Епилепсия ТЕМА 12

• 64 072
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
...А за кепрата при първия проблем сменихме аптеката,2 месеца всичко беше ОК и сега пак.Получихме я с няколко дни закъснение,но ако и другия път е така,не знам какво става със срока на рецептата.Издават ни тримесечни рецепти ,имаме още 2  и ако пак нещо стане не знам какво да правя.
Bi-si, в нашия град(Сливен) аптека Санита отпуска Кепра по ЗК с доставка 1 ден (понед. до петък до 17ч). Ако поръчаш в петък, ще я дадат в понеделник.  Peace

Някой от тук снабдява ли се с еквивалент на Етосуксимид? Имам въпросчета относно съхранението при транспортирането... t`C, влажност,документ при внасянето... newsm78

П.П. настоящото име на темата по ми допада  Embarassed , не че ми харесва, ама "нашите" лекари вече ни "осъдиха"  Mr. Green  Sick  #2gunfire

# 631
Здравейте мамчета на малки и големи момичета и момчета Ванче,Пепи,Светле,Би-си много се радвам за успехите на вашите сладури и дай боже каквото са решили с работа или учене им провърви на всички и да се гордеете с тях.Ще се радвам един ден моя син и той да ме изнеда така приятно както вашите големи съкровища! Hug

# 632
  • Варна
liduna   Hug, и аз правя еег-то на Иренка при Попова и съм изключително доволна. Ирена нито реве, ни то се дърпа стои си кротка в баща си и около 20 мин без да мръдне Попова  прави едно хубаво еег. Докато в поликлиниката я разревават, после докато я успокоим да се кротне то минало половината време и тъкмо да се кротне те свършили с еег-то което е продължило има няма 5 мин. И разчитането всеки път едно и също но написано с различни термини. Докато Попова първо си пише заключението и едва тогава иска да погледне по стари еег-та. Ние като пътуваме за София тръгвам е в сряда вечерта оставаме в София и в четвъртък сутринта мъжът ми става рано и се нарежда за номерче, след което идва да ни вземе правим еег и вече си чакаме реда за преглед при Литвиненко. И така до следващия път Grinning. Само че не сме ходили от 10 месеца и започнахме да мислим кога пак ще стягаме дисагите.

# 633
  • Ямбол
Сега се замислям...може и следващия път и ние да отидем при нея.Като дойде време пак ще питам за нея и къде да я намерим9как да се свържа за час)и т.н.Благодаря за отзивчивостта! Rolling Eyes

# 634
Bi-si би ли казала къде се намира втория   ЕЕГ апарат в Русе. Един има в 1 ДКЦ или 1 Поликлиника( незная към какво се води точно) , а втори апарат - къде? Към някоя частна клиника ли е?  Правят ли ЕЕГ на малки деца?  Нашият невролог ли трябва да ни прати там или мога да си запиша час, да си платя и да си взема резултата? Моля за отговор ако си запозната. Благодаря!

# 635
  • Варна
Сияна ,Ема, ние като лежахме последно в Педиатрията правихме еег в поликлиниката(там те пращат) .Тишо не е ревал изобщо,всичко мина без проблеми и жената беше много учтива.Еег ни  съответно го гледа Литвиненко-беше чисто според него -това значи ли че не трябва да вярвам и аз ,та нали уж той е съвестен лекар и ако там не е правилно направено защо именно той праща там?

# 636
valito 79 ,щом сте лежащо болни и трябва да ви се направи изследване и дадената апратура за това се намира в даденото здравно заведение ,изследването се прави там.
А когато се отива на преглед ,може и да си подготвиш сама изследване ,ако е наложително. И тогава избора е до някъде твой ,къде да се направи това.

# 637
valito 79 Ваня много правилно ти е отговорила като си лежащо болна не зависи от теб къде ще правиш еег,а когато отиваш на преглед може да си избереш,Литвиненко е съвестен лекар за мен за вас незнам ами къде да те прати ако не долу в поликлиниката нали работят екип,долу правят той разчита,на мен не ми харесва грубостта на тази Ивелина и Диян ми пищи,преди Владимирова ги разчиташе долу еег-тата,но тя май се разболя и лично Литвиненко ме прати при Попова да направя еег и на мен ми хареса и си останах там.Той никога не ме е подвел в каквото и да е решение!Да ми е жив и здрав! Hug
Лидуна на теб по скайп ще ти обесня подробно за Попова къде се намира,адреси телефони! Hug

# 638
  • Варна
Значи следващия път и ние ще ходим при Попова .

# 639
  • Ямбол
Благодаря за добрината Емче и за отзивчивостта ти.Ти винаги ми подаваш ръка,благодаря!

# 640
Здравейте момичета!Вчера се завърнахме от морето и днес седнах да изчета всичко.Големи спорове са се вихрили докато ме нямаше.Мисля че всеки има право да лекува детето си където си пожелае и разбира се ако има тази възможност.Но най-важно е да имаш доверие на лекаря който си избрал.Аз също съм имала несполучливи опити с лекари ,но и много сполучливи.Даже  си отчитам като грешка че се вкопчвам в някой лекар и ако в  даден момент отсъства изпадам в паника.Ето например снощи Ники се събуди с лаеща кашлица и спазъм,а педито е на почивка в Германия.Отидох при друга и сега още се чудя дали е на точното лечение.А имахме и дата за ЯМР в петък а сега се отлага.
А за това че някои мами решават да спрат лекарствата си е техен избор,но аз не бих го направила.Хомеопатия също съм давала в началото ,но не съм видяла да има полза.
Благодарна съм на всички в този форум че ги има и мога да научавам нови неща ,макар и за някои да е вече късно.
Пожелавам на всички повече усмивки. newsm51

# 641
 newsm53Колко е хубаво,колко е радостно,бих казала по-точно -ПРЕКРАСНО,когато в темичката присъстват приятни,обнадеждаващи новини от по-големите каки и батковци!Ваня,Пепи,Светли,Биси,бъдете благословени,че сте дали и давате толкова много от себе си!Пожелавам на вашите слънца достойно да заемат своето място в живота.Да се доказват в учението и на работните си места,да намерят своите половинки ,да свият свои гнезда,и да бъдат най-добрите родители!А вие -да се гордеете с тях !И ако  някога в очите ви има сълзи,те да са породени само от щастие!Всъщност това пожелавам и на всички нас!
       Лидуна,чудесно е когато дори от разстояние човек намира своите приятели.Благодарна  съм на Сияна,че даде началото на тази тема,за да мога да ви открия!Нека и за в бъдеще все така да си помагаме,и дай Боже в темичката винаги да преобладава положителната енергия!И към всички ви дължа едно голямо извинение,защото нахълтах с първия си пост без да се представя,напориста,спореща дори.../макар че пак не се отказвам,и винаги  ще  твърдя това,което казах и тогава/...Щастлива съм,че ви открих,че от постовете ви лъха човечност ,доброта и разбиране!Обичам ви! newsm10 newsm10 newsm10

# 642
Синаро ти нахълта кофти но и си го отнесе след това те разбрахме що за човек си! hahaha Joy Joy Joy

# 643
Синаро,много мили думи и много силни,разплака ме.Една голяма прегръдка от мен!Надежда има -винаги и за всички.И за една само детска усмивка си струва да минем през огън и вода.Бог да пази децата ни.
Пламъче,благодаря ти.След 2 месеца ни изтича протоколът и после ще потърся и аз аптеки Санита-сигурно има и при нас.
Вале Дама,единият апарат е в ДКЦ-1 мисля на 4 етаж,д-р Стоянова,а другия е в топлата връзка между поликлиниката и болницата-д-р Добрева и д-р Петрова.Мисля че с малки деца работи д-р Стоянова.И ние само при нея сме ходили досега.И на двете места може и с направление,и със заплащане.Имай предвид ,че се чака доста за час.Имам телефони и двата кабинета,ще ги изровя и ще ти ги кажа.Не е никак коректно,но ще ти кажа-д-р Петрова може да е много добър специалист но е супер пестелива на думи и не  мисля че ще отида при нея
Валенце,много ще се радвам ако искаш да се срещнем,да се запознаем и да си поговорим

# 644
Bi-si писах ти в лични. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт