Аз имам ужасния навик да заплашвам.
А аз я плаша, че у тях няма да стъпя с децата и ще ги познава само на снимка.
Сега като отидем - сготвената супа ни чака и на Борис са му купени плодове, не сладкиши.

Ама все супичка им се ядяло на внуците, все едно ги храним със сух хляб и сланина
само био и домашно здравословно приготвено яде детето и аз като кърмачка де
Та един ден й намазах филия с филаделфия и свеки само дето не се "тръшна"
, трябвало с попарка "с масълце " да си закусва детето (аз животинска мазнина не използвам). Ама до края на живота й ако трябва все с попарка с масълце да си закусвала 
Ама понеже ме знаят и никой не признава, а тя е още малка ,за да й се вярва 
, то страшна работа бе , "ен" на брой изтрещели майки бълват злободневия, а някой се крият да ги четат ,иде ми да са ФърлА от смях
Тя само се навърташе и се чудеше как да спаси нещо за внучето, ама не и се отдаде.

Простете, ама отивам да са ФърлАм
Ох, тез матури бе...

Щото, ако спи...хич не го и споменавай...Няма кой да те разбере
Много забавна снимка 
. Познайте, обаче, кой го спазва - само детето от известно време насам...УжасТ
Да не говорим и за разнообразното меню при свеки - пържени картофи със сиренце, после пържени картофи с кетчуп и накрая за разнообразие, пържени картофи с купешка лютеница
К'во да ви ги разправям...
Между другото, моето семейство много ги тачим, дори не ги приготвям по източному, но реших да ви питам за някой вкусен сос или плънка 

П.П. Как сте с разходките - някаква промяна?
Детето няма рахит, както го беше писала първата
,мерките са ни - 7, 250 , разположени щедро на 66 см. 
, но то времето си минава, та засега сигурно ще си се върна на работа,като 2-3 дни ще бачкам от вкъщи, за останалото време някоя женица ще го гледа, пък от Септември,ако се класираме
, ще го пробваме - да видим. В този ред на мисли - Никич
за помощта & инфото!
Няма да се даваш!
За градините - няма начин, аз също като Ралипо съм на добра заплата, а и имам опция за няколко дни от вкъщи. Ако не се върна пак ще се оправяме, но не знам дали ще ме чакат и на работа. То и днес се видяхме с една наша много близка,т атя ни успокои жената, че кварталната ясла била добра, а и децата имали нужда от деца и да са в колектив,както тя се изрази. Абе много мило ми го обясни жената, даже й се вързах и се поуспокоих
не знам да се смея ли или да плача

Препоръчани теми