Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 657
  • 705
  •   2
Отговори
# 360
А при мен от Пурим и Септилин нямаше никакъв ефект. А ги пих поне 3-4 месеца.  Naughty
kashmir ,   _KIARA_ , а от Dr. Neem complex ефект имаше ли Simple Smile  или не сте го пили?

# 361
ACQUА , Dr. Neem complex не съм пила, а само  Пурим и Септилин , както и кремчето/ на което забравих името Кларин или нещо такова/ - ефект нямаше Confused

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 21:45 от _KIARA_

# 362
Къде ходиш на пилинг? След колко процедури имаше резултат ако ми обясниш ще сам ти благодарна

# 363
Вече пия комплека почти 1 месец и ефект за сега нямам. Знам, че някой беше казал, че ефекта идва чак след края на 2рия месец, но все пак се надявах на някакво поне малко подобрение. Уви, няма. Даже напротив. Нещо съм се изпъпчила цялата - не знам дали е от "прочистването" или пък просто съвпадение с цикъла ми, но се отчаях пак Sad Ако и това не помогне, вече не знам какво да търся Rolling Eyes

# 364
Вече пия комплека почти 1 месец и ефект за сега нямам. Знам, че някой беше казал, че ефекта идва чак след края на 2рия месец, но все пак се надявах на някакво поне малко подобрение. Уви, няма. Даже напротив. Нещо съм се изпъпчила цялата - не знам дали е от "прочистването" или пък просто съвпадение с цикъла ми, но се отчаях пак Sad Ако и това не помогне, вече не знам какво да търся Rolling Eyes

И аз ги пия, свърших втората опаковка..и аз съм цялата в пъпки, най-вече бедрата, но не гнойни; надявам се, да е защото се прочиства кръвта. А ти не е лошо да отидеш на козметик (не знам дали не си ходила вече). Аз ходих миналата седмица. Почистиха ми лицето и сега е наистина по-добре (да не казвам голяма дума де). Реших, че е по-добре да отида при професионалист, отколкото да си купувам, каквото ми препоръчат, защото на една кожа действа едно, на друго пък съвсем друго. Пък и толкова пари съм дала до сега за нищо, това сам да се лекуваш е най-голямата грешка.

# 365
Man_7_Utd , а пробвала ли си Ретин А?

# 366
Ретин А...най-страхотното лекарство, но откъде??? Thinking

# 367
Онлайн от тук, доставят до БГ и няма нужда от рецепта. Естествено, желателно е все пак да се мине консултация с лекар първо, най-вече за да се определени правилната концентрация.

# 368
Не съм пила Ретин А, даже нямам представа за какво се дава Embarassed Някой да сподели? newsm78

# 369
Ретин А  не се пие а се маже Grinning И е точно за акне. Активната му съставка е ретинол, който действа срещу акнето на клетъчно ниво...има страшно много информация, много популярно (защото е ефективно) лекарство е. Има и теми във форума с инфо, пусни си търсачка. Ето накратко малко инфо цък и цък . Посети най-добре дерматолог и се консултирай, ще ти помогне повече от форума.

# 370
Ретин А  не се пие а се маже Grinning И е точно за акне. Активната му съставка е ретинол, който действа срещу акнето на клетъчно ниво...има страшно много информация, много популярно (защото е ефективно) лекарство е. Има и теми във форума с инфо, пусни си търсачка. Ето накратко малко инфо цък и цък . Посети най-добре дерматолог и се консултирай, ще ти помогне повече от форума.

Meрси много за инфото, ще прочета и ще видя какво ще правя.  bouquet В момента обаче няма как да направя консултация с дерматолог, защото не съм в България. Тя и моята е една ...  ooooh!

# 371
абе дами, да ви попитам,
някоя от вас дали се е обривала от бирена мая? толкова я нахвалиха, че си взех и ги пия от около седмица, в понеделник бях на козметик за почистване и тия дни така брутално съм се обринала с пъпки, че не искам да си подам носа навън!
имам час за дерматолог другата седмица, ама дотогава?! ебаси! и са плъзнали и по деколтето, изглежда ужасно. ама не изглеждат като алергична реакция, шото са си баш пъпчици. се едно съм в пубертета пак! и си мисля тая бирена мая дето трябва да ми изчисти организма от токсините и не знам си какво си, и кожата ми трябвало да стане по-хубава, така ли действа? първо се влошавам и после да чакам подобрение или какво? ужас.

# 372
И аз да се похваля -на накрая се добрах до заветното лекарство  Епидуо гел ( ретин А) .От  Австрия ми го купиха , от вчера започнах да го мажа вечер .Това ми е последната надежда ,аз съм с комедонно акне (затворени комедони без пъпки) и ако това не помогне да си реша проблема , не мисля че има такова ! #Cussing out.Аз съм на 32 год , вече трбяв противобръчкови кремове да ползвам аз още  с акне с боря Sad

# 373
Мими, хубавото на ретинА е, че действа и срещу бръчките Mr. Green
Отначало най-вероятно ще изкара на повърхността всичко, което е задръстено в долните слоеве на кожата, не се стряскай, дай му време  да подейства, и другия вацжен момент - не бързай, почни постепенно и слагай по много малко продукт, за да има време кожата да свикне.

# 374
така и аз смятам , да мажа  постепенно .Изписа  ми го дерматолог преди 6 месеца , но 4ак сега успях да го намеря, въпроса е ,че не ми казах колко дълго може да пордължи лечението !!

Общи условия

Активация на акаунт