Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 668
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
Сигурно ли е, че се продава без рецепта? Далеч ми е и затова се интересувам, да не се разхождам напразно.. Също и каква е концентрацията на крема и колко мл е опаковката? Благодаря Embarassed Peace

# 541
Ходих днес в Токуда, не си губете времето и вие, отказаха ми без рецепта да го продадат.  Tired

# 542
Горе-долу след колко време би трябвало да има ефект от Триакнеала на Авен? Знам,че при всеки е различно, а при някои няма грам ефект, но все пак. Аз го ползвам само от 10 дни, но засега абсолютно никакъв . Взех си  всички продукти от серията за акне на Авен.  Те сега са и на промоция и идват много изгодно.

Триакнеала ми беше предписан от дерматолог и аз се му  нахвърлих  като удавник за сламка.След 4 месечна употреба нямаше ефект.Ползвах много различни и скъпи продукти и нищо не ми помагаше.
Купувах какво ли не, докато не попаднах на NIVEA VISAGE ALL-IN-1-гел за измиване.Преустанових употребата на всяка друга козметика и всяка вечер след почистване си мажех лицето с грозде, а през 2-3 дни със зелена хума.В началото разтварях хумата с кисело мляко, но след това разбрах, че с вода ми действа по-добре.
Да чукна на дърво, от един месец лицето ми се изчисти, не са ми излизали нови пъпки, сега остана борбата с петната, но вярвам, че гроздето и хумата ще ми помогнат.

# 543
  • Велико Търново
При мен Триакнеал-а също нямаше ефект Confused ползвала съм го повече от 2 месеца.Може при Мики пък да има желаното действие Peace
Това,което на мен ми помогна,е редовното ексфолиране/ с фин,нежен скраб/,маски с хума и зелена глина,почистване след измиване с розова вода Peace От време на време,на новопоявила се пъпка,слагам и кремче Кларина на Хималая.Освен всичко това,посещавам на всеки месец-два козметик за професионално почистване на лицето Peace

# 544
Ходих днес в Токуда, не си губете времето и вие, отказаха ми без рецепта да го продадат.  Tired

хм странно аз по телефона бях говорила и ги бях попитала дали е без рецепта, за да пратя една приятелка га купи , защото аз живея във варна newsm78

# 545
Момичета отзиви за http://www.ayurvedabulgaria.com/products/dr-neem-complex.html Dr. Neem Complex ????
понеже когато се започне нещо и трябват 2,3 месеца за да се види става ли не става ли  и така всеки път по 3,4 месеца , а проблема си седи
другото което е за солите на д-р Шуслер??? да комбинирам ли и двете неща?

# 546
Аз искам да попитам тази парна баня с лайка и така нататък как по-точно се прави? newsm78

# 547
Здравейте!

Бях при д-р Божикова в мед. център Лора (казаха ми, а и тук съм чела, че е много добър специалист) и ми каза, че имам лека/средна форма на акне.. Предписа ми цинк и неорозал м таблетки, лосион Зинерит, измиващ гел Hyseac на Uriage, Lysalpha Cicapeel пилинг и крем за лице Sebium Matt на Биодерма. Ще ги започвам довечера, някой да е използвал някои от тези, имат ли ефект?
Забравих да я питам, но ме притеснява само да не стане по-зле.  Confused Confused

# 548
 Аз се боря с проблемната кожа с крем с екстракт от охлюви "HELIX ASPERSA" .
Имам Т образно омасляване + Родоцея и пъпки.

добре ми действа .

# 549
Който не е пробвал Виши Нормадерм (само крема е достатъчен), горещо препоръчвам. Преди годими ми оправи лицето за 1-2 месеца като имах наистина силно акне. Сега го ползвам от време на време, когато ми излязат пъпки преди цикъл. Препоръчвала съм го на приятелки, и на тях им помогна, което рабира се не значи че помага на абсолюно всеки. Струва около 20лв., но си заслужава. Щеше ми се да съм го намерила по-рано , да си спестя този ужас.

Храненето също е много важно- когато се храня здравословно, определено кожата и е мноог по-добре.

Успех на всички, ще преборите тази напаст. Peace

# 550
Досега като съм имала пъпки много рядко са имали бели връхчета, а като започнх да се маха с горните мазила, веднага 4те по-големи, които имах, станаха с такива. Нормално ли е или става по-зле?  Confused

# 551
При мен Триакнеал-а също нямаше ефект Confused ползвала съм го повече от 2 месеца.Може при Мики пък да има желаното действие Peace
Това,което на мен ми помогна,е редовното ексфолиране/ с фин,нежен скраб/,маски с хума и зелена глина,почистване след измиване с розова вода Peace От време на време,на новопоявила се пъпка,слагам и кремче Кларина на Хималая.Освен всичко това,посещавам на всеки месец-два козметик за професионално почистване на лицето Peace

Съгласна съм напълно с мнението на *Biskvitka*. Като го прочетох все едно аз съм го писала.   Simple Smile Имам същата схема и повече ми помага от каквито и да било скъпи кремчета, от сорта на Триакнеал-а.
Само,че аз ползвам крем Здраве в/у новопоявилата се пъпка. Peace

# 552
  • в белята
Аз искам да попитам ,Ретинола може ли да се използва за около очният контур ,за лечение на начален стадий на пачи крак бръчки.И ако да после какъв околоочен крем трябва да се ползв?

# 553
Аз искам да попитам ,Ретинола може ли да се използва за около очният контур ,за лечение на начален стадий на пачи крак бръчки.И ако да после какъв околоочен крем трябва да се ползв?

За ретинол ли питаш или за Ретин? За поредене път, не са едно и също нещо, и отговора ще е много различен.

# 554
MissNellie , би ли казала каква е разликата между ретина и ретинола ? Ретинола пак ли е със същата съставка като ретин-а ?

Общи условия

Активация на акаунт