Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 928
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,

аз се включвам толкова рядко, но мойта душка не дава на мама да е заета с нещо друго освен с нея и не мога до ри да ви изчета докрай. Дано всички са добре Hug

Аз обаче имам сериозен проблем, имам запушване на едната гърда и моля Бу, Смин или Елсе или някоя мама, която е минала през това. Днес Елито не искаше да суче много в 10 и после в 13, когато са храненията и ми се появи бучка и то доста голяма, почти на половината гърда, коята не мога да отстраня. От един час съм с горещ компрес на гърдата опитвам се да я изцедя обаче нищичко не излиза нито с помпа, нито на ръка. Елито вече не и се суче слагах я поне 5-6 пъти на гърда обаче се ядосва защото е нахранена и сега заспа. Моля ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна.  Praynig

Letiziq пробвай с следната процедура - на мен много ми помага и наскоро и на мен ми се появиха бучки и с това се управих:
половин ампулка Окситоцин закапваш в носа с капкомер и след 20-30 мин се изцеждаш. като аз изцеждах освен с помпа и с пръсти за да изтече хубаво каквото има.
Това с Окситоцина ми  препоръча доктора още в болницата когато раждах, понеже гърдите ми много бързо се разраниха и едната беше се запушила.
След тази процедура винаги има ефект. Малко е гадничек Окситоцина в носа да го слагаш, но нямаш избор.. така действа. Стискам палци да мине бързо  Peace

Lena благодаря ти за информацията, дано да не ми се налага да я използвам. За сега се отървах, но ще изпия антибиотика и после ще мина и през ехограф за всеки случай.

bess голяма красавица е дъщеричката ти, готова за прически  Simple Smile

Slun4o и твоята Дари е супер, с дълга косица  Hug

Лека вечер момичета.

# 571
Минавам само да ви се оплача,сега разбрах защо толкова се разбираме в тази тема-ми то просто има лицемери.За пореден път попаднах на мнение от наша съфорумка за друга, в една тема,преди съм попадала и на мнение на една от най-редовните тук,че в темата на мартенки не и е комфортно и изобщо ...  ooooh!

# 572
здравейте маминки,
честити месечинки на всички бебчета.
на болнмичките дая опздравяват бързо.ние днес бяхме на профилактичен преглед и да не чеуе дявола вече сме ппо добре и с нослето.излизаме по малко навън но мойто диване неиска да спи,само се носим на ръце.август месец сме при д-р алексиев а ми се искаше да попитам дали мога вече да го слагам краси в кенгуру,само 1,2 съм  го слагала и си кротува но не смея повече.

аз съм в чуденка за захранването дали да не изчакам до 6 месец.майчета може ли да ми кажете коя от вас как ще процедира.извинявайте ако сте го обсъждали вече но нали нямам много време да чета. Embarassed

янинче,аз също бях попаднала на 1,2 от нашите съфорумки за такива коментари но в крайна сметка тяхно си мнение аз мисля че на повечето тук личи че са искренни и само те губят от това да се лицемерят не им се ядосвай Hug
аз ставам че да лягам,моето мишле се буди в 7 и след трова няма заспиване по цял ден,как не се уморява незнам Crazy  но аз откачам-чак на милото си го изкарвам Embarassed като че ли той ми е виновен
хайде лека и мека от мен и доскоро Hug Hug Hug

# 573
  • Сред обкръжението
Добро утро!

Най-напред да честитя месечинките на порастналите ни третомартенчета Вики и Мими! Да са живи и здрави и много,много послушни Simple Smile

янинче Не се ядосвай - винаги ще има някой недоволен отцепник. Подмини с усмивка подобни коментари. Няма как да се харесаме на всички. А в крайна сметка, който не се чувства комфортно в темата не е задължен да се включва.

Слънчев ден от мен, макар че засега е доста мъглив Heart Eyes

# 574
  • София
yanin4eto, дай линк, че ми стана много интересно!
Честити месечинки на всички, които празнуват днес!   bouquet

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 09:14 от *Антония*

# 575
Добро утро маминки!!!
Честити 4 месечинки на Вики на мама ahoney и Мария  на мама IvGB    bouquet Hug  bouquet Да са здрави и усмихнати  Hug
тинчето , ения не го вземайте навътре маминки тук сме се събрали всякакви хора ,а и сме жени все пак (не че искам да обидя някоя) ,както Нинка го е казала винаги ще има някоя недоволна и с усмивка да ги подминаваме  Peace
и на мен ми стана  любопитно  Whistling newsm78  , но предпочитам да подмина без коментар стига разбира се да не засягат моята личност  Twisted Evil  Wink

# 576
  • София
mama Iv, извини ме за любопитството, но какво означава "бадък"? Не съм срещала тази дума до сега.  Grinning

# 577
*Антония* Mr. Green" бадък" - манък , дребосък .... ей такива диалектни думи с една дума мъниче, малък човек ама нали сме другата БГ  Wink  Laughing

# 578
  • Враца
Ехооооо добро утро и от мен.
Няма ли кой да сипе по кафенце,бе момичета.
Айде тогава аз Mr. Green

Да ви е сладко Hug Hug Hug
Честити месечинки на Вики и Мими.Да са живи и здрави и много игриви

Цитат

И на мен ми е интересно,но както каза Мама Ив ако не се отнася за мойта личност може и да го подмина.
Мама Ив ти да знаеш във Врачанско какви думи има и повечето са непреводими Mr. Green
Ето ако искате да се посмеете малко http://www.severozapad.org/content/view/32/31/,http://www.severozapad.org/content/view/33/31/

Мойта шишка спи до баща си и така се е свила в него,че той не смее да мръдне Laughing

# 579
вени аз още в 6.30 си изпих кафенцето и забравих да ви черпя , но пак ще си сипя от твоето , че  още smile3507.Смях се с глас на този речник , нооо някои думи съм ги чувала и аз , а другите  Crazy дори немога да ги изговоря  езика ми се върза на панделка от опитите само Mr. Green Нагушкаи Ичка  Hug
Да ви кажа само , че ние продължаваме да ядем и през ноща , а през деня пак сме на поискване и вече незнам кога яде  и кога си уталява жаждата.Моя мъж все ме зори да я захранвам вече, че то такова мляскане прави ако види някои да яде + това , че повече от седмица си увеличи яденията май...май ще започвам да включвам и  други неща постепенно , но не мисля да замествам храненията , а само като добавки ще са докато имам кърма . А вчера ходихме да купиме ново корито, че това сериозно и умаля  Wink

# 580
  • Враца
Мама Ив аз,че живея 12 години вече тук някой думи ме затрудняват.А и така като го четеш само неможе да се нацели точното ударение,а със него става.... ooooh!
Ние проблем с корито нямаме,защото се къпем в голямата вана Mr. Green.Имаме поставка за вана и там се къпем още от раждането

# 581
  • София
Момичета, я кажете с какво се спасявате от комарите. Явно някакъв комар е влязъл снощи и така е нахапал Коко по ръчичките и личицето, че все едно е с шарка. Направо сърцето ми се скъса като видях, гадно му е, сърби го, а милото незнае какво да прави.
Комарници ще ни сложат след две седмици чак.
Тези "устройства", които се включват в контакта (май на Райд имаше такива), подходящи ли са за стая,  която спи бебе?

# 582
*Антония*
мисля че не са подходящи Райд и тем подобни.
На Чико има машинка за контакт на принципа на ултразвук, но не такава каквато показах, че имам за количката, а за стая.
Не знам колко върши работа обаче - не съм я пробвала.Иначе от тази за количката аз съм доволна, за сега нямаме поражения.

Казваш, че Коко е нахапан.Пак на Чико има едно като писалка за намазване на ухапано - моя приятелка е много доволна от него.Можеш да му вземеш, за да се успокои и да не го сърби.

# 583
  • София
Аз също имам на Чико машинката за количка с ултразвук - доволна съм:
http://chicco.bg/catalog.htm

# 584
Вени
Цитат
Ние проблем с корито нямаме,защото се къпем в голямата вана
Ние нямаме вана за жалост , но вчера измъкнах на каките басейна и чакам само да се затопли по добре и на терасата или на село като идем ще правим подготвителни бани , че нали мислим да идем за някои ден на моренце.Каката ни сега на 9 -ти заминава за 10 дена на Каваците , а средната иска с нас да идва . Crazy
*Антония* само като чуя за комари и настръхвам  #Crazy #2gunfire Чувала съм , че има програма за компютрите ,която инсталирваш и издава звук , които гони тези досадни гадини.Иначе козметика има всякаква избора си е твои  PeaceЗа Райд знам , че не е хубаво при бебетата (дори малките деца) особенно течния , защото е много силен.

Общи условия

Активация на акаунт