Намерих инфо за бехидратирането при бебета, ох, малко се успокоих.... Бягам, че се събуди
Ahoni, само наминаваш, не пишеш
Стискайте палцi да преминава вече, че ще станем на 4 месеца и още ще си ги влачим тъпите колики 
Аз на Дара такива невероятни рокли съм и накупила, направооооооо...
Все от Aнглия де, щото по-евтино, а много добро качество. Обааааче тамън пристигнаха роклите и времето се развали и сега ще чакаме да се оправи, за да ги носиме. Комплекта на Стокке не го купих, егати цените... Ако беше по-хубаво времето тук може би щях да го взема, но с това пикливо немско време, дето я има я няма 2 горещи седмици през лятото изобщо не си заслужава. Взех си един сенник с UV покритие и с него караме, когато е необходимо.
) Все още е само на кърма, но и аз имам желание да я захраня с някое сокче скоро
Само дето педиатърката ни не дава.
за всички:))
все някакви аварии стават и затова поизостанах със събитията напоследък.
Но сега пък си мисля дали пък не ми намалява кърмата и той затова да е толкова кисел.

Зачервено и твърдо е нормално и се правят компреси с реванол. А за изприщеното, аз съм имала алергия към лепилото на лепенката, възможно е. Минава от само себе си, но сърби.
на всички и лека нощ! 

)
за всички
, много съм доволна от качеството, а в крайна сметка цената излиза същата или малко по-висока, като да купуваш от тук български и турски дрешки, само дето, те се раздърпват за нула време, а английските са супер здрави - могат още 2 бебета да изкарат
Направо се чудя какво да правя, защото ние сме само с една спалня, т.е. нямаме детска и по цял ден стоим в дневната при телевизора

Толкова съм нещастна и само негативизми около мен последните 3 дни, май-трябва пак да ида на църква.... Лека нощ и

разгледах снимките от другарската Ви вечер - много сте готини и си личи, че със страхотно настроение сте изкарали