Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 958
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
хубав ден на всички Hug
чеСтити месечинки на порасналите дечица и честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet Hug
Синева, много странно това с храненето, но може просто да е временно, аз да си кажа Дани не съм го минавала на 5 хранения още, ама какво да направя като и иска през три часа през деня, иначе си спи по цяла нощ Crazy
Ения Hug
Мамма, дано бързо се оправяте Hug и аз ще помоля да кажеш кои са тези хомеотични хапченца за зъбки Hug

# 481
Здравейте сладурки  Hug
 Joy Joy Joy Аз веднага се сетих че мъжа на Вени беше агронома, ама тя си е признала и сама гледам по нагоре  hahaha

Да дам отчет за статистиката Simple Smile Никола е 6,600 и е 62,5 см  Laughing Вчера му набоцкаха и двете краченца с ваксини.
Аз съм добре с кърмата, благодаря на всички за добрите думи и съвети - както тук така и на лични   bouquet
Каката е вече във ваканция, градината затвори и сега се чудя как да я развличам. Като чета какъв грип пак има не ми се иска да я събирам с непознати деца от парка да играе. А тя и е слуша, лепва се  на първото видяно дете и почва да си играе.

Честити месечинки на всички пораснали тези дни с едни месец бебенца  Heart Eyes

Нещо много тихо стана в спалнята, отивам да ги видя какво правят  Hug Hug Hug

# 482
  • Sofia
Здравейте и от нас! Не съм писала от МНОГОООО отдавна нито имах време да чета. Ние сме добре. Анабел расте и само се смее. Станала е 59 см и 6400. Напоследък малко ме тревожи че като сме в къщи отказва да спи през деня и става много кисела и плаче. Онзи ден се гледаха с баща си и 2 часа му е плакала докато е заспала. Незнам просто какво и става. Док казва че много ядяла и и било тежко но малко не ми се вярва тъй като като сме на вън може да спи и 3 часа без да се пробуди. Успявам понякога в количката да я приспа в къщи или днес нещо и оправях дрехите и тя ме гледа гледа и заспа. Незнам какво правя грешно или не правя. А нощем като стане в 8 е заспала сама ...къпем се, яде и я слагам и сама си заспива без проблем.

И така. Иначе се смее, гледа си ръцете нон стоп, бръмчи и все нещо е в устата. Краката са постоянно вирнати и се дърпат към устата. Много е смешна.  hahaha Hug

Лек ден на всички!

# 483
Здравейте майчета:)
Ние  въпреки кофтито време открадваме по някой и друг час за разходка.Млко повече облечени или хубаво загуркани  да не ни лови студения вятър:))Даже малко ни понавалява дъждец,но това е рискът на професията:))Днес може пак да се опоитаме да крадем за разходка следобяд:))
Нещо ни куца заспиването.Преди я оставях в леглото и тя сама си заспиваше.А последните 2-3 дни не иска да запсива така.Слагаме я на спалнта,играем гимнастика,въргаляме се-обръщаме се по гръб, по корем,на една страна.И след къпането в 21 заспиваме чак към 22,30-23ч.Направо се побъркваме с тати.Преди много и харесваше активната гимнастика,а сега само да я види и рев:(Пооплаках се едно хубаво.
Синева, пробвай да смениш млякото.Сигурна съм ,че малкия мъжага не се е разболял,а просто нещо не е на кеф или му е омръзнало млякото.Ако можеш намери от някого няколко дози различно АМ  и дано си възвърне апетита бързо бързо:)) Hug
Евче много благородна постъпка от твоя страна,че си станала кръстница на такова дете.И почитание към родителите,решили се да отгледат детето,въпреки заболяването.
Относно Марисса-тя е на моренце:))с малчуганите:))вече 10 дена:))
veni_sasi,mama Iv,ahoney разбихте ме с добрата си памет:))mama Iv с тези цитатчета направо ме разби:))много яко и ме накара да се посмея от сърце:))
Антония браво на вас с нощното спане.
Честити месечинки на бебоците пораснали с по 1 месец:))Да са живи и здрави и да дарявам мама и тати само с усмивки:))
mamа Iv обещавам следващата торта да е с по-добър външен вид.Тази я направих на бързо и нямах време да украсявам:))А и малката надаваше вой ,че е гладна,та на 2 на 3 я измайсторих:))Също така  и почерпката да е наживо а не виртуална:))
 Hug Hug Hug Hug за всички.

# 484
Привет от мен.
Аз още съм болна и като гледам няма изгледи скоро да се оправя - с ужасна хрема съм, запушен нос, кашлям като магаре, а главата ми е като балон пред пръсване. Продължавам да се надявам да не е вирус и само аз да си остана болната, но така или иначе ще трябва да отложим ваксината поне до следващата седмица.

Прелитам само през темичката, защото видях, че сте питали за хапчетата за зъбките.
Хапчетата са на Hyland`s. За съжаление ги няма в България, но могат да се поръчат от чужбина.
http://www.iherb.com/Hyland-s-Teething-Tablets-125-Tablets/4755?at=0

Цената на една опаковка е $4.86, т.е. около 7,70 лв..
Ако се поръчат 4 опаковки, единичната цена излиза около 7,50 лв.
Доставката е $4 при изпращане по пощата (отнема около 3-4 седмици) или $12 с DHL
Ако ползвате код за отстъпка за първата поръчка получавате $5 намаление на цената.
В подфорум "Пазаруване от чуждестранни сайтове" има тема за пазаруването от този сайт и участниците там предоставят кодове за отстъпка (важи при първа поръчка) - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506522.0
Имайте предвид само, че при поръчка на стойност над 15 евро пратката я спират на митница и трябва да се освобождава и да се плаща мито и ДДС.

# 485
  • Варна
Здравейте и от мен честити месечинки на малките ни бебчета които днес порастват Simple Smile)
Малката от вчера насам е по добре но спрях Калция сега си спинка вечер пак поревава малко но е къде къде по добре вчера за първи път от 1 седмица насам детето се засмя ибеше спокойно Simple Smile
мама да благодаря че попита Simple Smile)
мама Ив щом не вали сме навън пече не пече изкарвам я по малко Simple Smile))
Вчера звънях на моята лична лекарка и като чу колко Калций е изписала и в какви дози се хвана за главата и каза че нормално било да пищи така от тоя калций и че повече от 5дни не бива да се дава а не както педи каза 10 ампули за 10 дни и не по 7мл на ден а най много по 2мл какво да ви кажа отчайвам се от тия доктори и вече преди да дам нещо на детето ще ровя чета питам и разпитвам защото ще си уморя детето за едното чудо от тия некъдърните ооффф стига съм ви тормозила и вас Simple Smile)
Хубав ден макар и дъждовен Simple Smile поздрави и целувки от нас за всички малки и големи

# 486
Антония Hug Hug Hug благодаря ти, мила!   bouquet Но не сме в София.
Любо като че ли пак прояде  Wink Дано!  Praynig Че здраво се бях шашнала  Shocked признавам си  Mr. Green Отворих нова кутия и няма проблем за сега... Пробвах млякото и от старата - на мен ми се струва, че е ок, но малкия явно е на друго мнение  Mr. Green
didipeicheva  Hug много мъчно ми стана като четох поста ти. Този педиатър направо  #Cussing out #2gunfire Мъничката душичка измъчи се тя... дано да сте по-добре вече и да няма проблеми  Praynig Hug
Мама Ив Hug страхотни спомени изкара ти  Hug И аз се смях с глас  Laughing Joy
Mamma Hug оздравайвай бързо!  Praynig Hug
Много Ви гушкам всички мами!
И Ви пожелавам страхотен ден  Hug

# 487
  • Варна

Синева тия 5 дни кошмарни съм ревала заедно с нея и днес като почна да се смее отново пак се разревах даже и сега се просълзявам като знам как ми се радва а наистина педиатърката й ми идва да я застрелям сега тук писах на един маг фармацевт и като казах какводавам той каза моментално да спра да давам защото ще спрат да й се развиват костите ти представяш ли си какви фатални последици може да има един калций..................тия деца за нищо ги нямат боже в каква държава живеем само.....спирам че ще стана досадна вече

# 488
  • София
Синева, браво на Любо. Много се радвам, че пак му се е възвърнал апетита.
Диди и ти милата си се изтормозила. Аз винаги искам второ мнение, когато става дума за някакво лечение. Не искам да обиждам никого, но хич нямам вяра на лекарското съсловие. Банката в която работя обслужва почти всички големи болници и клиники в София, при нас си получават заплатите и много добре им познавам манталитета.
Роси радвам се, че се появи.  Hug

# 489
  • София
Вени, моля да ме извиниш за грешката за агронома. Още щом го написах се замислих дали не го беше казала ти.  Hug
Мама Ив, извинения и на твоя мъж, че го нарекох агроном, а той истински художник  Hug

# 490
  • Враца
Ахони извинена си .Ама той моя верно ще получи наградата за АГРОНОМ НА ГОДИНАТА.Добре е ашладисал краставицата,щом се роди слива Mr. Green

Ей ама съм шматка Честит имен ден на всички които празнуват
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2260191

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 15:03 от veni_sasi

# 491
  • Русе
   Здравейте, мили момичета! Hug
   Изобщо не успявам да стигна до форума напоследък, каката е във ваканция от градината и палува по цял ден Simple Smile Добре, че Ема за сега е кротичка.
   Вчера бяхме на консултация и ни сложиха първите ваксини - предния месец не стигнаха до нас. През деня беше добре детенцето, но вечерта видгна малко температура. Свалихме я с доза Панадол и вече не сме имали проблеми. Новите мерки на Ема са 6 600, 62 см.
   Дари(Синева) - преди 10тина дни Ема също спря да си пие млякото - НАН 1. Няколко дни прескачаше хранене, мръщеше се, изпиваше 50 мл на 6 часа! Купихме Милумил 1, пие го без оплаквания Wink
   Весел ден на празнуващите именници!

# 492
Привет от мен.
Аз още съм болна и като гледам няма изгледи скоро да се оправя - с ужасна хрема съм, запушен нос, кашлям като магаре, а главата ми е като балон пред пръсване. Продължавам да се надявам да не е вирус и само аз да си остана болната, но така или иначе ще трябва да отложим ваксината поне до следващата седмица.

Mamma, и аз съм така от няколко дни, дори ходих на лекар, че нещо и ухото ми не е в ред, но ми казаха, че хремата и кашлицата били на нервна почва  Thinking Дано да е така, въпреки че за всеки случай и ние отложихме ваксините за другата седмица.

Честит празник на именниците днес!

Hug за всички

# 493

Mamma, и аз съм така от няколко дни, дори ходих на лекар, че нещо и ухото ми не е в ред, но ми казаха, че хремата и кашлицата били на нервна почва  

Би ми било странно хремата и кашлицата да са на нервна почва, но за бучащата ми глава... там съм почти убедена, че проблемът е заради времето + нерви и умора.
Вчера се усетих, че не може да ми е толкова зле и толкова много да ми се вие свят, при положение, че нямам температура и си взех лекарствата за Мениеровия синдром (по принцип имам проблеми с вестибуларния апарат) и вечерта малко ми просветна пред очите. Ужасната хрема и кашлицата обаче си продължават, естествено, а малката вувузела не престава да вие по цял ден  Laughing
Броя дните до края на седмицата, когато го дават, че вече ще се оправи времето.

Тъй като тя само като се клатушка кротува, решихме да вземем автоматична люлка. Много се ядосах, защото специално се обадих в един магазин да питам дали я имат, за да не се разкарваме излишно. Потвърдиха ми и казах, че следобяда ще отидем да я вземем. Да, ама не. Лошо, не лошо, натоварихме се на колата, отидохме до магазина и се оказа, че наистина я имали сутринта, но я продали.  После предложи да ни я доставят, но с 50 лв. по-скъпа. Е не, благодаря! Не ми е за парите, в смисъл такъв, че и тези пари съм съгласна да дам, ако такава беше първоначалната цена, но се ядосах заради отношението и отказах. Сега съм я поръчала от един онлайн магазин, но най-рано след два дни ще я доставят.

Гледам, че говорите за млякото и храненето. Аз в чудо се виждам тези дни поради точно обратната причина - все не и стига млякото на Дарина. Яде 5 пъти на ден, през 3 часа (9-12-15-18-21) и по 180 мл. не и стигат и се налага да и правя допълнително поне по още 30 мл. Реве си за още. Не иска нито вода, нито чай, иска си млякото. Взех от бисквитките за биберон, които са без глутен за след 4-тия месец, но не смея още да и слагам.

# 494
Здравейте момичета,

минавам по диагонал но истински се смях за "ашладисаната краставица, която взела, че станала слива". Ахони голям си сладур Hug Hug Hug Hug
Мамма
Hug Hug Hug дано скоро ти отмине това неразположение,пази се. Ще се поровя в сайта, който даваш, мерси.
Мама Да, Tink и вие се скрихте някъде.....
Елена, Синева, мама Ив, veni_sasi, svetlichka, Mimeto78,Антония, Антигона, Роси, golddigger, zvezdi4ka, didipeicheva, Щастлива съм, Kali7, 4elsy и всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ние да се отчетем: тежим 6050, и сме 63 см. Биха ни ваксините - 2-ри прием. Дадох около 1 час преди реимунизацията Панадол и после още веднъж, засега няма температура, но спи вече 4 часа. В полуспящо състояние яде и без да се оригне заспа. На всеки час меря температура, но няма, дори си помислих, че е термометъра нещо не е наред, че показваше 36,1 и премерих с биберона, с другия дигитален и най-накрая с живачния и пак толкова показва..... Да не би да спи, защото времето е такова???
didipeicheva извинявай, че ти се меся, но си смени педито - тая жена добре ли е изобщо, как може, аз съм възмутена, мила, не се притеснявай, нищо му няма на детето, но тая я смени
Синева смени млякото наистина, аз като смених НАН ХА 1 с АПТАМИЛ ХА 1 и Деляна е качила за 18 дни 450 гр, а преди това с НАН ХА 1 за цял месец 450 гр.

elena665, извинявай, че ти се меся, но Фризо са доста съмнителни АМ, Ох, извинявай..... не искям да ти се меся, не ме разбирай погрешно, но аз рових много в нета и има много материали на тази тема.... Зная, че най-хубавото мляко е това, което бебето харесва, но Фризо не се продават почти никъде, само в Македония, и държави от бившия СССР

Аз си отивам във Варна следващата седмица, но ще съм на вилата и там нямам нет, въпреки, че имам мобилен, но най-вероятно по цял ден ще сме с баби, дядовци и пр. рода... Когато сляза в града към края на месеца ще се обадя на варненки да се видим в любимата морска градина Wink Wink Wink Wink Wink

весел и усмихнат ден на всички Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт