица вече и утре трябва да й вадим медицинско ,и нещо ме гложди ,въпреки ,че невролога одобри работата ,като работно време и място. Дано личната се съгласи да не пише заболяването. Sad Работата ще е до края на сезона ,но все е нещо. А й Петя се чуства там много добре.

# 623
  • Ямбол
 wavey Сиянка!Аз се обърках,както знаеш отскоро се сблъскахме с епилепсията.Ами ние правим ЕЕГ-то в поликлиниката,което значи че не е точно и вярно ли?Чета ви че  повечето  мамчета водите дечковците При Попова,но ние нито я знаем къде се намира,нито нищо.Другото което искам да те попитам как го правите от предния ден ли сте в София и после отивате да чакате за Литвиненко ред?Аз като видях до 7 часа пред поликлиниката беше пълно с хора само за него,а камо ли да ходим и при друг лекар.На нас последния път еег-то ни беше хубаво,но след като не признавате 7-ем минутното отчитане оттам-значи няма за какво да се радвам така ли?Ние нямаме възможност за оставане от предния ден в София+това явно и занапред в поликлиниката ще си ги правим по неволя на съдбата.Защо не сте доволни от правенето на изследването там?Май трябваше да го пратя на лични ,ама нещо се обърках.Извинявам се за което.... Hug

# 624
Ванче,радвам се за хубавите новини около вас! Щом  Петя е започнала работа е много добре. Няма какво да те гложди от вътре- те са големи хора и искат да се чувстват като всички останали- пълноценни и заангажирани. Пък и самочувствието им е друго,когато сами си изкарват парите. Синът ми също започна работа и е много доволен,даже се усмихва вече по- често. През зимата беше се депресирал доста.

# 625
Светле ,колко е хубаво когато децата се чустват пълноцени  Flutter
Пожелавам на всички дечица повече поводи за Усмивки  Grinning Grinning Grinning

# 626
И моят син не е спирал да работи .Но трудностите идват от това че не мога вече да му наложа режим с достатъчно почивка.не слуша магарето му с магареСпи по 6-7ч,много често и по-малко и това ме държи винаги в бойна готовност.Мога и роман да напиша за всички трикове които ползвам за да му чуя гласчето поне 2-3 пъти през деня и да не бъда досадна.Колкото по-големи са,толкова проблемите са повече.Бог да ги пази!
Усмихнат ден за всички малчовци и не само

# 627
Bi-si ,а нашия невролог като чу ,че Петя работи направо скочи. Веднага запита ,къде на слънце ли ,с какво работно време. И като му обясних поутихна и се съгласи. Уж се прави на серт ,а е толкова загрижен.
Днес извадих документите без проблем и ми олекна.
Макар и да са здрави децата винаги си остават деца за родителите си.И са казали хората ,малки деца малки проблеми,големи деца големи проблеми! Peace

# 628
Здравето преди всичко.Но.Всяко човече си върви по своя си път,прави си своите грешки и т.н.Щастлива съм че успях да не го отделя от работата му от приятелите му,въпреки притесненията ми.Приятно ме изненада решението му да продължи да учи.Той ни е глезанът вкъщи и съм свикнала много да не му вярвам,но току виж пак ме изненадал и доведе нещата до край Peace
Няма значение какво работят децата,важното е да се научат да поемат отговорности и да бъдат щастливи.Пожелавам на го на всички от сърце

# 629
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте мили майчета на големи дечица най -вече.Радвам се ,че вашите деца са намерили място в живота и се надявам и моята Ели като завърши да кандидатства за висше и да я приемат или ако не успее поне да си намери работа.Ванче много се радвам за Петя честити и от мен за новата работа.Bi-si не само твоя син не слуша относно спането всички са така.Светле радвам се,че синът ти се чуства доволен,че работи.Наистина бог да пази децата ни.

Общи условия

Активация на акаунт