Светличка, наистина звучи като алергия, а като отиде в Шумен ли започна или я имаше и в София? Ако е започнало там, значи явно е нещо алергично. На нервна почва какво ли не се случва, та не е изключено и хрема да има, знае ли човек. Щом е отдавна, значи не е вирус, не се притеснявай.
за всички

Диди, Вики пи калциев глюконат 3 пъти на ден по 2 мл в продължение на 8 дни (аз го давах с паузи, защото имаше газове от него). Говорих с фармацефти и други лекари, никой не каза, че не трябва да го давам. Може би дозата ви е малко завишена, но при вас е за профилактика на рахит, а при нас беше за друго. По-скоро ми е чудно как така я лекуват от рахит, без да знаят дали го има. Отиди при ортопед, той може да диагностицира рахита с ехограф (дано не греша, но така четох в нета и Алексиев каза нещо подобно).

като толкова много знам. Същото казва и брат ми. Според тях много от нещата които се пишат са реклама на производителите. И аз реших да ги послушам, все пак те са учили и знаят повече от мене. И сега хлапето яде и си ака без проблеми термометър не съм използвала много отдавна.. пу-пу да не му е уроки на детето. Пък и да ти кажа с много майки съм говорила и те са си отгледали децата с фризолак и са им живи и здрави. Та реших да не чета толкова и да не задълбавам ами да си слушам лекарката на която имам доверие а и брат ми който основно с това се занимава, продава илачи и бебешки работи, все пак за това е учило момчето, и както казва той когато аз незнам нещо свързано с авиацията питам тебе защото това ти е работата а не чета в интернет.
не че е лошо , но е много рано .Сега осъзнавам, че по голямата разлика е по добре .Но вие си знаете най-добре какви сте ги вършели
А главата те боли от напъването да кашляш най-вероятно
Бързо да оздравяваш
А за ушите при нашата кака , като настине и се подуват сливиците (стават огромни) и притискат евстахиевите тръби ( незнам дали го изписвам правилно) на ушичките , като спират притока на кислород към тъпанчетата и започват едни ужасни болки ,които много я мъчат.Многократно сме ходили до спешния точно по тази причина.Да не би и при теб да е така?
Дадох и Панадолче като се прибрахме и се беше спокоина.Снощи не се събужда, а чак в 4.20 ч. поиска да папа и после чак в 7.30 ч.
Направо изпаднахме в ужас, защото тя нашата врата е една такава адски огромна и тежка, блиндирана, с такъв патрон, че няма излизане просто. Оглеждахме се дали ще може да прескочим, не става. От вън съсед пробва да отвори, пак не става. Хайде звъним във фирмата, която преди 5 год. ни я монтира, че ни свързаха с ключарското ателие, с което работят, че пристига ключар, че какво прави що прави, пили нещо ключа и в крайна сметка се оказа, че патрона е превъртял и веднъж почнели да го прави това, рано или късно пак ще го направи. Препоръча да си сменим бравата, а ако слагаме нова ще ни излезе около 350 лв. Направо ужас.
Кръвното ми падна, едва си стоях на краката. Добре че не бях сама, че нямаше да мога за детето да се погрижа. Одрънка ни 60 лв. ключаря, ама искаш не искаш ще ги дадеш, защото нямаш друг избор. Сега се чудим обаче какво да правим с бравата. Имало вероятност ако пак стане така да се блокирало нещо и да не можела въобще да се отключи.