Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте! (11)

• 20 356
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Бръм, супер си е Митко  Wink. Чела съм на много места, че за развитието на децата се съди от термина, а не от това кога са родени, така че всичко си е нормално.  Hug

# 601
Доброо утро мацки   bouquet!

Айдеееее, изпратих мъжете за Несебър, пък аз да му мисля с моята бандитка Деа как ще се оправям...
Та затова вчера не успях да се отчета във форума, но ми мина пред очите някое изречение от типа, че съм укротила дзвера и се разхождаме  hahaha  Twisted Evil... Ми НЕ се разхождаме с количката  Mr. Green два дни вече не се получава  #Cussing out
Стягах багаж, та затова не сколасах...Иначе форума отворен, но  Naughty...

отивам да ви чета... Hug

# 602
Вземи картите, Бобиш. Mr. Green

# 603
Хайде отново привет!

Мерсаж за кафето, Съни  Wink !

Сега да честитя месечинките на всички малки пораснали бебчовци от вчера и днес - Натали, Стас, Валерия, Ивайла, Августин, Стелиян, Янко, Гого и Мартин! Да бъдат много щастливи и засмени дечица, да са здрави и любознателни!

Ще ми е трудно да коментирам по всичко прочетено, просто щото почти нищо не запомних... newsm78

Сиянче, дано Иренка бързо оздравее. И аз вчера нищо не бях пипала по домакинството, та днес... newsm28 newsm79 wash И често за лаптопа, със здраве да си го ползваш! И много красиви деца имаш, пу, да са ти живи и здрави!

Коте  Hug, радвам се, че при вас всичко е в релси. А така, по-честичко ни навестявай...И страхотен плаж...ама само ще си го гледам май това лято, ако Деа не се очовечи до края на август...

Балеринке, и аз обичам да чета дългите ти постове  Hug Много гаден сън бе...Чудесно е, че Елия е по-добре след ваксината и дано няма повече сУполи за връщане... Наред ли е вече всичко у дома?

Пухче, Сияна май певица ще става, а?  Wink Как ми се ще да се разходя някой път с вас, ама кога ли ще е...

Силвъри, мислех си, че Ели най-вероятно е в някой период на усилен растеж, ще мине, не се притеснявай излишно, но щом си решила, заведи я при друг лекар да я погледне, поне ще се успокоиш  Heart Eyes Да нацелуваш  малката чаровница!

Далче,  Hug, как е Бо днес? Спадна ли Т?

Съмър 7, най-важното е бебчо да си има здрава и спокойна мама, щом са казали докитата че не става скърменето, значи има защо... Sunglasses

Мии, и аз те приех във ФБ. Страхотни снимки Simple Smile

Слънчи, аз си пиша върху стенния календар датите и часа за консултация ( и друго де), щото и  на мен ми е толкоз акъла  hahaha Айде, и стискма палци да сте над 6 килца fingerscrossed

Каро, Алекс по-добре ли е днес?

Оффф, Деа се събуди и зовееее. Хайде после пак ще пиша...

Да довърша каквото исках да кажа...

Бръмби, Миташки е екстра, всички бебчета са различни, кой по-закръглен, кой по-фин, важното е да са здраваи  Peace !

Марго, сори за кученцето! Въпреки това, добре да си починеш на вилата, ще ми липсваш  Hug! Целувки на малките съселчета Simple Smile

Ника, Бо е уникален  Peace! Дано им няма нищо на малките и притесненията ти са били напразни  Praynig! Обичам аз дните в които може да се прави НИЩО, ама са мираж вече... Mr. Green

Шомире  Hug .

Flowerofdrems  wavey! Позагубила се беше... Хапва ли си вече Изабел Фрея?

Велвче, супер преквалификация си избрала, много добра алтернатива thumbsup !

Бела, да се оправя Жорко  Hug! Това с колата е гадно, дори само заради предстоящите разправии със застраховател или майстори...

По повод преквалификацията...ми няма да мога...И моето работно време е "първа идвам, последна си отивам", със сравнително чести пътувания за по 1-2 нощи или цял ден до нощите... Ще трябва просто някак да се нагодим. Ще търся детегледачка, макар в малкия град ми се вижда по-трудно, отколкото в големия... Познати нямам, които да искат да гледат бебе на 1 година, свеки е ангажирана със сестрата на мъжа ми, а баба ми е прекалено дътра и не става...За ясла въобще не мисля, не ги харесвам...

Трето дете няма да имам, освен ако не стане случайно. Искам, но още един дзвер няма да издържа, пък и да не говорим, че тогава (ако заискам силно) ще съм над 40, пък и ще трябва отново да навивам Ицо....Ако Ника сподели как се правят кротушковци като Максето и Бо, може и да се навия  Mr. Green...

Морето е мираж, както казах вече, но искам да отида поне за 3-4 дни със Дейка-Змейка, че да подиша морски въздух. Да се взема тя в ръце, че като я почна със шамарите, ШЪ види тя  Joy

Егати дългия пост  #Crazy! Моля да ме извините, ама като съм пропуснала и докато наваксам... Mr. Green

А и за контактите, социалните...Ми аз нямам такива...В нашия квартал няма с кого, в смисъл няма жени, мъже  Mr. Green в майчинство, бащинство...Та така съм зажадняла за приказки и срещи, че направо съм озверяла...По тоз повод, добре че сте вие, че иначе да съм вече в Раднево в психото... hahaha

Айде, да се спирам, че ще ме псувате  #Cussing out

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 10:48 от s.newa

# 604
  • До Балкана
 Praynig Пф, успяхме да я свалим Т за сега, дано не я качва пак, че откачам. Отказа да яде сутринта, но се надявам да си възвърне спортната форма скоро! Simple Smile Благодаря ви много за подкрепата и съветите, момичета! Аз се притесних най-вече от факта, че не я сваля.
Айде, спорен да ни е деня! Hug

# 605
  • Варна
Добро утро

Съни Скай благодаря за дозата адреналин, както ми се спеше очичките ми станаха на палачинки.

