Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 935
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от нас.На мен днес ми е много отпаднало.Едва станах от леглото.Сигурно е от кръвното, че аз по принцип съм с ниско и малко да ми падне ства..............
Тейсти, много романтично това за уикенда.Да си изкарате прекрасно.
Приятен ден на всички от нас Hug

# 91
veni_sasi ,сподели как се справи с млечната криза  Praynig Какви овесени ядки хапна? Вчера щях да си купувам мюсли,ама нищо не направих..  Tired
Голям бонбон е щерка ти  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 14:54 от GodaiVa

# 92
Здравейте момичета,

Tasty супер романтично е това! Дано се разхлади, че да можете спокойно да си изкарате празника!  Hug Hug Hug Hug
Veni sasi каква сладка малка кукла, ах да и схрускам крачетата. Моята няма такива пухкави крачета за съжаление, но това не ми пречи да я целувам по милион пъти на ден....  Hug Hug Hug Hug
Elzas искрено ти завиждам за Варна, за разходките които ще си правиш в морската градина... Аз от сега мисля да помоля мъжа ми да запази за 2 седмици едно легло на плажа на Рапонги за да съм спокойна, че когато отидем август няма да има проблеми, въпреки, че се чудя дали да не сме на вилата през цялото време и да слизам до плажа на Златни след 4 и 30 с бебка.... Още съм в чуденка.... Но ти желая приятно изкарване и в Русе и във Варна.... Laughing Laughing
[color=deepskybluе] Синева[/color], много ми харесва ника ти, дава ми някак си мисъл за пространство, всеобхватност, не зная защо.... Сигурно е супер, прати малко интерактивна хладина насам Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug

Днес съм в супер настроение, разходих малка бонбона за час сутринта в 7, и сега тя спи като къпана. мерих 2 пъти температурата от сутринта, няма, така че съм спокойна... И готвя, добре че климатика работи постоянно... наш много добър приятел от Хонг Конг е в БГ (той е китаец) и довечера ще идва в къщи.... Не съм го виждала от 3 години и съм се затъжила за него.....Е, правим бизнес с него, но преди всичко е приятелството.....

Къде се губят другите момичета..... Хайде целувки на всички

# 93
  • Сред обкръжението
Здравейте, мами!

Боби е болен  Cry Лепнал е някакъв вирус и сега кашля! Много ми е мъчно за него. Док каза, че не е нищо страшно - даже не му изписа никакви лекарства. Но като знам какво е да си болен, особено в тази жега, ми става много мъчно!

Вени Ичка е много сладка. Какво е пухче. Браво на мама  Simple Smile

# 94
Здравейте, мами!

Боби е болен  Cry Лепнал е някакъв вирус и сега кашля! Много ми е мъчно за него. Док каза, че не е нищо страшно - даже не му изписа никакви лекарства. Но като знам какво е да си болен, особено в тази жега, ми става много мъчно!

Вени Ичка е много сладка. Какво е пухче. Браво на мама  Simple Smile
Дано бързо да се оправите, просто времето е ужасно. Дано не се стига до нещо по сериозно. Дани като се разболя от някъв вирус много бързо се развиха нещата и правихме инхалации с виброцил дано при вас се оправите по бързо. Следи го само че много бързо се развиват нещата при тях. Дано да се оправите така, но ако случайно ви предпишат инхалации пиши ми ще ти дам лекарството, че не е евтино, а супер малко отива и има трайност още 20 дни, а ние ще го изхвърлим. Бързо оздравяване.

# 95
Здравейте мамчета:))
Как сте в това топло време? Ние сме  си у дома и няма мърдане.Сутрин излизаме на разходка към 9 до към 12.Малката принцеса се успива хубаво и така откарва до 12ч. Като се приберем в 12 до 5-6 сме си  в къщи на по-прохладно:))
Малкта не и се отразява много добре жегата.В събота и неделя бяхме в Плевен.Жега голма.Малакта само по боди потниче и много и беше топло.Даже единия ден не иска да яде на обд-нито кърма(От гърда или изцедена), нито АМ(моя прителка предложи,въпреки че до момента малакта не е вкусвала такова),само вода иска.Накрая и дадох да пие вода-изпила е 150 грама вода и се успокои.После си яде както трябва.
В къщи имаме климатик,но не го пускаме ,когато малакта е в стаята. Притеснявам се да не изстине.А и навръщане от Плевен в клата пускахме климатик и малката беше леко преграхнала:)Вчера вече нямаше и следа от преграхване.Не знам дали е климатика или от реването в събота:))Дано да е от плачкането.
Днес сме на консултация следобяд.Докторът ще  прегледа и ще каже дали сме болни или не:))И стискайте палци всичко да е наред и да ни бият и втори прием на Пентаксима и Синфлорикса.Simple Smile)Като се приберем ще докладваме колко сме пораснали:))
Честити месечинки на всички бебоци:
Ева  на мама Svetlichka ,
Александър  на мама Gugalinka ,
Боян на мама dinapd ,
Боян на мама Bona fides  ,
Мартин  на мама papolino ,
Никол  на мама qnikzp

Мама Ив на патерици Честит Рожден Ден!Пожелавам ти от всичко по много и все качествено:))
НаНина  бързо оздравяване:)
Tasty, Браво на вас,че всичко е преминало.
 Hug Hug Hug Hug за всички:))

# 96
  • Враца
veni_sasi ,сподели как се справи с млечната криза  Praynig Какви овесени ядки хапна? Вчера щях да си купувам мюсли,ама нищо не направих..  Tired
Голям бонбон е щерка ти  Heart Eyes
Годайва взелс съм си фини овесени ядки (не микс,чисти само)и слагам 3-4 супени лъжици ядки накисвам ги с толкова вода колкото ядки съм сложила(3-4 с.л.) за около 5 минути и след това смесвам с половин кофичка кисело мляко и хапвам.Действа ми перфектноhttp://www.bioset-bg.com/zniva_oves_bg.php-ето тези фините съм си взела
Благодаря на всички които са харесали моята шишка Hug Hug Hug

# 97
  • Сред обкръжението
Tasty Благодаря ти много! Дано не се налага да опирам до теб

# 98
Привет мами! Следобяд тъкмо започнах да пиша и бебка изрева. Паднала беше от дивана на земята. Уж щях да внимавам, че се объща, но ето на, много бързо става! Пазете мъниците, че голям страх преживях. Днес трябваше да сложим ваксина, но се разбрахме с док да отложим за четвъртък. Дано да е добре бебче и да не се повтаря!
НаНинче, бързо оздравяване на Боби.
Тасти, голяма романтика, супер!
Тинчето, надявам се, че вече си добре
Hug Hug Hug за всички!

# 99
Здравейте,
както обещах ето ме за отчет.Малката Галя е пораснала с 3см и е наддала 450гр.Simple Smile)На мама слънчицето се държа много мъжки и не плака докато и слагаха ваксините.Доктора ни вика от кога не съм имал такива послушни дечица:))
Като се прибрахме не е плакала ,какато предишните ваксини.Да се надяваме утре също да е в добро настроение:))Дадох и превантивно Панадолче Simple Smile)
За малао да не ни навали ххубавия дъжд:))
Малката сладкишка се приспива с въртележката, а мама пиша на съфорумките:))
Tasty наистина голма романтика.Супер звучи заплануваното:))
Лека вечер от нас.

# 100
Леле Мама Да какво си преживяла.Ужас.Дано малката е добре и нищо й няма.Иначе аз се пооправих, но голямо замайване беше днес.
Ох, аз така съм поизнервена.Никой не ме отменя за нищо и явно ми идва нанагорно.Усещам се на моменти как си изпускам нервите и пред детето Sad

# 101
здравейте момичета,аз от много хойкане нямам време да драсна два реда.
виждам че при вас всичко е наред.честити месечинки на бебоците,а на болничките бързо да се оправят.
ние по цял ден мерим улиците,гледаме да се крием по сенките и добре че леко подухва иначе незнам как щяхме да изкарваме.
 Hug за всички ви.

# 102
  • Варна
Здравейте на всички мами!
Много благодаря на тези, които ни честитиха месичинката.  Hug
Мама Да, много добре разбирам какво си преживяла защото аз го изпитах същото днес. Малкия беше на дивана, играеше си на гимнастиката и аз спокойно отивам до WC, защото той все още не се обръща, само се надига с крачета и се избутва назад. Връщам се и го гледам паднал между дивана и стената. То детето не плачеше, а аз в бързината докато бутна дивана и го грабна и май аз го шашнах повече и си поплака ooooh! На мен ще ми е обеца на ухото  Confused
Тинче Hug, даваш ли на бабите да я гледат? Аз бях решила, че няма да давам малкия, но почвам да си променям мнението. Всеки има нужда от почивка, пък и бабите и дядовците много се радват, нищо не са ми направили хората за да ги лишавам от правото да виждат малкия. Те добре и аз добре Simple Smile

# 103
Добро утро!

Благодаря ви за поздравите, момичета,  за месечинката на Ева вчера Hug

Стискам палци болните бебчета да оздравяват бързо!

Исках да попитам кърмещите и Бу дали давате малко вода в тези жеги. Аз не съм давала, защото нали си я набавят чрез кърмата, но малко се притеснявам да не се обезводн?  Освен това разреди ходенето по голяма нужда, което до момента не се е случвало - не ходи 5 дни и се наложи да и дам лактулоза сироп, сега се случва същото вече от три дни, какво мислите?

Приятен ден на всички!

# 104
Добро утро маминки  Hug
   food010 от мен  Mr. Green
Първо честити месечинки на патерички на бебоците от 14 и 15
Владимир на мама бадем ,
Марио  на мама Bibata74 ,
Ева на мама Svetlichka ,
Александър на мама Gugalinka
Боян  на мама dinapd
Боян  на мама Bona fides
Мартин на мама papolino