Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 625
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
Абе да ви попитам според вас има ли проблем да продължа да си ползвам лосиона по време на бременност? Когато забременях го спрях, но положението почна да се влошава  Thinking Антибиотика може ли чрез кожата на лицето ми да стигне до бебчо?  newsm78

# 571
направих го лосиона с цял блистер хлорнитромицин
10бройки в силицилов спирт 1%, сулфатиацол прах на око , розова вода на око в едно празно шише от лосион себамед,  тъмно е шишето и не видях  колко се получи

oceanlab ако си бременна , го спри лосиона задължително , през кожата всичко минава

само да добавя, че аз за хубава кожа и  коса пия още КЛОЕ-противозачатъчни, ГЕРИТАМИН, Б КОМЛЕКС , хром, до скоро и селен

вечер слагам един минерален крем, ползвам и новата серия на здраве лосиона и гела
ако имате по дълготрайни наблюдения към новите здраве казвайте
 и  мелабел форте на биотрейд преди лягане

между другото до скоро бях доволна от скинорен

този лосион е просто трепач , около 20лв е много помага

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 19:14 от yasmina

# 572
Здравейте , аз съм с доста мазна кожа и запушени пори. Колебая се между 2 продукта за приемане(не мазане). Това са Геритамин Нео и Дермабион. Мисля да взема един от тях , защото и 2та съдържат вит. А , но кой от 2та е по-добър ? Дермабиона съдържа повече витамини (цинк,Б2,Б5,Б6..). Колебая се , някой ползвал ли е някой от тях и забелязал ли е някакви промени в типа на кожата (станала е по-суха , по-мазна и т.н)
Благодаря!

# 573
Аз съм пила Дермабион,и честно казано не видях никакъв ефект от него.

# 574
Дермабион вземи

# 575
Абе да ви попитам според вас има ли проблем да продължа да си ползвам лосиона по време на бременност? Когато забременях го спрях, но положението почна да се влошава  Thinking Антибиотика може ли чрез кожата на лицето ми да стигне до бебчо?  newsm78

Да ти кажа аз спрях силните лосиони и минах на билкови.Купих си един български ( http://www.elixir-bg.com/index.php/ ) ползвам №3.След измиване си слагам от този лосион по лицето,после се мажа с бебешкитя Бюбхен(розовата опаковка) и съм 6. Даже от както съм бременна кожата ми се изчисти много (пу-пу така да остане).

# 576
Някой да е пробвал новия концентрат на Виши. На мен Виши много добре ми действа, знам, че в темата има и момичета, на които не им допада, но на моята кожа се вличе отлично, затова и се чудя на новото чудо.

# 577
Бях прочела , че от млечните продукти се образува слуз в червата и от там се образува акне. Спрях млечните продукти вече втора седмица и поне за сега наистина спряха да ми излизат пъпки .А месо не ям по отдавна.

# 578
Има един лосион Акне БП5, който ми действаше страхотно, но го спряха. Някой знае ли някакъв заместил? В момента такава подкожна пъпка имам на брадичката, че ми я е деформирала направо.. Мажа се с мехлем направен в аптеката - цинкова маз и ихтиол, но няма ефект. Дайте някакъв съвет..

# 579
Някой да е пробвал новия концентрат на Виши. На мен Виши много добре ми действа, знам, че в темата има и момичета, на които не им допада, но на моята кожа се вличе отлично, затова и се чудя на новото чудо.

На мен изобщо не ми допадат продуктите на Виши, но имам приятелка на която й регулират омазняването и е страшно доволна. И този концентрат ми похвали, но аз не смея да купувам, защото от крема нормадерм и от гелчето не останах доволна.

# 580
 estrambotica_anastasia до кожа е, аз ще съм до живот благодарна на Виши. Преди 10тина години вече ме избави от тежко младежко акне.
Сега от известно време имам хормонален дисбаланс и ми се отразява на кожата, но с Виши го държа под контрол. Пробвала съм и други неща и по- скъпи и по- евтини, но за мен това е нещото, което ми помага.
Препоръчвала съм го на приятелки, като че ли на младежко акне се отразява по- добре.
Някои се оплакват от кир ефекта, но това не е крем, който е основа за грим, а е лечебен, хубаво е да попие добре, аз го слагам на засегнатите места, а иначе цялото лице мажа и с лек хидратиращ крем отделно Simple Smile
Ще го пробвам и аз серумчето май.

Всичко е до кожа за съжаление, няма универсално лекарство, обречени сме да пробваме всякакви девитини. И не е до скъпо евтино. Simple Smile Успех!
Ще докладвам като го взема.

# 581
  • София
Момичета, искам да си взема нещо ново за премахване на грим и почистване на лицето, за предпочитане на Bioderma. Със смесена и проблемна кожа съм, която е и чувствителна на всичкото отгоре. Колебая се между мицеларната вода Bioderma Sebium H2O и гел-пяната Bioderma Sebium Gel Moussant, кое ще ми препоръчате?

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 14:17 от Mini Rebel

# 582
Момичета, искам да си взема нещо ново за премахване на грим и почистване на лицето, за предпочитане на Bioderma. Със смесена и проблемна кожа съм, която е и чувствителна на всичкото отгоре. Колебая се между мицеларната вода Bioderma Sebium H2O и гел-пяната Bioderma Sebium Gel Moussant, кое ще ми препоръчате?
Според мен те не са взаимно заменяеми - едното е мицеларна вода за почистване на лицето, премахване на грим, алтернатива на тоалетното мляко, но след почистването с мицеларната вода, следва измиване с гел така или иначе.

Имам въпрос - ексфолирането кога е най-добре да се прави - преди или след напарването с парна баня ? Приблизително веднъж месечно, когато си правя основно почистване на лицето, процедирам в този ред:

1 - измиване с гел
2 - ексфолиране
3 - напарване
4 - ръчно почистване /и т.н. последващи процедури веднага след това като лосион, маска, хидратиращ крем/

Но ми е интересно дали правилно процедирам като първо се ексфолирам и после си правя парната баня или е правилно в обратен ред Thinking

# 583
  • Пловдив
Да не казвам голяма дума,но като чуя Виши и тръпки ме побиват Stop Но точно на този продукт ми дадоха тестер,естествено след това ми излезе огромна пъпка Crazy Реших да го пробвам- така и така нищо не губя- трябва да си призная,че се справи с нея за по малко от ден Shocked Бях се зарекла да не купувам нищо на Виши,но точно този крем ще купя!

# 584
Отдавна не съм писала- в последно време имам значително подобрение с помощта на шуслеровите соли. Много малко пъпки ми излизат, останаха ми повече белези да преборя.
Има различни, които се препоръчват- аз пия основно 4 и 9.
Външни мазила много съм пробвала, но проблема е отвътре, при мен са хормоните.

За гнойна пъпка когато е "цъфнала и вързала" - Йода септ. Много бързо зараства и повече не се възралява след това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт