Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети за грижа за кожата и борба с акнето предлага авторът в публикацията?
Какви са препоръчителните дозировки и продължителност на вътрешния прием на сребърна вода, какви са препоръчителните употреби на сребърната вода и как да изберем подходяща сребърна вода?
Как се използва сребърната вода като лосион за лице?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети за грижа за кожата и борба с акнето предлага авторът в публикацията?
Авторът препоръчва цялостен подход към грижата за кожата и борбата с акнето. Това включва вътрешно разкрасяване чрез консумация на сокове, минерали като цинк и витамини, особено витамин С, както и приемане на растителна храна, пълнозърнести храни и бобови растения. Външната грижа включва почистване на лицето с парна баня, прилагане на маска от зелена хума и мая, тонизиране с ледена вода и използване на естествени продукти за почистване и подхранване на кожата.
-
Какви са препоръчителните дозировки и продължителност на вътрешния прием на сребърна вода, какви са препоръчителните употреби на сребърната вода и как да изберем подходяща сребърна вода?
Сребърната вода обикновено се приема вътрешно по една супена лъжица три пъти дневно, разтворена в малко количество минерална вода, за максимум 20 дни. Важно е да следвате препоръчителната дозировка и продължителност на приема, като избягвате превишаването на дозата и удължаването на периода на прием. Сребърната вода може да се използва концентрирана за локално приложение, като се разрежда с вода за пиене. За локално приложение може да се използва с пулверизатор и да се нанася директно върху кожата, оставяйки я да изсъхне. За перорално приложение трябва да се разреди с малко вода всеки път. Сребърната вода може да се приема вътрешно и да се използва външно. Обикновено се препоръчва прием за определен период, например 20 дни, след което почивка. За външно приложение може да служи като тоник за лице или за облекчаване на кожни раздразнения. Когато избирате сребърна вода, уверете се, че продуктът е сертифициран и се съхранява на тъмно място. Разклатете го преди употреба и следвайте инструкциите за приложение, включително периодите на прием и почивка.
-
Как се използва сребърната вода като лосион за лице?
-
Къде мога да купя сребърна вода и колко струва тя?
-
Каква е концентрацията на сребърни йони във водата?

В интерес на истината Ретин А, който закупих от Австрия, струваше 20Е за тубичка от 20 грама!
. Пих ги в продължение на може би 2-3 години с леки по4ивки, но и това не е решение, тъй като се замислих че един един ден 6те трябва да си направим дете, а ако пия противоза4атъ4ни няма как да стане.Реших да ги спра и да видя дали ще се върнат пъпките, така де не мога цял живот да се тъп4а с хапове. Щом ги спрях 3-4 месеца положението бе6е ок. Еееее викам си опрайх се, да ама не. В момента брадата ми отново е цялата в пъпки(обикн като имаш хормонални проблеми там избиват пъпки). И то от тия подкожните червени като буца, които стоят и ни6то не можеш да ги правиш
. За сега ползвам на Нивея Есеншълс измиващия гел за нормална кожа и овлажняващия крем от серията. Е пъпките не се махат, но пък кожата ми е по-избистрена и гладка, по-успокоена. Поръчах си преди 2 дни етерични масла авокадо, лавандула, лимон, праскова, карамфил и сега като дойдат смятам да си направя парното почистване на лицето. А току що си поръчах тези 3 мазила от сайта на др.Хаушка. Има големи намаления. Досега не съм чула лошо мнение за продукт от тази марка, което силно ме кара да мисля, че парите няма да са хвърлени на вятъра. Ако някой има отзиви за някой от тях ще се радвам да ги чуя, па макар и лоши знае ли човек.
Аз минах по този път, но още в самото начало имах късмет да ми изпишат Ретин А, заедно с лосион, който дерматоложката ми направи- бях в 10 клас, бях много пъпчива, сърбеше ужасно и след лечението лицето ми стана като бебешко-гладко, без пъпки и белези. Обаче в един прекрасен момент спряха от внос Ретина и за няма и 2 месеца пъпките се върнаха, дерматоложката ми даде някаква изостанала мостра и вс се оправи, но като и тя свърши трябваше да се търси друг вариант - Скинорен, да, той също много ми помогна, но спреш ли го - отново същото положение, докато успях отново да си набавя Ретин А...иначе пробвах всичко-медицинската козметика, маски, парни бани, етерични масла, но от тях ми се появяват някакви пъпчици пълни с вода. И сега съм в период, в който не ползвам нищо, освен...крем Здраве,без парабени, и бих казала, че положението е добро
аман.И пак процедури
До сега съм направила 3 ,имам още една от пакета.Има подобрение със сигурност,но пък ми остават белези.Дерматологът каза,че може да ги оправи с лазар,но зимата(ноември,декември).Някой премахвал ли е белези,доволен ли е?На 32 съм,а съм като пубер
Това е моят пакет: