на всички бебоци и мами много
Радвам се, че вече всички са по - добре.При нас се оказа само запушено носле, нищо сериозно, но трябва да почиствам нослето с физиологичен разтвор по 100 пъти на ден. Беба както го обичаааааа

Кажете нещо за отслабване мили мами за кърмеща мама като мен
Ограничение и диета, направо ми е невъзможо, Велизара като ме изсмуче направо ми се вие свят от глад, а за спорт хич не ми остава време напоследък . В началото рязко свалих половината килограми които бях качила / те си бяха много де/, но сега ми останаха 8-10кг., които не мърдат и не мърдат... предстои моренце и искам да вляза във форма малко...Няма да спра кърменето в името на килограмите, но пък ми се иска да се приведа в по - приличен вид

А и какво правите с вашите бебоци като искат да сядат. Моя Звер едва го удържам.. в шезлонга сама си сяда и си стои, аз минавам само и я бутам назад... нещо трябва да измисля, но тя се и сърди като не е на нейната..
Изчезваме на разходка с Велзиара, че следобед пак го дават дъждовно...
и весело изкарване 

луда да станеш. Сега пък таткото болен, ама с разстройство и втрисане, пак грипава работа
иде ми вече да се гръмна.

С навременни мерки би могло да се избегне усложняване на ситуацията. Много е важно майката да почива достатъчно и да осигури чести изпразвания на засегнатата гърда. Колко често кърмиш и колко продължава кърменето в момента?