Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте! (11)

• 20 340
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да, само супи правя и наистина се кефя да го гледам - става, отваря хладилника - гледа супа. Маже филии. На обяд пак същото се повтаря, пак маже филии. До вечерта обаче яко му стърже, сипва си с ужасно тъжна физиономия и после изяжда половината тенджера, но докато стигнем до там, обикаля като гладно коте.  hahaha

Аз имам ужасния навик да заплашвам. Embarassed И тъй като свеки не ме познава достатъчно добре, но е наясно, че нещо ми хлопа /то е видно/, не смее да се разправя много-много. На всичкото отгоре мъжа ми винаги застава плътно зад мен, което е една от хубавите му черти.
А аз я плаша, че у тях няма да стъпя с децата и ще ги познава само на снимка.
Сега като отидем - сготвената супа ни чака и на Борис са му купени плодове, не сладкиши.

# 721
Уф, не ми се говори на таз тема Tired Ама все супичка им се ядяло на внуците, все едно ги храним със сух хляб и сланина Laughing
А ние с миото сме фенове на конспиративната теория  Wink само био и домашно здравословно приготвено яде детето и аз като кърмачка де  Crazy Та един ден й намазах филия с филаделфия и свеки само дето не се "тръшна" Mr. Green , щяло да се запече детето и ходи да купува киви  Rage, трябвало с попарка "с масълце " да си закусва детето (аз животинска мазнина не използвам). Ама до края на живота й ако трябва все с попарка с масълце да си закусвала  Shocked масълцето за да можела по -лесно да се облекчавала  rotfImbo
Балеринка, и моята знаеше какво е торта без да сме й давали  #Cussing out Ама понеже ме знаят и никой не признава, а тя е още малка ,за да й се вярва Simple Smile
Много ме радват 100-те "скрити" дето все четат темата, кО толкова се крият newsm78 , то страшна работа бе , "ен" на брой изтрещели майки бълват злободневия, а някой се крият да ги четат ,иде ми да са ФърлА от смях  hahaha

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 14:48 от margarete

# 722
  • София
Еее, Марги, твоята е в правилната посока, мен ако питаш.  Laughing
На втората Коледа на Борис - нямаше още 1г.2м. му накупила едни огромни торби с лакомства - ама каквото се сетите - шоколади, ш. яйца, зрънчовци, разни желирани бонбони, близалки... абе всичко, всичко... Като видях ми стана лошо.  Mr. Green Седнахме си тримата - аз, мъжо и брат му и си измуахме вси-чко.  hahaha Тя само се навърташе и се чудеше как да спаси нещо за внучето, ама не и се отдаде. Joy

# 723
Дразня се, щото ястията й са с такива запръжки,че не мога да отмия червеният пипер от устата на малкото , а една лъжица крема сирене обръща колата  Wink
Оооооооооооооооооо Joy Joy Joy Простете, ама отивам да са ФърлАм  rotfImbo rotfImbo Ох, тез матури бе...
- Последният работодател на Иван Вазов му казал да стане поп или композитор. Казал му да си ходи в България, че там имало повече работа за него.
- Вазов започва одата "Левски" с времетраене "9 годин", което показва колко време му е отнело, за да напише одата.
- Вазов е един от най-грандиозните ни творци. Роден е за лидер. Майката на Иван Вазов обича да си облича хубави дрехи, да посреща и да забавлява гостите си.
- Иван Вазов е от следосвобожденските творци, който си има свой собствен очерк. Той е голям родолюбец и антипод.
-  Поет-революционер, живял в Балкана, Вазов пише множество и различни по тематика творби. Не е ли достоен и Вазов да присъства някъде на белия лист, като човек дал нещо на народа си?!
- Вазов може да разплаче някой по-чувствителен човек.
- Вазов използва и хора от трето лице, за да внушава сила и самоувереност на главния герой.
- В чужбина Вазов се запознава с произведенията на известни чуждестранни автори (Юго, Хамлет).
- Проповедта "Левски" съдържа сентенцията на цикъла "Епопея на забравените" за хроничната непоследователност на героя.
- Иван Вазов поставя одата "Левски" пред всички други революционери. В одата героят е изразен все едно като че ли е герой от Гръцката митология: безстрашен, безсмъртен, доколкото си спомням.
- В първата част на цикъла Вазов ни демонстрира своето майсторство при боравенето с думи. Нищо конкретно не се разбира.
- Левски е един своеобразен маргинал.
- Апостолът привиква към работа в екип.
- Чрез словото Левски се опитва да натрапи идеята си. Той е зъл предводител.
- За родината Левски умира дори разпънат на кръста.
- Става ясно, че Левски е бил скитник.
- Героят е човек, който скита, спи и мисли за народа.
- Левски скита години, без да знае на къде отива. Живее с дремене, с променен външен вид, под други имена.
- Словото на Левски става пътеводна светлина на роба. Когато той говори всички се страхуват от него и може би го мислят за луд, защото се крият от него.
- Революционерската му душа си личи още като го погледнеш.
- Българите са били като стадо овчици. Те ходели по много тайни и забутани места за да не могат да ги намерят турците. Нужно е само чудо, въпреки че от историческа гледна точка е малко пресилено да се борят до смърт.
- Момите му помагали с ума, че Левски е нямал нищо.
- Словото му било изтрепващо.
- Вазов дори не споменава името на предателя - няма нужда да си губи времето и да пропилява мастило за него.
- Вазов споменава името на предателя - някой си поп - напада го с уроки и клевети и с право.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 14:59 от margarete

# 724
Аз съм скрита Маргаретке, ама не щото нещо крия, ами щото светя в орандЖево като се покажа. Като изкарана пред строя съм   Mr. Green

Алекс като че вече е добре, не вдига температура, но пък за сметка на това ми вдига нивото на стрес  Crazy

# 725
А Шамане, не теб имам "в/на" предвид, те виж как сА разбягаха кАт ги споменах  Mr. Green

# 726
  • София
Марги, и аз съм от скритите.  Flutter Embarassed

# 727
Е бяха двуцифрено число, сега са 2-ма скрити  Mr. Green

# 728
  • София
Принципно съм съгласна с теб.  Laughing Ш` тряаа да се открия и аз, ама ме мързи сега.  Laughing
Иначе си имаме постоянно-четящи, хей, поне едно здрасти ни кажете!  Crazy

# 729
Уф, ШЪ мЪ уморите с тез гости  smile3548  hahaha

Балеринке, аз съм ги пратила за 10 дни, ама те без мен не можели...щот са на бунгала и някой трябва да претопли туй-онуй или скаричка, филийки, та малкия се оплака, че все изгорели работи ядял... Joy
Ще се връщат, ако много захладнее...

Марго, нещо вилата не ви се удаде...Ай дано Радина пребори таз слънчева алергия...А не разбрах, оплакваш се, че Тин много спи или че хич не спи  Thinking Щото, ако спи...хич не го и споменавай...Няма кой да те разбере  Mr. Green

Сиянче, и малките мъже знаят защо, а?  hahaha Много забавна снимка Simple Smile

Шаманич, защо така Алекс те стресира?

Понеже Константин е от онези незнам колко % деца с наднормено тегло, благодарение на една баба и една свекърва, съм забранила да му се дава сладко без мое разрешение Naughty. Познайте, обаче, кой го спазва - само детето от известно време насам...УжасТ Crossing Arms Да не говорим и за разнообразното меню при свеки - пържени картофи със сиренце, после пържени картофи с кетчуп и накрая за разнообразие, пържени картофи с купешка лютеница  ooooh! К'во да ви ги разправям...

И к''во ША ги пра'я тез оризови спагети сЯ?! newsm78 Между другото, моето семейство много ги тачим, дори не ги приготвям по източному, но реших да ви питам за някой вкусен сос или плънка Whistling

П.С. Много съм загубена:

Flowerofdreams, честит рожден ден! Бъди много щастлива, желана и обичана! Целувки!
smile3525
Няма да се повтарям с пожеланията във ФБ  Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 16:01 от s.newa

# 730
Ей, разгонихте мамата на фенската маса Mr. Green Mr. Green Пък който беше скрит, изгря на небосклона Mr. Green Бравос,Марги! Hug
Нев,
Спагетите ги правя с лайм, оркови, настъргани на малки пръчици, джинджифил, краставичи и малко домати - стават супер свежи. А и с късчета варено пиле също май няма да е зле, но без доматите и краставиците Mr. Green
Ето тук има няколко идеи:
http://www.bbcgoodfood.com/search.do;jsessionid=46779556A60D8F5F … =&filterItem= тази с пармезана, босилека и сушени доматки много ме изкуши Crazy П.П. Как сте с разходките - някаква промяна?
За да не е чист спам Mr. Green да се похваля - сменихме педи( ура, ура, ура!), а новата е супер-дупер newsm44  Детето няма рахит, както го беше писала първата ooooh!,мерките са ни - 7, 250 , разположени щедро на 66 см. Mr. Green Heart Eyes
Гледах дъъъълго за яслите...после му ударих един рев как ще си пусна чавето Cry, но то времето си минава, та засега сигурно ще си се върна на работа,като 2-3 дни ще бачкам от вкъщи, за останалото време някоя женица ще го гледа, пък от Септември,ако се класираме Praynig, ще го пробваме - да видим. В този ред на мисли - Никич  bouquet за помощта & инфото!
Мяуче,
Оправяй се,душо Hug Няма да се даваш!
сияна.мук
Колко Т. има Иренка - радвам се, че си я посвалила.

ПОжелавам на всички по-бързо да се оправят, а ако някой съм забравила - то не е от лошо, а защото съм голяма блейка, а и не мога да пиша прекрасни постове като нев и балеринка Mr. Green

# 731
  • София
Велви  Hug ся и на мен ми стана мъчно за пустите градини Cry
Браво за хубавите мерки на Дамян!  Hug
Честита ви нова педка!  Peace

# 732
Никич,
Много благодаря! Hug За градините  - няма начин, аз също като Ралипо съм на добра заплата, а и имам опция за няколко дни от вкъщи. Ако не се върна пак ще се оправяме, но не знам дали ще ме чакат и на работа. То и днес се видяхме с една наша много близка,т атя ни успокои жената, че кварталната ясла била добра, а и децата имали нужда от деца и да са в колектив,както тя се изрази. Абе много мило ми го обясни жената, даже й се вързах и се поуспокоих Mr. Green Дет се вика "лъжи ме, ама да ми е хубаво" Mr. Green

# 733
ПРИВЕТ,момичета аз повече чета и по рядко се включвам ,но ще ме извините
честити месечинки на всички днес
болничките да оздравявят
при нас времето е слънчево и топло,но задуха силен вятър
ужас това са писания от матури #Crazyне знам да се смея ли  или да плача
днес малката се научи да се плези,много е смешна и крещи и пее постоянно,прави извивки като оперна певица,и зъбчетата ни са почти пробили/два едновременно/и и дават малко зор ама е поносимо/каката ревеше по цяла нощ/а тя само мрънка и пищи от време на време и лапа всичко.
чао ,да излизаме ,че този вятър ще ни докара някой дъжд

# 734
  • София
Велви, и аз съм спокойна от гледна точка на грижите там - за Борис се грижат много добре, няма какво да си кривя душата. Детето ми винаги е било нахранено и чисто, да не говорим колко неща научи там. Ако чакаше на мен...  Embarassed
Просто раздялата ми тежи, сополите също.  Mr. Green А и сутрин го будим да става рано-рано - точно като възрастен за работа.  Sad
Но и при нас засега нещата се очертават, че Баба Меца трябва да работи.  Laughing

Дими, дано не се мъчи детето и леко да ги изкара зъбките.  Hug
Дъжде, не дъжд - ние излизаме.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт