мерси! Ще звънна и аз.До сега не се бях притеснила, защото много лежерно и двамата /и педи и очната/ обясняваха, че няма нищо страшно...
Ноооо като се видиме сега на 25-ти ще си поговорим

Вече май се отказвам да се мъча,по-добре да се примиря,че няма мляко и толкова
Тука мамчетата ми препоръчват по-често слагане на гърда,но аз през деня кърма нямам и малкия като суче минута,най-много 2 се отказва и почва да плаче.А когато не е гладен изобщо не засуква....Какво означава често слагане?Колко често и до колко време ще се нормализира кърмата?Като родих по-скоро съм цедила,отколкото кърмила,понеже големи фонтани правеше,въпреки,че преди да му дам съм цедяла уж за облекчение,ама той започне ли да суче фонтана си ставаше.Казвам го във връзка,че повече съм цедила,отколкото кърмила. Какво мога последно да направя,иначе се отказвам
Искам и аз да си имам селооооооооооооооооооо
благодаря Ви, момичета 
стискам палчета на бебе Мони да се оправи слъзното каналче и на другото оче и да не се стига до сондаж
, че цяла сутрин се рових да чета и нещо хич не ми се иска да се стига до там.
на село е много хубаво, наистина. Ако можете да отскочите и вие ще е супер. Ние се разходихме сега до гората. Беше страхотна разходка - въздуха мирише на зелено... Ти как си? Ръката оправя ли се? Започна ли масажа?
за всички!!!
Иначе миналият уикенд бяхме във Велинград и от тераската как миришеше на боровата горичка 

Като гледам всички таблици с килограми се развиваме нормално и сме в рамките на средните резултати:))Така,че се спирам да се притеснявам.Не можем да сравнваме децата-вско се развива самостоятелно и ако почнем да ги сравняваме,можем да полудеем и да се притесняваме постонно,че нещо му има на нашето,защото не е като на другите:))
за всички