Снощи пак не спахме женската половина, Ирена като ми вдигна една Т от 38.8 към 9 и 30  и цяла вечер нр може да я смъкне под 38 не пада,  не знам вече какво да и давам. Ако до обед не ми я смъкне ще звъння на доки. Снощи направо ми се сви корема като стигна 38.8 да не качи повече че да не стане някоя беля. Добре че Павчи е добро бебе и беше послушен поне с него да не се занимавам. И вече към 5 и 30 не издържах и връчих Иренкан а баща й да се гледат.

Днес при нас е много мрачно, само за спане ама пък колко имам да чистя, Ника вчера щеше да идва и у нас, ама уви не прескочи.  Laughing

# 606
Добър ден Hug
Някой питаше ли за мен Hug
Сега отивам да ви чета,че доста се позагубих....,бях на почивка при мама и тате,беше супер,но за кратко Sad
Честито на всички празнуващи днес  bouquet
Сиянче ,гледам и ти си се появила,поизложихме се ние морските май Mr. Green

# 607
Здравейте!
Съни мерси за кафенцето!А и другото си го бива Simple Smile
Сиянка дано Иренка не вдига температура повече!
Далче радвам се,че Бо е по-добре днес!
Неви ще се радвам някой ден да се разходим заедно.Може да си спретнем с Радост една казанлъшка среща.
Бръм добре си е Митака.Хич не се притеснявай.На мен ми се иска Сиянка малко по-малко да качва,че ме наплашиха с този рахит,ама пък като иска да яде..

# 608
Добрутро и от мен  Simple Smile
Днес хапнахме малко оризова каша.НЕ знам дали да давам вода след това,аз просто донакърмих Криско(че ми се стори че ми е намаляла кърмата за 1-и път  newsm78 )
Как мислите-дали вече като се събужда нощем да давам вода вместо кърмене,че ми се иска да спре нощното хранене(ама от друга страна да не ми намалее кърмата много)
Сиана,дано Ирката бързо се оправи-нищо ли не помага за Т-дори пробвай и бабешките методи...и не забравяй много течности да и даваш...
Мислехме си,че Дзвера Деа се укротил,ама на  hahaha и тоя ден ще дойде С.нева  Peace
Ние днес целия ден сме самички че таткото е чак до 11 на работа  #Crazy #Crazy такова дълго дежурство не беше карал досега,ама нема начин,като мрънкам за пари.
Момичета-1 тъп въпрос-понеже Криско ще се води БГ гражданин и разбарах,че ни се полага еднократната помощ за родено дете.На есен като дойдем да го регистрираме в БГ ще кандидатстваме-колко е сумата и некви по-различни документи трябват ли?-знам че сте я обсъждали темата,но аз си мислех че мен не ме касае и не съм чела.Нещо ми се мерна,че е към 150-200 лв и че трябва някакъв документ за роднинкски връзки от общината.Ще си идваме само за 3 седмици и трябва за това време да регистрираме Криско,да подадем за межд. паспорт и евентуално за тази сума.За детски няма да кандидатсвам,защото аз тук в Англия получавам.

# 609
  • Варна
Нищо е помага, пратих мъжо за нурофен и хексалгин и почвам да редувам. А ако довечера ми вдигне пак 38.8 директно я мятам на хексалгин. И тя освен течности друго не приема, не може даже да яде само се дави. Оф направо не знам от бебе не ми се е разболявала така.  Sad

# 610
Лекаря какво каза-нещо вирусно ли?Че то иначе си е за антибиотик за съжаление...Къде посред лято намират да лепнат нещо?  newsm78 newsm78 .Айде да ви минава бързо  Praynig

# 611
Привет-мривет!
НевиHug
Сиянче, бързо да се оправя Иренка! Praynig
Аз съм стиснала решително юмруци от днес да въвеждам драконов режим на хранене на малчугана. Изрових една книга, в която съм описвала каката какви ги е вършила по месеци - ами, имало си е режим детето, и на ядене и на спане и на 4 месеца е яла по 4 пъти дневно. А малкия дзвер ме разиграва с 12 пъти ядене на ден, ааамаааха! #2gunfire Запретвам ръкави и започваме да ядем 5 пъти дневно плюс 1 път през нощта. Засега удържаме фронта, стискайте палци пъклената ми акция да протече и завърши успешно!  Grinning
Слънчев ден на всички!  bouquet

# 612
Ураааааа-най-накрая успях да сложа снимка на Криси-индианеца се цивилизова  hahaha
Коте,като стане работата,може да прескочиш до нас-да приложиш тоя режим и на Криско  Grinning

# 613
Нямаш грижи, Вики - здраво съм се засилила, пък да видим в коя стена ще се блъсна най-напред. hahaha

# 614
  • До Балкана
Вики, Крис е много сладък, да ти е жив и здрав! Hug
Моето не ще да яде! newsm78 Някой след ваксина да е бил така?
Сиянка, дано я пресече Иренка тази температура, да я сваля вече и да се успокои детенце, че да си починеш и ти! Стискам палци! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт