Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 656
  • 705
  •   1
Отговори
# 525
bgroza да има лека миризма на сяра , но не е трайна или пък много силна, след като сложиш и крем въобще не се усеща. За това сапунче има доста положителни коментари в Makeupalley ( освен това с отстъпката от 5 $ ти излиза направо безплатно )

# 526
cherna_orhideq, ще го поръчам, друго ефективно срещу акне от сайта да си ползвала?

# 527
ами не все още , но има тема за сайта можеш да погледнеш там момичетата с повече опит  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=677005.0

# 528
Здравейте! Преди време прочетох в тази или в някоя от другите теми в БГ мама за Зинерит. Моите пъпки са доказано на хормонална основа, но поне засега не искам да приемам хормонални препарати само заради това, така че трябваше да търся друго решение, защото непрекъснато се увеличаваха по размери, брой и инфектираност. Close Имаше доста добри отзиви за този препарат и въпреки че бях твърдо убедена, че проблем, който идва отвътре, не може да се лекува отвън, бях вече отчаяна и реших да го пробвам. Първите две седмици нямаше абсолютно никакъв ефект, но след това в един момент пъпките просто спряха да излизат! От тогава минаха 1,5-2 месеца и не знам какъв ще е ефекта за вбъдеще или когато го спра, но засега е много добър. Единственият недостатък е, че изсушава малко кожата и предизвиква леко белене, но при мен това се случва само на малки участъци, където по приницип е по-суха и малко хидратиращ крем бързо оправя нещата.

Друго, което ми помагаше (донякъде) преди да открия Зинерита, е пиенето на витамин Б комплекс. Не спираше пъпките от появяване, но когато го приемах, бяха по-малко като количесвто и размер и по-важното - не толкова ужасно възпалени.

Надявам се да съм била полезна!

# 529
Hellena_ Зинерит е антибиотик, след врем ще привикне кожата и ще спре да дейста.

# 530
Здравейте, искам да споделя моя опит в борбата с пъпките.По рано в темата прочетох за сребърна вода и приложението и вътрешно за изчистване на организма и реших да опитам.От 01.09. я пия по два пъти дневно защото на обяд все не успявам,освен това си купих спрей и пръскам лицето, там където имах пъпчици.Имах ужасен пърхот, затова пръсках и на скалпа по два пъти на ден.Лицето ми се изчисти ,както и пърхота за мое учудване!Освен това си купих коноп семена и ги хапвам сутрин на закуска с малко кисело мляко.Кожата ми стана порцелан много съм доволна Simple Smile Ползвам само натурална козметика без парабели също.

# 531
Благодаря на Centuriada за споделеното  Hug . Наистина има ефект

# 532
Здравейте Simple Smile Малко да вдигнем темата. Аз завърших 8 месечен курс с Роакутан (изотретиноин - хапчета) , но кожата ми отново започна да се омазнява (доста по малко,но пак е мазна) и ми излизат пъпки , но са малки. Мисълта ми е от къде мога да си набавя Ретин-А , за да поддържам постигнатия резултат след роакутана. Като цял скъп продукт ли е? Мерси  Wink

# 533
В аптеката на токуда го продават около 60лв....

# 534
Може ли без рецепта ?

# 535
Горе-долу след колко време би трябвало да има ефект от Триакнеала на Авен? Знам,че при всеки е различно, а при някои няма грам ефект, но все пак. Аз го ползвам само от 10 дни, но засега абсолютно никакъв ефект. Взех си  всички продукти от серията за акне на Авен.  Те сега са и на промоция и идват много изгодно.

# 536
Най-рано като мине 1 месец може да се очакват резултати, нормално 3 месеца трябва да минат.

# 537
Може ли без рецепта ?
без рецепта е , колко помага незнам
за всеки крем, за да се види има ли ефект трябва да мине поне  месец

# 538
Мис Нели, много благодаря за отговора.  bouquet  Значи си имам доста време докато дойдат резултатите.

# 539
Така е Мики, трябва постоянство. Това е често правена грешка при проблемна кожа, нещо не подейства бързо, отчайваш се и сменяш, и пак сменяш, сменяш, и така дори да си уцелил правилния продукт, няма да разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт