Вадене на корени-след колко време минава?

• 19 092
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имам един мъдрец, който преди време целият се счупи и падна, но корените са останали.
Стоматологът каза,че трябва да се извадят,но не било спешно. И аз вече няколко месеца не отивам да ми ги извадят. Close
Сега усещам някаква лека болка там,а след седмица заминаваме на почивка и се притеснявам да не стане някое възпаление или силна болка,докато сме там. Възможно ли е да стане някаво възпаление на тези корени,опасно ли е?
Ако отида тия дни да ми ги извадят,ще ми мине ли до седмица?Все пак не искам да отивам на море подута и да не мога да ям. Mr. Green Боли ли ваденето-с операция ли става? Rolling EyesТрудно ли е,или просто цепват мястото и ги вадят? Mr. Green Rolling Eyes
Поздрави!

# 1
Аз лично си умирам от страх !   

# 2
Благодаря,много ме успокои.  bouquet Mr. Green Wink Между другото,и аз съм така.

# 3
Болката е силна, когато има възпалителен процес. Извадила съм си и двата мъдреца. Единият път много ме боля другия път съвсем леко. Самото вадене не боли -слагат ти упойка и нищо не усещаш, болката започва след като те пусне упойката. Рана си е . Трябва да я пазиш от топло и студено и внимателно с храненето .
Задължително при стоматолог-хирург.

# 4
здравей, преди месец ми извадиха корен , но не на мъдрец- на зъба до мъдреца- биха ми 3 - упойки една точно в края на устата- където се съединяват горната и долната челюст. и другите 2- от двете страни на зъба.. и аз имам голям стах от зъболекар (то си е проличало де- само корен ми вадиха Grinning )та така- 2 часа и половина стоях на стола- не ме болеше изобщо- мн е важно какъв е зъболекаря- моя постоянно ми говореше нещо, разсейваше ме..  Simple Smile не ме болеше ама и грамм.. усещах но.. не и болка.. на другия ден отдох да ми сложи някакво лекартво да се запушила дупката по бързо Wink като ме отпускаше упойката пак не ме болеше - изобщо- а да ти кажа , че мн е важно каква упойка ще ти сложат-на мен ми биха некаква френска Simple Smile Така, че спокоо.. нема нищо срашно- просто избери добър зъболекар Simple Smile
Успех !

# 5
Благодаря,момичета  bouquetПреди 2 часа ми извадиха корените и останалото парченце зъб-никаква болка не усетих,всичко стана за по-малко от минута. Mr. Green Наистина е важно стоматологът да е кадърен-аз за по-сигурно отидох на хирург. Mr. Green
Само дето толкова време брах страх.... BlushНищо,важното е,че всичко мина.  bouquet

# 6
  • Пловдив
Ох Десинка блазе ти, че си се решила да тидеш да я свършиш тази работа.Аз трябва да вадя два мъдреца ,но си умирам от страх.Дано скоро да се реша да отида.

Общи условия

Активация на акаунт