Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Диди Пейчева  Hug Hug Hug Hug Hug, миличка измъчила си се и ти и детето.
Не знам тия "лекари" как спят - нещастници! Ще ме извините, но адски много се ядосвам на такива некадърни идиоти, които за едното нищо ще ти уморят детето!

А тоя Пентаксим и на 4-тия месец ли се бие... пууууу ooooh! Ние първите два пъти не сме имали никакви проблеми, дори почти не плаче като и ги слагат, но ми е гадно за детенцето - три месеца по ред.

Ние в събота сме на рожден ден на кумовете ни във вилата им извън Сф и ще оставим Велизара на майка ми и баща и от сега ми е притеснено. Още сме само на кърма и сигурно ще е неспокойна, за първи път ще я оставим за цяла вечер...  ooooh!

# 496
  • София
Светле, Мамма, дано се оправите скоро. На мен пък от няколко дни ми прилошава, вчера дори се скъсах да повръщам. МИналата година по същото време повръщах така от Вики, дано сега не е станал някой гаф, че ще го загазя здраво (много малко вероятно е, да не кажа невъзможно).
Миналата година точно на този ден разбрах, че съм бременна.  Grinning
Честит имен ден на всички празнуващи. Специално сега се сещам за Петяя и Петее. Бъдете много щастливи.

# 497
На мен пък от няколко дни ми прилошава, вчера дори се скъсах да повръщам. МИналата година по същото време повръщах така от Вики, дано сега не е станал някой гаф, че ще го загазя здраво (много малко вероятно е, да не кажа невъзможно).
И аз съм така от няколко дни и то предимно сутрин, не би трябвало да сме сгафили въпреки, че се притесних и аз!

# 498
На мен пък от няколко дни ми прилошава, вчера дори се скъсах да повръщам. МИналата година по същото време повръщах така от Вики, дано сега не е станал някой гаф, че ще го загазя здраво (много малко вероятно е, да не кажа невъзможно).
И аз съм така от няколко дни и то предимно сутрин, не би трябвало да сме сгафили въпреки, че се притесних и аз!

На мен пък не ми идва вече 3-ти ден, иначе преди да забременея беше като часовник.... Ама аз уж не мога естествено newsm78 newsm78  newsm78 Боже, ако стане естествено ще убия някой лекар вече #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 499
  • София
То и на мен ми се бави цикъкът с около 10-15 дни вече. Миналият месец ми дойде два пъти, а този месец още няма нищо. Не повръщам, но много ми се вие свят, изморено ми, причернява ми пред очите понякога и съм така от миналата седмица.  newsm78 Thinking
Натали, честита ти месечинка на Делянка, сега видях лентичката ти.  bouquet

# 500
А, тя е родена на 01.03. нещо грешно изчислява аватара, отивам да видя, Но мерси Hug Hug Hug

# 501

Би ми било странно хремата и кашлицата да са на нервна почва, но за бучащата ми глава... там съм почти убедена, че проблемът е заради времето + нерви и умора.

На мен също ми е странно, но този лекар е добър специалист и след обстоен преглед ми каза, че е възможно. Но в моя случай хремата от няколко месеца и се появява обикновено сутрин, след това изчезва...сега и това задушаване и кашлица Sad Не знам...иска ми се да не е вирус, че много се притеснявам да не заразя Ева!
Mamma, пожелавам ти да се оправиш бързо и да не е нищо сериозно!

Ани, целувам ви с Вики  Simple Smile Я си направи един тест за всеки случай  Wink

Все още нямам цикъл, но въпреки това пак трябва да се внимава.

Поздрави!

# 502
Svetlichka да не е това някаква алергия? На такова ми звучи... Например алергията към домашния прах, често се изразява в запушен нос сутрин (особено ако спиш на стар матрак), задушаването и кашлицата също може да са признак... Не е зле да провериш и тази възможност. Дано скоро ти мине каквото и да е.  Hug fingerscrossed

Момичета да не идете сега да се запишете в мартенки 2011?  Joy

# 503
Svetlichka, и аз като Tink си мисля, че при теб е по-скоро алергия - напълно възможно е да се предизвиква от матрак, възглавница (ако е пухена например) или завивка. Пожелавам ти и аз бързо оздравяване!

# 504
Аз също подозирам алергия, но знам, че трудно се установява на какво се дължи, благодаря ви  Hug

# 505
  • Сред обкръжението
Здравейте и от нас!

Ние се поизгубихме тези дни, но първо се развали компа и после Боби искаше доста внимание покрай боледуването си! А и аз не смеех да се отделя от него. Разделяхме се за половин час докато бутна нещо във фурната и това е! Вчера бяхме на преглед при док и той вече е добре. Акото все още ни е малко редичко, но и това ще мине. Иначе коликите ни се върнаха със пълна сила покрай това разтройство. Тъкмо бяха преминали (но все още не смеех да се похваля). Сега се дондуркаме по два пъти дневно - сутрин до към 11 и вечер за 1 час между 17 и 18,30 часа. Ваксините ни ги отложиха за другата седмица и лепенето на пъпчето също. Док каза, че трябва да сме напълно здрави. 
Ние щяхме да пътуваме малко на почивка за 5 дни. Щяхме да ходим на Цигов чарк, но го отложихме заради Бобчо. Сега ще изчакаме още 1-2 седмици и сигурно ще отидем. Само дано Симо успее да си вземе отпуска.

Не мога да ви изчета колко много сте писали, но започвам по ред на номерата

Синева как си? Мина ли гнойната ангина?

titito2100 радвам се, че се появи!!!  Hug

Мамма,
дано скоро се оправиш! Има някакъв ужасен вирус. Вкъщи всички го изкарахме. Точно както казваш - хрема, кашлица и главоболие. Аз го карам вече втора седмица, но на мен ми остана само една запушена ноздра.

Синева, Натали, Мамо Ив, Mamma, ения Мило ми стана, че сте се сетили за нас  Hug

Момичета вие да не сте решили да запълвате темичката на Мартенки2011 Joy

# 506
Здравейте, момичета!!!
Аз не съм влизала във форума много отдавна. Всъщност откакто родих само веднъж, два. Моят палавник е много ревлив и все не мога да се оправя със задачите и с него.
Само да ви кажа привет  и ще почета да видя вие  как сте. Поздрави на всички и само добри пожелания на вас и бебчетата ви.

# 507
Здравейте момичета, не съм писала отдавна и едва ви изчетох. Ние с бебе Вики вече сме на морето   grinning039 и се чувстваме добре. Нещо времето не е много приказно  Wear Umbrella но се надявам да се пооправи, въпреки че като излезем вънка и беба има един момент, в който започва така да се криви, като макарон, че направо пощурявам  smile3511 Обикновено, когато й се доспи  smile3507 а не може да заспи и голямо мрънкане пада. Като заспи с бибата  baby_neutral махам я, спи половин час най-много и пак ококорва очите. Къде ги тия деца дето спят по много вънка  newsm12 ние не сме от тях. Днес се разхождахме из мола и тъкмо като реших да отида и до Карфур и то един рев, едно мрънкане, реших да се прибирам, но като се пораздруса малко отвън на плочките и заспа, и аз хоп през другия вход пак в мола.
Видях по-напред, че сте обсъждали дължината на косите и проблема с падането след раждането - и при мен е така. Преди да родя косата ми беше до средата на шията, но след като родих започна доста да пада и се подстригах доста късичко. Сега ми е много добре, дори ми се струва, че вече е порастнала и пак искам да се подстригвам. Но утре ще си правя една подхранваща маска за коса, пък да видим какъв ще е ефекта. Притесняваме само това, че има чесън в нея, но точно в него е истината.  smile3521 Като е суха не мирише, само като се намокри се усеща лека миризма, ама какво да направя, тоя косопад вече не се трае.
Относно пазаруването в интернет - аз попаднах на един сайт, който доста ми допадна - http://www.laredoute.fr/. А днес в мола във Варна, тоя който е до автогарата, видях доста симпатични дрешки във FOX и бяха на сравнително прилични цени.
Бебе Вики все още има крустички по главата, от които вече ми писна, защото са много упорити и падат адски трудно, въпреки че ги мажа всяка вечер преди баня с бебешко олио, после леко разресвам, но нямат изчистване. Утре на всяка цена ще търся да си купя нещо от аптеката против крустички и главно този крем на Мустела.
Относно хапването - бебешора яде по 4-5 пъти на ден, от началото на тази седмица по 180 мл. АМ на ХИПП. Вода и чайче все още пием изключително трудно, просто неще това дете и това си е. Пробвах няколко пъти вече да дам с лъжичка по малко ябълково и морковено сокче - силно казано е че пие, по-скоро ближе там нещо. От другия месец мисля да се опитам да й дам картофено и морковено пюренце, въпреки че педатърката ни каза да започнем с плодово пюре. Може и плодово да пробвам.  newsm78
Сега бебешоната спинка сладко  smile3524 и аз отивам да лягам до нея.

Лека нощ момичета  Sleeping

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 00:11 от elzas

# 508
 Hug Hug Hug сори, ще наваксам като мога. Бързо оздравяване на Mamma и Светличка
Дидипейчева ама може ли тия доктори все да са на различно мнение и да се плйят един друг. Те по различни учебници ли учат. А доколкото разбрах и начало на рахит не е доказано при Сиянка, а се предполага. Само експерименти на гърба на детето. Много ме е яд.
мамо Ив, Вени, краставици, сливи, агрономи хахаха
Приятни разходки! Отиваме до центъра с бебче и кака. Flutter

# 509
Здравейте,

Моля за помощ
Деляна вчера мина реимунизация и освен температурата има разстройство, като вода е, зелено и докато пръцне и се излива тази течност.... Не зная какво да правя.... Чакам да стане 10 да се обадя на педито ако ми вдигне телефона..... И на другото педи звъня и тя не вдига.... А четох за ентерол, смекта и хидрасек и няма указания да се дават под 6 м. възраст.... Моля за съвет ако някоя от вас е имала продобен проблем..
НаНина,Елзас, мама Да, всички Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт