Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте! (11)

• 20 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Преслав е уникален,МииHug
Благодаря за отговорите за ваксините !  Hug
Сияна,и на Димана ще й поставят 1-ви Синфлорикс с 3-ти Пентаксим.Оказало се,че били сгрешили .  Tired Mr. Green

Ходихме да й вземем направление за кожен д-р и моля ти се ме обвиниха за безотговорна,понеже съм ходела на лекар петък следобед.

Търсих друг педиатър,ама в нашия комплекс положението е доФторите е зле.А не ми се иска да е по-далече,че колата ни е голяма бричка... Пффф  Tired
Балеринка ,и аз те чета и харесвам дълги постове. А бе,щях да те питам как са нещата със свекъра?  Hug

# 586
Здравейте дами!
Марги,много съжалявам за кучи! HugМилата душица сега ще си играе с моето в кучешкия ра,така че няма да се притесняваш,че може да е самичко! Hug
Нещо нямам настроение напоследък да пиша.Голяма тъпня ме е обхванала,а и ме ядосват кукумявките от централния офис(още не са ми подали документие в НОИ! #2gunfire #Cussing out).МъжО е в Търговище за 3 дни,че дядо му днес прави 80години и ще празнуват,ама аз реших да не пътуваме с хлапето.
Лека ви вечер и от утре всички да са здрави!!!(даже им давам 15минути да се оправят!) Hug Hug Hug

# 587
Далче,не се шашкай толкова за температурата,не е чак толкова висока-ако парацетамола не подейства до час-дай от детския нурофен както са ти казаали.Гледай да поема течности ...ще с е оправи за нула време  Peace
Сияна-даваш замразена коластра,ами нали кърмата се държи максимум за 3 месеца във фризера???  newsm78

# 588
Най-после и аз като хората си направих регистрация във Фейсбука та да гледам снимките които качвате там- Мариана Иванова ако някой ме иска за другарче newsm03

# 589
Мий дай жокер-има много мариани иванови-какъв ти е имейла?

# 590
# 591
  • Варна
victorita аз знам че се съхранява около 6 месеца, а и днес казах на доки че имам замразена и щом тя нищо не ми каза значи няма проблем.

# 592
Мий,приехте  Grinning
Сианче,аз навсякъде съм чела че е 3 месеца(в англ. сайтове),моята коластра я изхвърлих че Криско не искаше да я яде  newsm78

# 593
ако е във фризер може и 6м,така четох аз
Мии пуснала съм ти всички от форума които са ми в списъка в ФБ за да си ги добавиш  Hug и добре дошла в клюкарника  Laughing

# 594
silvery мерсаж- дано не се омотам като пате в калчища, че ми е тъмна индия тоз клюкарник #Crazy

# 595
  • някъде тук
Айде и аз да се разпиша най после че нещо днес неможах  да седна на копютъра цял ден Rolling Eyes  Ходихме на консултация днес обаче ни отложиха Пентаксима за другота седмица че Жорката още се сополяви и кашля по малко, та само го премерих колко тежи от любопитство вече е 7,700 пак е качил почти килограм моя шишко Laughing

Ама днес ми беше яко каръшки ден  ooooh!  един тъпак ми удари колата на паркинга  докато  опитваше да се паркира ей подивях добре че пораженията са малки Crossing Arms

# 596
Бела,да нагушкаш Жорко от мен и по-малко се ядосвай. Как е таткото отшумяха ли здравословните проблеми

# 597
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 06:54 от SuNnY SkY

# 598
Става, става. Аз кафето въобще не го отразявам. Mr. Green

Да ви кажа ние вчера бяхме на консултация и аз си мислех ,че Митко е 6450 бил последния път, а той е бил 5950гр., а сега е 6450 и е пораснал с три сантиметра, та сега е 64. Малко се попритесних, защото тук повечето бебоци са повече и като килограми и ръст, а са на 4 месеца, ние сме 5.. но педи, колкото и да е луда, каза че си бил перфектен. Ето една педиатърка, която да не казва че наддава много или малко, ами точно, но все пак де да знам... поне още малко да беше качил. Иначе ваксина не ни биха, защото нямаше, та във вторник пак ще ходим.
После след консултацията се видяхме с Плами и като изкарахме бебоците да си пообщуват малко стана голям смях. Митко прави разни физиономии на Лора и и говори, а тя му се смее с глас на маймунджилъците и се ритат по краката. Бяха много смешни и сладки. Heart Eyes

# 599
Добро утро!
Сънчес,благо за кафенцето и за сутрешната доза адреналин! HugЯми! Grinning
Бръмче,отивам да пускам тото(нищо че е паднал джакпота)-нали ти казах-700гр!!!Ама съм и аз една врачка!!!Нищо ,че още си чакам кълбото! Laughing Joy
Аз ще стягам дисагите за разходка след малко,че е настанала една лудницааааа...Коки си е харесал една котка от въртележката и й се смее с глас и вика по нея hahahaСъбуди всички! hahaha
Хубав ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт