Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 663
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Така....моето мнение......е паста ''Skinoren'' - Цена: 17.38 лв. , тя е медицинска и трябва да знаете ,че има ефект,аз съм я използвала преди години.....и определено съм била супер доволна,понеже пастичката е малка съм използвала около 3-4 опаковки....Преди това с какво ли не се мазотих и нищо и нищоооо! Мажеш се сутрин и вечер на почистено лице.....от тогаа нищо друго не призназвам!!!

http://apteka.framar.bg/18002348/%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%BE% … -30-%D0%B3%D1%80-

В момента ползвам този крем.
Март месец ходих на дерматолог.Изписа ми го заедно с един антибиотик за мазане(не на хапчета)-забравих му името.Течен е ,с малка гъбичка в гърлото на бутилката и се потупва по засегнатите зони.След като изсъхне на кожата ,се мажа със скринорена.Вече 4-ти месец няма кой знае каква разлика.При мен най-много пъпки излизат около брадичката.По бузите и челото нямам въобще.
Седмица преди да отида на дерматолог си правих всички гинекологични изследвания-нямам никакъв проблем.
Февруари месец изживях доста проблемен период и от тогава избиха така яростно тези пъпки,имах проблем с ходенето по голяма нужда и дерматоложката каза ,че стресът и неизчистването на организма са предизвикали появата на пъпки,но пък сега доста трудно се оправям с тях. Sad

# 496
Аз преборих акнето преди години с Виши Норма Дерм. Който не го е пробвал, горещо препоръчвам, какви ли не работи бях пробвала преди него, за 1 месец кожата ми се промени.

След това зимата все ми се появяваха пъпки преди цикъл, но тях ги боря със здравословно хранене- много плодове, зеленчуци, кисело мляко. Това много помага. В помента съм пред цикъл, а лицето ми е чисто.  Peace
От Нормадерм кожата на носа ми се белеше постоянно Thinking
Аз имам доста подкожни бели пъпки, които нямат махане. Появиха ми се след като бях на козметик за почистване на лице. Наскоро ходих отново при една прехвалена козметичка и тя не можа да ме изчисти  Cry Вече от 3 години съм така, не е нещо грозно, но кожата ми не е гладка и изглежда на малки бабунки.
Все още използвам крем Хималая- Кларина, който ми помогна донякъде да се изчисти лицето ми, но все още на доста места по лицето имам от тези подкожни пъпчици. Вече незнам какво да правя, а на козметик се заклех, че повече и стотинка няма да оставя, след всяко ходене все нещо ново ми се появява...
Забелязала съм също, че когато си отида на село за няколко дена на гости и лицето ми се променя, но върна ли се в мръсния град и пак същата работа.  newsm78

# 497
iloveshoes ползвала ли си нещо с киселини за лицето? Носиш ли грим обикновено?

sveta29 спортуваш ли? СИлното потене при спорт помага за изхвръляне на токсини от организма, а движението помага на перисталтиката.

# 498
sveta29 спортуваш ли? СИлното потене при спорт помага за изхвръляне на токсини от организма, а движението помага на перисталтиката.

Със срам казвам Не -работата ми е такава,че съм 9ч пред компа и 9ч стрес.Няма как това да не ми се отразява .  Sad  След работният ден знаете как е-готвене ,чистене и си лягам трупясала.Спортът(ако мога да го нарека така ) е ходенето пеша към работа и след това към вкъщи.
Записала съм си час на козметик за събота .След това пиша как се отразява.

# 499
  • София
Със срам казвам Не -работата ми е такава,че съм 9ч пред компа и 9ч стрес.Няма как това да не ми се отразява .  Sad  След работният ден знаете как е-готвене ,чистене и си лягам трупясала.Спортът(ако мога да го нарека така ) е ходенето пеша към работа и след това към вкъщи.
Записала съм си час на козметик за събота .След това пиша как се отразява.
..и при мен положението е същото..срам...заседнал начин на живот, нередовно хранене..резултата пъпки и тъмни кръгове под очите....
Мисля да се пробвам да направя едно прочистване няколко дни на плодове,чай и мед..пък да видим..не че очаквам чудеса де, но... Blush

# 500
Не можах да изчета цялата тема, но тъй като наскоро се отървах от акнето след почти цял живот борба, да споделя, пък може и да е полезно за някого. Даже не вярвах, че ще подейства , почнах го ей така, а и е много ефтино, изписа ми го дерматоложката в кварталната поликлиника. Мия си лицето със сапун Имекс, сутрин се мажа с кремчето Имекс, то е леко тонирано, а вечер - с Fucidin. Купуват се от аптеката без рецепта и всичко заедно е не повече от 15 лева. Това след не знам колко стотици левове, похарчени за лечебна козметика. Вече три месеца пъпка не ми е излизала, дори и при цикъл, а лицето ми свети. Е, останаха си гадните разширени пори, ама това е друга тема.
П.С. само да добавя, че по същото време замених фон дьо тена с ВВ кремове, а имам чувството, че и те спомагат да не се образуват пъпки.

# 501
Asioula имай предвид, че Имекс е антибиотичен крем и след продължителна употреба се развива резистентност и спира да действа. МНого ББ кремове имат киселини в състава, които се отразяват обикновено добре на акнеична кожа.

# 502
това не го знаех, жалко

# 503
iloveshoes ползвала ли си нещо с киселини за лицето? Носиш ли грим обикновено?

Да, слагам си фдт всеки ден, защото искам да прикривам червенината по носът ми, повярвай ми не е от него вината. Правила съм дълги почивки от грима и няма промяна. Миналото лято дори по съвет на приятеля ми (който твърди, че всичката козметика е боклук и само пречи на кожата), спрях да използвам за около 3 седмици крем за лице и тежък грим, слагах си само спирала, от което кожата ми се влоши вместо уж да си почине  Cry
Охх незнам какво да правя вече, не се изчиства и това е, използвам маски за лице, ексфолирам кожата си през ден за да не прекалявам, не си лягам никога с грим.

Нямам си на представа дали съм използвала да ти кажа, не съм много наясно с тези киселини ?  Heart Eyes

# 504
iloveshoes обратното всъщност щях да кажа  Laughing Понеже коментира за мръсния въздух, в градска среда ако не нося ФДТ ежедневно кожата ми се замърсява много повече, базата също създава такава бариера.

Виж този мой пост, ако вече не си го чела, евентуално да ти даде някаква отправна точка. Първата стъпка е да тестваш хормони, ако отхвърлиш напълно този проблем, караш по точките от поста стриктно. Конкретните продуктови препоръки не са писани за България така че ще трябва да се заменят с каквото има.

# 505
Захващам се да чета, благодаря ти MissNellie  Hug

# 506
Ето ме отново Laughing да споделя моя 15тина годишен опит за борба с акнето. Пробвала съм какви ли не продукти, антибиотици, противозачатъчни, различни лекари и козметици със всякакви безумни лечения и всичко е имало само временен ефект. Винаги съм имала акне, не много, но постоянно със средно големи пъпки, малко черни точки и няколко пъти дори и кисти.  Sick Положението стана много зле след като родих. За щастие не ми останаха много дълбоки белези, но все пак имах доста дупчици по бузите и слепоочията. Винаги съм се опитвала да се храня балансирано и здравословно защото забелязвах подобрение. Като цяло получих голямо подобрение преди около 5-6 месеца когато започнах да си правя хим. пилинги вкъщи. Купих си първо салицилова к-на и получих страхотно подобрение на акнето, и след това гликолова к-на за третиране на белезите и просто след половин година лицето ми е неузнаваемо, нямам пъпки и червени петна изобщо, белезите са на половина и почти незабележими.  Нямам търпение да мине летния сезон и да подновя процедурите. Също за мен е много важна хубавата козметика, задължително почистване поне 2 пъти дневно + замених фдт-на с няколко от корейските ББ кремчета и смятам, че и от тях имам страхотно подобрение. Дано продължи завинаги този ефект.  Praynig Grinning

# 507
bebolinka82, гликоловата к-на какъв % е и от къде я взе?

# 508
bebolinka82, гликоловата к-на какъв % е и от къде я взе?

60%:) поръчах я от ибей.

# 509
  • Sofia
Да кажа, че на мен препоръчвания по-горе Виши ми се отразява точно наопаки - избиват ми пъпки.

MissNellie, с интерес прочетох поста ти (към който си дала линк) - много добри препоръки.

Преди доста време в тази тема едно момиче беше дало линк към това кремче, не знам дали още чете тук, ако да Господ здраве да и дава, отърва ме от дългогодишен проблем, че и за без пари 6-7лв излиза това кремче   bouquet При мен ефектът е страхотен, постига се след първата опаковка, но много съм доволна, всички забелязват чистата ми кожа.

Поръчах си също отново и това http://reviews.olay.com/9989/075609034558/olay-regenerist-night- … views/reviews.htm , което ми избистри много добре тена, но американския вариант, европейските са някакви различни.

MissNellie, какво е Кларисоник?

Общи условия

Активация на акаунт