Епилепсия ТЕМА 12

• 64 067
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • sofiq
Vanq 66 ,ne e taina prosto nikoi ne e pital.Kazva se  Kameliq Popova  kabineta i e blizo do '' Tina Kirkova''  ako nqkoi go interesuvat po tochni kordinati 6te dam.Otnosno lechenieto na EPI. ne samo 4e mi garantira s dumi,no i rezultata se vidq mnogo barzo i prodaljava da se podobrqva i sprqmo drugite zabolqvanq                                                                                                                                                                                                                                                                                       

# 661
  • sofiq
sinaro,nonchetoo0- MOLQ VI,razberete me pravilno az ne davam komvuleksa samo za6toto stranichnite eekti koito moje da prichini na deteto mi 6te sa mnogo po stra6ni ot sega6noto mu polujenie. Kontrolno EEG nqmame samo za6toto parvoto e praveno na 13 juli  .Doverqvam se na homeopatkata za6toto vsichki drugi lekari mi kazvat 4e nqma nikakvi 6ansove za deteto da se razvie .Homeopatkata preduprejdava 4e ne trqbva da se priemat lekarstva zaedno s tezi kapki za6toto se gubi efekta ot tqh

# 662
Здравейте момичета в понеделник отиваме в Банкя за 10 дена,искам да кажа на тези които им предстоят прегледи при Литвиненко и ще правят еег при Попова.Другата седмица Литвиненко е в отпуска но ще ходи на кабинет,и след това 2 седмици няма да го има в София!Попова тази седмица и другата ще е в отпуска и на 23 или 25  август ще е на работа!Аз понеделник като постъпя в Банкя,ще се наложи нашия татко да остане и в вторник да дойде да ни вземе от Банкя,но преди това да вземе номерче за Литвиненко и да минем преглед много ме е яд че ще правим еегто в поликлиниката но нямаме избор,после пак се връщаме в Банкя!Ще намаляме сигурно Топиракса и ще въвеждаме Кепрата ще пишем нови протоколи абе другия вторник се очертава да е някакъв ад.Дано мине всичко наред!

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 14:17 от emа-диди

# 663
veronika_1 ,меко казано твоята хомеопатка е за съд. От къде на къде ще оспорва лечение назначено от специалист невролог! Нито един специалист ,не само в Бг ще подкрепи това нейно решение ,да бъдете само на тия нейни капки.
А междувпрочем ,какъв е състава на тия така наречени вълшебни капки! Peace
Тя е длъжна да даде тази информация на вас.

Еми ,желая ви всичко най-добро! Hug Heart Eyes

# 664
  • гр.Гоце Делчев
Емче ще стискам палци ЕЕг да е добро и всичко да е наред. Hug Heart Eyes

# 665
Здравейте,
дъщеря ми направи два гърча в разстояние на около четиридесет дни. И двата гърча ги определят като фебрилни,защото имаше висока температура. И двата пъти лежахме в педиатрията в София, при доц.Литвиненко.
Ужасно се изплашихме, особено при втория.
Много се притеснявам да не вдигне пак температура. Отскоро живеем в Пловдив, още нямаме личен лекар тук, но ми е важно да знам, ако направи гърч къде трябва да отидем?
В педиатрията на ВМИ ли? Моля ви, споделете!

От предните ЕЕГ-та имаше проблеми, някаква забавена активност, но не мога да цитирам точно. Доц.Литвиненко каза, че са правени при температурно състояние и скоро след гърча и не могат да са достоверни.
Между двата гърча имахме едно контролно ЕЕГ при д-р Попова и според нея всичко е ок. Закл. е в норма за възрастта.
Предстои ни другата седмица да ходим до София за контролен запис при доц.Литвиненко,  защото мина месец от както ни изписаха.

Забравих да напиша, че малката е на 2 г. и 4 месеца.

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 16:45 от Julito

# 666
  • sofiq
Vanq 66  tq ne osporva tova e moi li4en izbor.Zagubila sam vsqkakvo doverie v medicinata taka4e tova e moq izbor, da se borq s gre6kite na desetki doktori koito me overqvqha 4e deteto 6te se rodi zdravo a posle kazaha 4e deteto e za ''bokluka'' e sega az nosq otgovornost za jivota mu i sam sigurna 4e tova e nai pravilnoto za nego.

# 667
А ти имаше ли някакви оплаквания през бременоста ,че може да има нещо на плода.

п.п. можеш да пишеш на кирилица ,погледни прозорчетата над полето ,,,отговор" и до прозорчето ,,изход" има кредор ,кликваш там и спокойно може да се пише на фонетична бг.

# 668
  • sofiq
Благодаря за кредора . Цялата бременност ми беше много тежка придружена с много болки,  лекарства,  прегледи и престои по болници и купища лекари които ме убеждаваха че детето ми ще се роди здраво.Да ама не

# 669
  • Варна
Аз само вмъкна нещо за лекарствата че точно пък конвулекса и депакина не дават никакви странични ефекти и не виждам по какъв начин могат да навредят когато са в определената доза за точните възраст и килограми!

# 670
Цялата бременност ми беше много тежка придружена с много болки,  лекарства,  прегледи и престои по болници и купища лекари които ме убеждаваха че детето ми ще се роди здраво.Да ама не
ooooh!
Оф ,то и баба знае ,че всичко ,което поема бъдещата майка може да е мъничко ,но се предава и на плода. Тъкмо поради този факт ми е страшно притеснено за моето момиче,че вече е във тази възраст да създава семейство. Blush
Не зная ,колко гинеколози препоръчват на бъдещите майчета през 2рата половина на бременоста да пият омега нанаситени киселини ,които се грижат за съзряването на мозъка на бебчо. Confused

# 671
  • sofiq
Да де но когато става въпрос дали да спрат един спонтанен аборт никои доктор не казва 4е лекарствата са повече вредни в този случаи.Всяка майка която иска да има дете би пила лекарства които да го задържат в нея без да предполага до какво могат да доведат.

# 672
  • sofiq
Вероятно не мога да се изразя с правилните думи за това което преживях през тези 9 месеца но държа да подчертая че през цялото време съм била изключително стриктна относно всичко  по време на бременността

# 673
От лекарство до лекарство има голяма разлика. А установи ли се причината за този спонтанен аборт ,който е бил предотвратен.

# 674
  • sofiq
не само се казваше  Контракции

Общи условия

Активация на акаунт