Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 28 120
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро  Hug
Не пиша, но ви чета редовно.
За телевизора - май всички бебета гледат.Божидар в момента в който го види и загубва говор и картина.Отпускам му по 1-2 минути, но като го изключа и веднага ми се разърдва  hahaha
За гладенето - отдавна не го правя.То само това ми липсва.Гледам детето съвсем сама и времето въобще не ми стига за нищо.Спрях да гладя като навърши 3 месеца.
За косата въобще не ми се получава упражнението да ходя с пусната коса.Моята е много, много дълга и в момента в който я докопа Божидар и такова скубане започва  Crazy Обаче пък имам страхотен косопад след раждането и направо взех да се плаша вече Tired
За дрехите твърде смело е дрехите да се категоризират на турски, български и незнам си какви.Защото аз имам дрехи купувани от Истанбул на Божидар, които са невероятни - такива модели и материи...вярно е, че са в пъти по-скъпи, но искам да кажа, че има дрехи и дрехи.Някой беше писал, че прави обща поръчка от някъде си, имам желание да се включа, ако е възможно и ще помоля да ми пишете на лични, че аз съм особено невежа в пазаруването по нета  Hug

# 271
Добро утро,

Мамма
ти се появи Hug Hug Hug Сигурна съм, че си супер ангажирана и с децата и със сайта, а малката кукла си иска вниманието, направо ти се чудя как се справяш с трите деца, мъжа, сайта и другите ангажименти които имаш Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes, а и как ще тръгнете за морето,  newsm78 newsm78 newsm78, ние сме само с едно дете и куче и голям джип с 450 л багажник и пак има неща, от които се отказвам в последния момент когато си тръгнем за Варна, че мъжа ми направо полудява да подрежда и се катери по джипа от ляво, от дясно и ми мърмори.... Желая ви приятни изживявания и на Металика и на морето и нацелувай децата от мен.... Hug Hug Hug

Косата
не я нося често пусната, но я отрязах доста след раждането с цел да се обнови, но косопада не ми се размина - пия и мия косата с Ревалид и има ефект, както и за ноктите, почти се оправиха неравностите които се появиха по време на бремеността.

Карамел
и аз имам страхотни дрехи от Хонг Конг, Турция, Виетнам, но в поста ми става дума за качество на ушиване и качество на материите. Обиколила съм доста магазини и извода до който съм стигнала, без да робувам на марки е, че все пак марката си е марка. Next, Gap, Mothercare, George, Premamam и пр. шият по Китай, Виетнам и къде ли не, но материите им са тотално, ама тотално различни. Аз затова и пазаря основно по нета, защото не ми харесва това което се продава основно тук, а малко ми се свидят 28 лв да дам за 2 бодита в Mothercare, при условие, че стуват 6 паунда в сайта, но понякога и от тук купувам, особено ако ми хареса нещо много.... Виждам, че си от Пловдив, има един магазин с дрехи от Англия и разни други неща в първата пряка срещу Санкт Петербург през булеварда пенпердикулярен на България, не му зная името. Малък магазин, но нещата са от Англия, аз от там взех на Деляна 2 пижамки на George и съм супер доволна, толкова са меки и удобни....

Деляна малко, ама малко увеличи храненето снощи и тази сутрин в 5,30, Този път с Аптамил, не го плюе, както преди. Дано да продължи така., а другото ми дете - кучката е зле, ставах 3 пъти да я проверявам, милото ми, гледм си го от паленце, беше една шепичка, когато ми го подариха, и ме боли сърцето, нещо е ухапана и дава алергична реакция.... Cry Cry Cry Cry Cry

Хайде да бягам да хигиенизирам къщата докато Делянка спинка. Весел и усмихнат ден и  Hug Hug Hug Hug

# 272
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
Синева, честити Ви три месеца. Наистина времето минава неусетно, когато сме щастливи.   bouquet
Mamma много ни липсваш, минавай по-честичко та само и с едно изречение. Малко Ви завиждам за Металика, аз като цяло слушам малко по-твърда музика (рок, хеви метъл и .н.) и досега не съм пропускала концерт на Металика, и този в Пловдив през 99-та год и този преди 2 години, неописуема емоция е. Ще си прекарате много добре, повече от сигурна съм, че шоуто ще е грандиозно. Да куфеете и за мен.  Crazy   superuu  superuu
За гладенето да ви кажа, че аз не гладя нищо още от раждането на Коки. Както и Карамел, гледам си детето абсолютно сама от раждането, гладенето само ми изяжда времето, което мога да отделя за себе си или за малкият.
А за качаството на дрехите мога да напиша трактат. Бодитата са му Мадъркеър вече, а преди това имахме и на Джъмбо и Вис Виталис и още някакви български, които още след първото пране се раздърпаха и станаха като парцал. С Мадъркеър се родих, е нищо общо нямат, ама нищо. За дрешки основно пазарувам от Фокс Бейби, много ми харесват материите, цветовете не мърдат и имат много "гъзарски" дрешки за момченца. Имам и няколко блузки на Meкс и Хаш Пъпис и от тях нямам оплквания.
Иначе аз отдавна пазарувам основно от Интернет дрехи за себе си, обувки и най-вече козметика. Всичко ми излиза с над 50-70 % по-евтино отколкото закупено от тук, а и има някаква особенна тръпка да поръчвам и после с трепет да си чакам пратката, разопаковането на кашончето, точно като дете с подаръци от Дядо Коледа се чувствам.  Joy
С вързана коса не мога да ходя, все едно са ми вързани ръцете. Коки сме скубе понякога, но все още се търпи. Аз съм много доволна, че се подстригах още зимата. Косата ми беше до кръста, не я бях подстригвала така драстично от 20 години, а сега ми е толкова добре. Вярно, не мога да си кривя душата, че понякога малко ми липсва, но пък ми е по-икономично, една боя, по-малко шампоан, маска  т.н.  hahaha и колко бързо съхне, а не по 6 часа като преди.  ooooh!
Nataly дано малката ти бонбонка бързо си възстанови храненията, за да не се измъчваш повече.  Peace Ние сме с Аптамил 1 от раждането, млякото наистина е добро.
То и ние сме със сравнително голяма кола и багажник, но голямо преместване става докато натъпчем всичко в него, понякога и между седалките в купето слагаме багаж.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 08:29 от *Антония*

# 273
Добро утро  Hug

И аз трябва да направя нещо с косопада Sad Напоследък като я разресвам пада по шепа коса. Нося я дълга от много години и все не мога да се реша на по-драстична промяна, въпреки че много харесвам прическа тип "каре".

Относно бебешките дрешки, аз също съм доволна от качеството на next и marks&spenser. Купих ги от Англия и бяха на много прилични цени. Сестра ми ги донесе. За момента имам достатъчно дрехи, но след 6 месец ще трябва да подновя гардероба Simple Smile. Този път ще ги поръчам през интернет, защото тя е тук лятото и няма кой да ми ги донесе, но при всички случаи си заслужават цените и качеството.

Mamma, и аз съм фен на къмпинга, но тази година ще пропуснем. Представям си с колко багаж трябва да тръгнете, но пък ще ви е забавно :–)

Приятен ден на всички!

# 274
Добро утро мами. Малко бяхме неспокойни през нощта и все търсехме ци.. на мама за папкане (по-скоро за успокояване и приспиване), но като цяло сме екстра след ваксината. Сега спинка и чакаме гости, баба ще доведе пра-леля да ни види.
Nataly Ivanova  Hug Hug Hug много ми е мъчно, че Делянка папка по-малко и така те тревожи. Дано е временно, и ние в жегине намалихме яденето. Ако не го увеличи, наистина ще трябва и друг д-р да си каже мнението. Сигурна съм, че в крайна сметка всичко ще е наред. И кученце ще се оправи.
lorelei75  Hug, вярно, че ще изкарат по още две бебета, засега на опашката са голямата щерка и малката ми сестра. Да видим коя ще превари и ще се уреди с по-нови дрешки, някои не са обличани.
Синева, и аз съм с дълга коса, но си я носа както си искам. Внимавам бебка да не я лапа много, но се случва  Wink И аз нося ластик с мен, главно за кърменето. Честита месечинка на бебе Любо, жив и здрав да е   bouquet
До  тук прочетох, това е, тичам при бебка. Хубав ден ден!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 09:48 от Mama Da

# 275
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile) тъкмо заспахме. Днес сме на консултация и дано малката понесе добре ваксините че и двете ще ни бият. Този път смятам превантивно да й дам панадол като се приберем че предния път беше многоо кисела. За дрешките повечето са ни подаръци и продължават да валят и съм доволна засега че някои материи са отвратителни е ясно стават като парцали кактобяхте писали. Аз ходя постоянно вързана иначе пада голямо скубане а и тя всичко лапа и не давам покрай нея някой да си мята косите Simple Smile))
Nataly Ivanova детето ще се оправи не се тревожи ще почне пак да си хапва все пак в тия жеги и ние пообяд намаляме хапването вечер хапваме повечко като захладнее. Обикновено Апатмила, го понасят добре децата и ние бяхме с него от самото раждане но се запече и затова минах на Фризовом, щом не го плюе давай й от него. Тя така не искаше да яде НАН-а който педи ни предписа ама всяко дете си има вкус не всичко им харесва Simple SmileДори се храним навън в двора че е най-хладно. От вчера малката почна да пие вода по малко за вчера цял ден е изпила 50мл вода за мен това си е геройство Simple Smile

# 276
  • Враца
Здравейте момичета.
Честити месечинки на всички които празнуват и по специално на синьото съкровище на Синева
Да сте живи и здрави
Аз малко се позагубих обаче мъжо ще заминава в командировка и гледах максимално да му обърна внимание.
От утре ще съм самичка и се надявам да имам повечко време за вас.
Гушкам ви и ви целувам всички ,на всички болни мами и бебчета бързо оздравяване

# 277
Здравейте, мами,
Честити месечинки на бебоците Любомир, Боян, Борис и Елица  dazzler1

Нас ни нямаше за 8 дни, които прекарахме в Банкя на хлад, но нямах интернет връзка. Всъщност един ден успях да открадна малко за около 30 минути от нечий интернет, след което хората се усетиха и го защитиха с парола Party
Така че сега имам тонове за четене, не знам кога ще успея да прочета всичко, но ще се опитам.

Ние сме ОК, обаче пак имаме бактерии. Иначе преди 10 дена вече бяхме 64.5см и 6150гр. Да ви се оплача, не съм достатъчно доволна от нашето педи. Много мила жена, но сега не може да ми каже дали трябва да слагаме Пентаксим и Синфлорикс, а разчита на нефроложката и уролога. Урологът каза да слагаме ваксините, а нефроложката каза, че щом имаме бактерии, педиатърът "сигурно няма да позволи" да се слагат ваксини. Аз очаквах педиатърката да има мнение, а вместо това тя ме попита какво казвали другите доктори и какво да прави. И в момента няма единодушно мнение по въпроса и просто не знам какво да правя Sad

Както обещах, да ви кажа за шампоанчето за крусти Дентинокс. Тати ни го изпрати от Англия и има много добър ефект. Вече му мия главичката с този шампоан няколко дни и коричките много намаляха. Още няколко дни и сигурно ще се изчистят окончателно.

Да ви питам, вие слагате ли бебоците вече да сядат? Ние правим едно упражнение от лег до седеж, но засега само това. Купихме си шезлонг на Чиполино, но не съм доволна. Изглежда много добре, но бебчо някак си се смъква на него и ми се струва, че трябва да е по-твърд на гръбчето, че е малко като люлка.

Поздрави на всички мами и да цункате рожбичките си от мен  Heart Eyes

# 278
  • Варна
Здравейте мами!
Честити месечинки на Бриян, Любо, Боян, Борис и Елица! Да са много здравички и да радват много родителите си!
Ние също сме на консултация днес. На нас засега ни бият само Пентаксим, педито каза, че Синфлорикса се понася по-тежко и не иска да бие двете наведъж. Моя Бобчо, както си правеше по-големи паузи вечер, така взе пак да се буди през 3 часа Crazy. На какво ли се дължи, дали е възможно да не му стига кърмата?
Знаете ли дали LPG процедурите могат да се отразят негативно на кърменето?
Хубав ден на всички! Hug

# 279
Zdraveite i ot men. Prostete, 4e na latinica, no ne moga da opravia tezi klaviaturi, nie sme na seloto na Van4o. Blagodaria, 4e popitahte za men, Eniq, Mama-Iv Hug
4estito na prekrasnoto bebe Liubo i mama Dari Hug da sa jivi i zdravi i mnogo 6tastie. Heart Eyes
Prekrasni sa bebocite v album4eto, pu pu pu da ne sa im uroki, da ne izbroiavam poimeno, 4e sa mnogo. Wink
Pojelavam na vsi4ki mami i bebenca da ne se razboliavat, na bolni4kite da se opraviat barzi4ko. Praynig
Moite beboci sa dobre, spinkat v momenta. Imam pomo6t ot babi i diadovci, slava na Boga. Filip po4ti spinka prez no6ta, Hristo e po-problemati4en. Ve4e sa po 6,500kg. Hristo e na AR Aptamil, 4e ima reflux (gorkoto dete, izma4i se mnogo). Daj Boje da se opravi i s kojnite problemi, 4e strada mnogo.
Zahranvaneto- po edna laji4ka im davam zelen4ukovo pure (morkov). Haresvat go, no dokato hapnat laji4kata minava polovin 4as Joy
Sok4eta-ne. davam im samo 4aj4eta na Hipp. Kakvo vi e mnenieto za Hipp?
Eniq, nedej banan mila, ako pita6 alergolog 6te ti kaje, kakto i iagodi i 6okolad. Silni alergeni sa. Dano Krasko e po-dobre. Praynig
Dari, za gurel4eta pravim masej na vyrha na hosa, kadeto sa sinusite. Radvam se, mila, 4e vi e dobre na selo. Hug
Dinapd, niama dete da ne e padnalo ot divana, ot sega natatak o4ite da sa ni na 4. Hug
Kali7, daj Boje o4enceto da si se opravi barzo. Hug
Mama-Iv, radvam se, 4e namira6 vremence i za zabavlenia, radvam, 4e skenera e dobre, stiskam palci za drugite izsledvania Hug
Na-Nina, opravi li se, beb4o? Hug
Karmen, stiskam palci za bebe Alistar Praynig
Marineks4eto e tuk, kak sa bebo i ku4o. Hug
Stelle,  bravo na kakata, samo 6 Simple Smile
Feniks, kak mila balat na kakata? Niamam vreme da se vidim tazi godina, hajde dogodina Praynig
Veni-sasi, Tink, Mamma, Ahoney, Karamel, Ninchu m, Veni,Svetlichka, Antoniia, Zvezdi4ka, Tincheto, Nataly Ivanova,
Nin, Mamma, GodaiVa,Gudalinka, Lorelei75, Susalinda,Golddiger,Vasilia,Rali-bt, titito2010,dekryo,Ilein7,Slun4o,Didipei4eva, Puhinka, i na vsi4ki ostanali mami mnogo  Hug Mnogo mi lipsvate i 6te gledam da vi 4eta pove4e tezi dni. Izvinete za dalgia post.  bouquet

# 280
Добър ден  маминки ! Hug
Честити месечинки от вчера и днес на
Николай  на мама  Mucinka111
Божидара  на мама  Радост
Алекс  на мама  fall_in_love
Бриян  на мама Krischeto
Боян  на мама milushka
Борис  на мама IvAs
Елица  на мама letiziq
и специално на бебе Любо на Дарито
Да са им живи и здрави и много усмихнати дечица !!!
Да честитя и рождените дни на бобитка25 и красинка86   bouquet  bouquet  bouquet nbirthday newsm67  Gift
Да сте живи и зрави и нека вашите желания бъдат мои пожелания !!!  bouquet
Докато влезна сутринта и малката се събуди за папкане и после излизахме с милото по задачи и на кафенце  Laughing
Днес минах и на кардиолога и нещата за сега са в застои ,докито остана доволен от скенера и за сега няма да пия нищо ( то не съм и вдигала кръвно де Praynig дано и да не се случва пак  Praynig) ,но ако стане поръча  пак да отивам .Дори бях с моето си кръвно 90/70  Wink Малката нещо си разбута режима и пак сме с нощно хранене (към 3ч.) , а през деня яде по малко ,но по на често  newsm78 какво е това чудо незнам сега дори не е горещо. newsm78 Отказва и вода пак да пие.Абе ту сме така ту не, но се надявам скоро пак да си влезне в крак  Praynig Ами това от нас за сега  Hug
дари , zvezdi4ka   Hug
Натали разбирам те мила напълно и аз тия дни съм в тез филми ,но незнам колко точно изяжда.Щом огладнява след 2-2,5-3 ч. и вечер пак започна да си търси за мен тя не си дояжда.Пробвах пак с шише .... неиска и да чуе ooooh!.А като се засити и започва едно хапане и дърпане на циц..  Shocked Sick да не казвам колко е болезнено. ooooh! Сега съм на разположение 24 часа в денонощието   Wink но не се притеснявам толкова защото все пак си е весела и енергична и като е гладна  smile3541 breastfeeding
Мамма Hug Hug Hug браво на вас  Peace За морето няма ли да сте с каравана та там да натрупате багажа ? На концерта ви желая да си изкарате супер,аз обичам да слушам само баладите им Mr. GreenДа нагушкаш Дари от нас  Hug
Челси радвам се ,че писа  Hug много целувки за вас   love001  love001
Carmen боже.... по- добре търси и друго мнение  Peace
Трябва да ставам пак !
Лек и усмихнат ден ви желая !

# 281
Абе момичета,ние имаме ли право на безплатна пневмококова ваксина-Синфлорикс?Днес бяхме да ни боцкат с Пентаксим и сестрата каза,че Синфлорикса  е само за новородени.Родени сме на 9 март и първия път Пентаксима още го нямаше и сложихме от старата.Сега   ако е задължителна и ни се полага май искат да ме преметнат?
Иначе сме 5 900кг. и 59 см.Дадох профилактично Панадол и засега сме добре. Peace
 Hug на всички!

# 282
ilein7  Hug според мен абсолютно Ви се полагат Peace Не може на всички бебета тук да ни слагат безплатни Пентаксим и Синфлорикс, а на Вас - не Peace
Много Ви благодарим с Любо мили мами за честитките и пожеланията   bouquet Да Ви се връщат!
Вени Hug и Тоши отива командировка. Първо сега ще правят концерта на Металика в София, а после и в Букурещ, та ще липсва 3-4 дни. Но поне сега съм при мама и тате. Дано и командировката на Краси да е кратка и да сте скоро пак заедно  Hug Цунки на малката Ичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
mama Iv   Hug добре че си ни ти! Съкровище си ни!
И от мене Честит Рожден Ден на Бобитка и красинка86  smile3525 smile3525 smile3525
Антония Hug много се смях за разсъжденията за късата коса  Joy Яко! И си е така, де... Но аз нещо не мога да се реша да я подстрижа...
Carmen   Hug стискам палчета за Вини! Консултирай се ако трябва с още един педиатър за ваксините!
Натали Hug браво, че Делянка папа  Hug
Относно дрешките... аз също държа на Любо да му е удобно и комфортно и да му е мекичко... На мен не всичко ми е марково... предимно купувам дрешки от Бокал... А тука в Сливница ако знаете какъв добре зареден детски магазин има и колко са хубави дрешките и какви смешни пари са  Mr. Green Joy И по нищо не отстъпват на Некст или Фокс Бейби...

# 283
Само да кажа,че личната ми се обади и каза,че сестрата се била объркала и утре да идем.Беше много любезна.
Хайде,ние излизаме за малко навън.
Честити месечинки и много здраве на бебоците-Бриян на  Krischeto , Любо на  Дари,Боян на  milushka ,Борис на мама IvAs ,Елица  на  letiziq !
Целувки!!!

# 284
Момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Имах ужасно преживяване, няма да споделям, че ще ревнем всички в купом, аз плаках много  Cry Cry Cry, нали нямам тук никой и плаках на мама и сестра ми Cry Cry Cry Cry.
Само минавам да кажа на мамите от Пловдив, че съм открила един склад за пюрета, каши и пр. близо до Новотела, има голямо разнообразие и цените са на едро, естествено трябва да купиш повече от една бройка от вид, но предполагам никой няма време за губене и ще пазари поне за седмица.....  Много са учтиви мъжете там Wink, да, бяха само мъже, и знаят повече от мен за пюретата и кашите....  Правят и промоции.... Аз смятам от там да пазаря, но още не съм проучила Карфур, че ми казаха, че там има огромно разнообразие. Най-важното е, че някои фирми имат БИО пюрета, тъй като смятам да се опитам поне да я храня с натурални продукти, като не мога да и осигуря въздух, поне манджата да е нормална...

Деляна май хареса аптамила и започна да пие по 90 мл.средно последните 2 хранения.Благодаря Ви за съпричасността, но тя Деляна и без това е 5600 и беше качила само 450 гр за един месец, ами и като спре така да яде и се побърквам... Благодаря ви Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Синева, Tink, 4elsy, На нина, Мамма, Мама Da, MamaIv, didipeicheva, veni sasi, dinapd, Ilein7, Кармен и Carmen, Svetli4ka, Антония и вси4ки които пропускам  Hug Hug Hug Hug Hug

Честито на бебоците които празнуват месечинки днес Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт