бързо оздравяване ти желая!Разбирам те какво ти е! Отиди на консултация с лекар за всеки случай - вируса никък не е безобиден.
Честити месечинки на всички бебоци, които ги навършват днес и много прегръдки на всички мами
. А и не знам дали може да се ползва на толкова малки бебчета. Каката беше на годинка, когато започнаха да й никнат зъбките. Има и разни други мазила и хапченца за зъбки. Имаше едни хомеопатични - Дентокинд май се казваха, но не знам дали са ефикасни и как се ползват. Аз съм давала Имунокинд-а и за него имам впечатления, но не и Дентокинд (или както там се казваше). Пък освен заради зъбките може да плаче и заради някакви други болежки или от глад например... Моето бебе от няколко дни също започна да се буди нощем и имам съмнения, че кърмата ми е намаляла, или просто тя има нужда от повече, защото и през деня суче по-често и си смуче юмручетата или езичето.

!
чак ми се разтреперват ръцете като огладнея! Инстинкта ми за презапасяване работи на мах.
искам да си пожелая да не ми боледува вече мишлето толкова много,да ми е жив и здрав и послушничък.

иначе е порастнал с 3 сантиметра,но килцата маи маи не гии качва много бързо дори сега когато сме на АМ,защо така незнам
но щом според доки сме добре няма да се вкарвам в излишни филми.

-исках да те питам дали ти е същия номера на телефона че онзи ден ти звънях да те чуя но нещо ми каза че не съществува такъв номер,освен аз да съм объркала нещо
нацелувай ичка от мен

спомням си че все се питахме как сме и се подкрепяхме защото и аз през цялото време бях на легло зардаи кървенето и9 контракциите,а сега си гушкаме вече бебчетата

а твоят мъж и аз като мамма направо ококорих очи колко е голям
.браво мамче добре си го гледаш 

Най-вече здраве ,щастие и любов!!!

Всичко си зависи от организма на майката. За вареното жито и овесените ядки майки са споделяли, че виждат ефект след като изядат 1 купичка от тях
"красотати" А моят, като бях бременна, ми викаше "мишелинче" и аз си мислех, че идва от "мишенце", а то идвало от човечето на гумите "Мишелин". 

) Дано до следващата консултация всичко да ни е наред
) като свършим калция другата седмица ще почна да давам по малко зеленчуково пюре да видим как ще го понесе 
))