Епилепсия ТЕМА 12

• 64 070
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
 HugЗдравейте на всички!
 newsm78Момичета,някой има ли информация за Ривотрил от 0,5 мг?Дали го има вече по аптеките?Някой купувал ли е скоро?Предварително благодаря!Пожелавам ви  лек и спорен ден! newsm53

# 646
  • гр.Гоце Делчев
Синаро мисля,че ривотрила 0.5мг.се намира по аптеките защото аз миналия месец взех на Ели без проблем.Аз също като Ванчето пазарувам от аптеките Санита и досега не съм имала проблем с хапчетата. Hug и от мен за милите думи.

# 647
Искам да попитам в коя болница има така нареченото Сънно ЕЕГ и ако може да ми дадете някакви координати на тази болница за записване.Каквото знаете да ми кажете.Благодаря предварително  Praynig

# 648
Сънно ЕЕГ правят в ,,Свети Наум" или така наречената на ,,4рти километър".
Но логически за такова изследване се налага болничен престой.

# 649

Пепи,благодаря ти,миличка.Имам за още 10 дни,и питам,че ако го няма,да знам какво да правя!Но явно са заредили аптеките!Слава Богу!Фани 75`,сънното ЕЕГ го правят  на 4-ти км.,както пише Ваня.Адресът е:гр.София,ул"Д-р Любен Русев"№1,тел97-02-234,232,228-това са все номерата на детско отделение.Сънното ЕЕГ се правише в неврологията за възрастни,на етажа,където се правят и обикновените ЕЕГ-та.От известно време  сънните  на децата се правят  в отделението-вече има специално оборудван кабинет. newsm53

# 650
Rivotril 0.5mg със зелена рецепта и около 5лв за 50табл. се намира лесно сега по аптеките. При протоколите не съм сигурна как е. (Преди година се мръщеха на протокол и така го върнахме девствен в районната каса)

# 651
Здравейте!!
Много информация съм пропуснала.Ние също се лекувахме при Божинова преди 15 години ,докато при едно посещение ни заяви ,че имаме невролози в Пловдив и не е необходимо да пътуваме до София.При всяко посещение бях ужасно притеснена от факта ,че е   непоносимо груба.Търпях в името на детето  ,докато ни препрати  в Пловдив.Наистина графика и беше много натоварен,но това не е причина да се държи по този начин.Вярвам ,че е помогнала на много хора ,но само като се спомене името и ми става неприятно.
 Относно турските клиники-наша позната беше изписана от болница в София като безнадежден случай.След операция в турска клиника в момента е жива и здрава .
Да се надяваме ,че и при нас в бъдеще ще има чисти болници с учтиви и кадърни лекари!
Какво е това сънно ЕЕГ,за първи път чувам??

# 652
Пламъче,нашият Ривотрил е със зелена  рецепта.Благодаря!Много се радвам,че вече го има  в аптечната мрежа! Hug

# 653
  • гр.Гоце Делчев
Да ривотрила и аз го копувам със зелена рецепта,но и той не е много скъп 5лв. и стотинки ,но не помняточно колко.Мабо57 съгласна съм с теб,че болниците ни са мръсни,но не съм съгласна,че нямаме кадърни лекари.Някои лекари наистина се държат грубо,но има и много други ,които дават всичко от себе си за да помогнат на хората.Друго,че нямаме модерна техника и затова някои операции не могат да се направят в БГ.

# 654
Аз във вторник взех ривотрил 0,5 без проблем.Даже ме питаха в аптеката защо не съм си взела портокол за безплатен ривотрил.Аз пък не знаех че имаме право на тая "опция".Само забравих да питам за ампулите фенобарбитал дали ще ги има някога.

# 655
  • sofiq
marisa, kapkite se prigotvqt ot homeopatkata spesiqlno za vsqko dete spored nujdite.Ne se predlagat v aptechnata mreja.

# 656
veronika_1,а тази твоя хомеопатка ,гарантира ли ,че може да помогне на всеки болен от епилепсия и ,че с тези нейни капки ще запази живота на болния!
А има ли медицинско образование и защо е такава тайна нейното име!

# 657
Ампулите фенобарбитал скоро няма да ги има.Първо трябвало някаква пререгистрация да мине по евро-изисквания някакви и чак после.
Скоро не ги чакайте.Така ми казаха в аптеката.

# 658
 HugВероника 1,разбирам,че проблемите при детенце са започнали от скоро.Имате изписан конвулекс,който нямате намерение да давате,защото виждате,че резултатите са добри. newsm78Вижте,това си е  лично мое мнение,но  мисля,че и останалите майчета ще ме подкрепят-Вие няма как да прецените,че всичко се развива благоприятно.Няма контролно ЕЕГ-което е най-важният показател.А колкото до растежа на черепа -вярно е,че расте.И мозъкът вътре постепенно узрява.Но  не  се знае какво става в кутийката.Както и при моето дете-ако бяха му изписали лекарство след първия гърч,смятам,че детството му нямаше да премине по болниците. SadЦели 11 месеца сме били затишие пред буря.Нищо,че черепът си растеше нормално.Дано и при Вас  не стане същото.Но една приятелска препоръка-направете контролно ЕЕГ,консултирайте се с детски невролог,и ако трябва,дайте си му на детето конвулекса.Нищо няма да му навредите.А заедно с него-давайте си и хомеопатичните.Разбирам Ви,че като всяка една от нас и Вие се страхувате от химията в медикаментите...но няма как...Щом детенце е с установена диагноза епилепсия,ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ!  Hug

# 659
Добър ден на всички борбенни майчета и татковци.
Вероника не те упреквам твое право е да постъпваш  както сметнеш за добре.Знам че и ти както всяка една от нас мисли най-доброто за своето детенце.
Но искам и друго да ти кажа и ние преди години ходихме при хомеопатка тогава наистина останах изумена когато без нищо да прави на синът ми ми каза-Майче детенцето да не е ппадало има огнище от дясната страна .Останах изумена защото само след седмица постъпихме в болница и еег показа огнище от ддясната страна.Но тогава заедно с ннещата които тя ми бе изписала започнах да давам и конвулекса и тя не бе против ддори не ми каза да го спрем.Продължихме да ходим при нея доста време не казвам че тя е помогнала за да се стабилизира състоянието му но аз лично не бих ризкуввала само на нейните билкови отвари да оставя синът ми.А нямаш напредстава колко ги ненавиждамтези лекарства цели 11годи да не и повече ги пие.

Общи условия

Активация на акаунт