Честито на всички, които днес навършват 4 месеца!
Колко бързо се изтъркули времето! И ние след 2 дни ставаме на 4 месеца, направо ми е трудно да повярвам...Не ви чета често и пиша още по рядко, но исках да споделя набързо един много полезен документ - Ръководство на министерството по задравеопазването за хранене на … ст и захранването. Наистина има много добър план за захранване в него и обяснения какво и как. Знам че мноgо от вас се вълнуват от този въпрос и вече са започнали или скоро плануват да започнат захранване, затова мисля, че ще е много полезен като практически наръчник. Само да спомена, че има едно малко противоречие в документа, тъй като в него на едно място се споменава, че млечните продукти (от краве и друго мляко) не бива да се въвеждат преди годинка, а на друго казват да се дава по малко сирене след 10тия месец. Всеки разбира се сам решава как ще си храни детето, но скорошни изследвания показват, че кравият белтък не само, че е силно елергенен в ранна възраст, но е свързан и с по-късни прояви на ревматични и артитни състояния, така че е добре да се замисли човек по въпроса, колко му е важно да замени АМ-то с не адаптирано мляко преди 1 годинка.

явно и е голям кеф , защото вече от 10 минути само това прави 
Беше много хубаво,с изключение на 2-3 дни лошо време
Иначе на Алекс много добре му се отрази морския климат и си спеше доста добре там