Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 948
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Сред обкръжението
Добро утро и от мен!

Исках да попитам кърмещите и Бу дали давате малко вода в тези жеги. Аз не съм давала, защото нали си я набавят чрез кърмата, но малко се притеснявам да не се обезводн?  Освен това разреди ходенето по голяма нужда, което до момента не се е случвало - не ходи 5 дни и се наложи да и дам лактулоза сироп, сега се случва същото вече от три дни, какво мислите?

Аз от време на време пробвам Боби с водичката, но той не иска. Вероятно няма нужда. А относно "голямата нужда" ние сме в абсолютно същата ситуация. Не беше ходил 5 дни и на 6-я сам се изходи. Сега от три дни го чакам. Но мен това не ме притеснява, защото той по принцип ми прескача по 1-2 дни.

# 106
Каките ми се завърнаха и съм много хепи . newsm44 Шушката ми е добре ,а аз вчера минах най-накрая скенера и всичко ми е наред там остава кардиолога да се произнесе  Peace
Годайва направо сте за съжаление откъм доктори в Нова Загора , за малко да уморят снаха ми .Това малко извън темата , но все още съм толкова възмутена, че  #2gunfire #2gunfire
Цитат
Малеее,скоро може да започнете с дребен шрифт да се питате "Абе,Годайва започна ли да дава кюфтета на детето? "
 Joy Joy Joy Споко мила моята госпожица засмука първо луканка , после една сочна пържола  Mr. Green ама доста им се зарадва и все примлясква като сме на масата сигурен признак , че вече иска и други неща , но за повечето ще почака още доста време  Wink . Hug Относно киселото мляко средната щерка започнах да я храня от 4 м.по същата схема , както Стеллее ти е обяснила.А голямата чак след 9 м. , но в началото отказваше да яде , защото не съм я захранила в по ранните месеци според доки  newsm78
Годайва, НоваТема , Вени много са сладки дечицата ви  Heart Eyes
Цитат
И татко и така казва... малко дете с малки проблеми - акото и яденето, ама като влезе в пубертета ще си вземел пушка за ергените
ами така е аз дори знам човек дето е стоял с пушката пред дискотеката да пази и двете си дъщери Laughing Laughing Laughing.Още и още го споменават този случай в селото.Представям си как са се чувствали момите  newsm78
Mama Da браво на Дарка ,ние като сме по корем само се избутваме с коленете и не прави дори опити да се обръща.Вири тая главица и напира напред и това е.Дано и аз скоро да се похваля.Единствено забелязах, че когато е по гръб прави опити да се врътне по корем , но все още без успех  Mr. Green  Месри за пожеланията  Hug
Lena R дано се увеличи кърмата ти  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed незнам само водата дали ще помогне , но при нас по честото слагане вече два пъти ни спасява , като се дохранвахме по няколко дена от запасите Peace След 2-3 дена се нормализирваха нещата и си възтановявах кърмата във фризера  Flutter Дори в момента сме пак в такава фаза  ooooh! и се чувствам като изсмукана  Wink , но яде по малко и по на често може би заради жегата ..знам ли вече ,но и през ноща се събужда да яде и си наваксва , а пие и доста водичка .Успех ти желая ти го заслужаваш  Peace
STELLEE
Цитат
За за хранването и аз за сега съм на кърма
Joy Joy Joy Heart Eyes не се сдържах Стеллее ама ми стана едно лигаво   Laughing  дано не ми се засегнеш  Praynig браво на каката отличничка ти е тя  Peace
Blackangel  Laughing светкса личност ще го правите Марти от сега  Wink Браво , че ви е така послушен цял живот да е така  Peace Мерси за пожеланията  Hug
*Антония* весело изкарване и си почини добре , а Коко пак ще си го гушнеш сега се наслаждавай на малката ваканция все пак са само някакви 5 дена( май толкова беше казала  newsm78) Да се изкъпеш заради мен , че кои знае ние кога ще идем  Wink
Натали  Жалко наистина да си сред природата и да не можеш да и се насладиш , както трябва и да си презаредиш батериите  , и нашия тати хич не е по тези неща (въпреки, че мачове не гледа  Mr. Green ) , затова аз винаги се организирвам с подходящите хора и скичваме (отиваме ) за цял ден. Wink  Браво за Т кои знае от какво е било ,но важното е , че вече всичко е наред  PeaceИ ние много рано правим разходките (нали сме раннобудни) и после сядаме пред блока , че има дебела сянка ,скамейки и маса и с комшийките пием по кафе  Wink , а малката се чувства супер .
Дари супер , а за преселването незнам вие ама ние като тръгнем сме шоу голямо. Whistling Колата ще се пръстне по шевовете  Laughing Ама заради тази криза скоро няма да си купим по голяма кола (поне по хубава де) и на село ще се забавят нещата да си ходим пак заради финанси , че ремонта замръзна за сега , а не можем да се натъпчем всички в една стая.Въпреки часното и редовната работа на милото тези пари все не достигат  ooooh! дано поне 6-ца от тотото да се падне  Mr. Green И на теб да кажа мерси за пожеланията  Hug
бона фидес да не би заради жегата да не иска ? Hug
Tasty0703 браво че сте оздравяли , а за годишнината ми прозвуча така романтичнооо  Heart Eyes Да ви е честито от сега   bouquet
НаНина бързо да му минава вирусчето на Борко наистина си е кофти да се разболееш през жегите  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
tincheto дано не се повтаря това неразположение , че си е гадно изживяване  Praynig А за помоща просто трябва да я изискваш от другите , ако сами не я предложат (разбира се тактично) иначе всички нерви си остават за теб мила.И ти си човек и ти имаш нужда да поемеш глътка  въздух дори да е за час... два  Peace
zvezdi4ka и ние така в жегата дори забелязах , че все по често иска първо да пие водичка и чак тогава иска циц....  Wink Мерси за пожеланието  Flutter браво на Галето добре се е представила  Hug
Mama Da важното е че и няма нищо , затрупвай я с възглавници от страни ..поне аз така правя и става една борба с тях ,но не може да падне  Hug Много гуш за адашката  Hug Hug Hug
dinapd Hug Hug Hug и за вас
Svetlichka моята започна да пие по много водичка дори единя ден и правих  две шишета от по 150 мл. , но поне за мен трябва пие. Peace За изхождането и ние сме така ,както бях споменала вече сме на 5 дена 1-2 пъти обилно ,но досега не съм и давала нищо (дано не се налага) , а я изчаквам сама да си свърши работата .
Лек ден ви желаем  Hug
Разбрах , че в София слънце пече , а тук от сутринта мина една грамотевична буря и проливен дъжд и така приятно се разхлади , че като се наспинка шуша и ще излизаме на прохлада. Peace
 Ох, пак стана ферман  Joy

# 107
Мацки помагайте, тотално съм блокирала какво да подаря на милото за годишнината, искам да е нещо оригинално и тотален блок просто ужас, а съм сигурна, че той ще измисли нещо готино ....Нашия Дани е сътворен някъде около годишнината ни, та може и на самата нея, ама него му го подарих на 4 март  newsm03  love001 newsm53

# 108
Tasty0703   какво държиш да е материално или сантиментално  newsm78 Аз на първата ни годишнина го изненадах със пикник на сред спалнята със шампанско ,чашите от сватбата ,ягоди със сметана,много  свещи ... по така секси облякана само дето точно нея вечер съм заченала и аз със Йоанка Whistling  Лично за нас спомена от романтиката и преживяното и до ден днешен си ми е най-хубавия подарък   Heart Eyes Имаме си и други , но този си беше най-специален  Hug

# 109
Добро утро и от мен.
Дина, Мамо Ив от една страна и двете баби работят, а от друга с това кърмене не мога да я оставя.отказва да яде от шише и няма шанс някой да я нахрани.Досега съм я оставяла 2 пъти и то чак като я изкъпахме, нахраних и приспах и ходих на диско малко/после цяла седмица ходих като удаарена докато си навасам със съня Laughing/
Мамо Ив, страшно романтично е зачената Йоанка Heart EyesУмирам си за такива изненади
При нас днес е много намръщено и същевременно е адски задушно и лепкаво.Сигурно и тук ще завали

Пропуснах за водичката и акането да кажа и аз.И ние имаме периоди, в които не ака с дни и аз давах лактулоза.А водичка мойта госпожица не иска

# 110
Леле, колко е пуста темичката.Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/?album;aid=510435 Паролката е същата като на общите ни албумчета

# 111
Мама Ив, ммм да нещо романтично искам, нещо незнам. Много сладко сте си отпразнували годишнината Hug

# 112
Здравейте мамчета!

Първо честити месечинки на Теодор на мама GodaiVа и Маги (3700г) на мама ian4eto

Мама Да, предполагам как си се стресирала.... Аз преживях подобен ужас, когато на мъжа ми баба му падна с количката и я обърна.... направо сърцето ми спря. Това беше преди вече повече от месец и половина, но все още почти всеки ден се сещам за случая и ме хващат такива страхове.... Проблема е, че ако си е ударила главата, няма как да рабера, много се надявам и моля да не е, зашото дтето спеше когато стана случката и дори не изплака, просто когато в вдигнах единственото което си спомням е, че очичките и бяха широко отворени и след може би 10сек след като я вдигнах се разплака..... Дано нищо да има няма, нали Господ ги пази повече когато са мънички.....

Tasty 0703
сигурна съм, че ще измислиш нещо оригинално, ти познаваш мъжа си и ще измислиш нещо.... Пожелавам ви незабравими мигове в този ден....
mama Iv
 Hug Hug Hug Hug Hug сигурно е много гот да си поклюкарствате с комшийките, за съжаление, аз нямам с кого дори на кафе да отида в Пловдив, защото нямам приятелки тук, нали живеем само от 4 месеца и .....аз полудявам сама в Пловдив, затова чета в нета и говоря по 2 часа на ден по телефона с приятелки и сестра ми(на нея вече и писна от мен Laughing Confused, но...... нали ми е сестра) Но какво да се прави.... такава ми била съдбата.....

Ох, бягам, че се събудихме!
Весел ден на всички и си пуснете тото, дано някой да има късмет! Hug Hug Hug

# 113
tincheto голяма сладуранка  Hug Hug Hug Hug Hug ама голяма, голяма  Hug Hug Hug

# 114
Първо да ви почерпя за нашата трета месечинка  Heart Eyes
Отивам малко да почета за изпита,после ще надникна какви сте ги вършили.В това дъждовно време дано днес сте по-активни.Че след четене за атомни спектри и всякакви дрън-дрън,че пляс ,четенето на вашите постове ми е голяма отмора и кеф  Heart Eyes Peace

# 115
  • Варна
Честити месечинки на Теодор на мама GodaiVa  и на Маги на мама ian4eto !
Тинче, страхотна бонбонка е Симона! Аз също като теб кърмя и няма кога много да оставям малкия на бабите. Гледам да го накърмя и изчезвам до следващото кърмене. Боян не отказва беберон, но аз не успявам да изцедя много и трябва да събирам цял ден за да събера за едно кърмене ooooh!
Хуваб ден на всички Hug

# 116
Здравейте момичета!!Аз не сам писалаот преди да родя Rolling EyesНо сега и аз да се похваля -имаме си момченце-Кристиян 51см 3.510кг!Роди се на 13 март като термина ми бе6е на 6-ти.Миличкият хич не му се излизаше ама го изкараха Joy

# 117
Честити месечинки на всички сладки бебчета дето съм пропуснала !Да са живи и здрави , добрички и мнооого усмихнати!

Минавам пак като бърз влак да ви нагушкам и да ви пожелая прохладни дни.
Ние май яко сме го закъсали със зъбките. Снощи я слагам да спи и преди това разбирасе ще се храним . Поставям я на гърдата и уааааааааа рев и писъци ама само като допре уста до зърното - ужас , реве до захлас и става червена като домат. В чудо се видях , сетих се намазах венците с пансорал гел , дадох и млако водичка и учудващо тя пи. След минутка вече сучеше спокойна. Днес ми го спретна същия номер , повторих процедурата и резултата беше същия  newsm78
Помагайте има ли някой друг с подобен проблем  ooooh!

# 118
Здравейте момичета:))
Бяхме на разходка и се прибрахме преди малко:)Тук снощи беше голяма буря,но днес малко по-прохладно сутринта,но напече:(
Честити месечинки на Теодор на мама GodaiVa  и на Маги на мама ian4eto !Да са живи и здрвви и да растат щастливи и усмихати деца!
Ние спинкахме много добре нощес.Малакта се събуди чак към 6,30 да хапва.После се успа и се поуспахме до 9,30.
Относно водата-ние си пием от самото начало.В началото подсладена малко,но после махнах захарта.Сега в жегите водата си я пием.На ден по 150мл,а може и повечко.Но на хранене си похапва хубаво от мама,даже понякога и давам допълнително 30гр,евентуално ,ако не и стига,но тя никога не ги изяжда всичките.
Относно акането-няма да казвам.Ние си акаме всеки ден по няколко пъти,но не винаги след всяко ядене:))
Бягам ,че малката мрънка,че и се спинка:))
 Hug Hug Hug Hug за всички

# 119
честити месечинки на всички пораснали дечица Hug  bouquet
Маринекс, дано леко понесе малкта сладурка никненето на зъбките, аиначе ти знаеш и при нас ту започват ту минават, явно ще е с по-рано поникнали зъбки, а педиатърката каза че практиката познаваи такива случаи Hug
аз да се оплача на дребчо забелязахме че едното оченце криви, та сега ще търсим добър лекар и ще го водим, притеснено ми е но се опитвам да бъда спокойна

Общи условия

Активация на акаунт