аз се включвам толкова рядко, но мойта душка не дава на мама да е заета с нещо друго освен с нея и не мога до ри да ви изчета докрай. Дано всички са добре

Аз обаче имам сериозен проблем, имам запушване на едната гърда и моля Бу, Смин или Елсе или някоя мама, която е минала през това. Днес Елито не искаше да суче много в 10 и после в 13, когато са храненията и ми се появи бучка и то доста голяма, почти на половината гърда, коята не мога да отстраня. От един час съм с горещ компрес на гърдата опитвам се да я изцедя обаче нищичко не излиза нито с помпа, нито на ръка. Елито вече не и се суче слагах я поне 5-6 пъти на гърда обаче се ядосва защото е нахранена и сега заспа. Моля ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна.

Letiziq пробвай с следната процедура - на мен много ми помага и наскоро и на мен ми се появиха бучки и с това се управих:
половин ампулка Окситоцин закапваш в носа с капкомер и след 20-30 мин се изцеждаш. като аз изцеждах освен с помпа и с пръсти за да изтече хубаво каквото има.
Това с Окситоцина ми препоръча доктора още в болницата когато раждах, понеже гърдите ми много бързо се разраниха и едната беше се запушила.
След тази процедура винаги има ефект. Малко е гадничек Окситоцина в носа да го слагаш, но нямаш избор.. така действа. Стискам палци да мине бързо

Lena благодаря ти за информацията, дано да не ми се налага да я използвам. За сега се отървах, но ще изпия антибиотика и после ще мина и през ехограф за всеки случай.
bess голяма красавица е дъщеричката ти, готова за прически

Slun4o и твоята Дари е супер, с дълга косица

Лека вечер момичета.
но аз откачам-чак на милото си го изкарвам
, но предпочитам да подмина без коментар стига разбира се да не засягат моята личност

.Смях се с глас на този речник , нооо някои думи съм ги чувала и аз , а другите
Чувала съм , че има програма за компютрите ,която инсталирваш и издава звук , които гони тези досадни гадини.Иначе козметика има всякаква избора си е твои