Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 615
  • 705
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Бях прочела , че от млечните продукти се образува слуз в червата и от там се образува акне. Спрях млечните продукти вече втора седмица и поне за сега наистина спряха да ми излизат пъпки .А месо не ям по отдавна.
И аз спрях млечните продукти и кожата ми се изчисти от пъпките Peace Но аз си хапвам по малко месо.Изобщо винаги ,когато съм се хранила по-здравословно състоянието на кожата ми се подобрява.Но за съжаление остават разширените пори със сухи комедони,за които пак си трябва ръчно почистване и съответно подходящи продукти,маски за лице и др. които да избистрят кожата.
От шуслерови соли-1 и 9 ми се изду корема и усещах постоянен дискомфорт  Naughty

# 586
Може ли някой да ми препоръча някой крем за акне или някакъв изпитан метод ,който двйства. Става въпрос за момче на 20 години. Благодаря
Сладко не ям ,но за спиране на месото и дума не може да става .

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 04:52 от raybeez

# 587
  • София
Спрете животинкските продукти и кожата ви ще се изчисти сама. Wink Само имайте предвид, че в началото може да наблюдавате обратния ефект. Peace

raybeeз, а защо не може да стане и дума за спиране на месото? newsm78

# 588
Защото се занимавам със спорт. Тренирам два часа ежедневно. Без месо и яйца ще колабирам . Моля ви не искам да се почва тази дискусия сега. Ако някой просто знае някой крем който наистина помага или нещо друго да го сподели ,ако ли не просто игнорирайте въпроса ми.

# 589
Майк Тайсън е вегетарианец, както и и много други спортисти . В манастира Шаолин  , монасите практикуващи конфу по доста повече от 2 часа на ден също са вегетарианци. Няма такова чудно кремче с което да ти се оправи кожата било и за 1000 лв. Има такива които горе долу биха ти помогнали . Не ми е ясно какъв отговор очакваш. Има други теми в форума в които се обсъждат такива кремчета, потърси там.

# 590
  • Пловдив
raybeez ,препоръчвам Ретин А - подходящ е през зимният сезон,може да си го купиш от чужбина или й бей.Има тема само за него- прочети я- ще ти бъде много полезна.
Триакнеал също върши много добра работа,може да го използваш и сега. Лосиона Акне аулт също е много харесван.Съветвам те да почистваш кожата си много добре и да правиш маски за мазна кожа.Мицеларна вода трябва да имаш задължително Peace  Обърни внимание на цялата серия на Авен за акнеична кожа Peace На мен много ми помогна Peace

# 591
Armira,много ти благодаря
Майк тайсън е станал вегетарианец след като се е отказал от бокса . Не знам защо изобщо го даде за пример.

# 592
Хапчета срещу акне - derminax.bg Лично съм го ползвала и много ми помогна.

# 593
raybeez ,препоръчвам Ретин А - подходящ е през зимният сезон,може да си го купиш от чужбина или й бей.Има тема само за него- прочети я- ще ти бъде много полезна.
Триакнеал също върши много добра работа,може да го използваш и сега. Лосиона Акне аулт също е много харесван.Съветвам те да почистваш кожата си много добре и да правиш маски за мазна кожа.Мицеларна вода трябва да имаш задължително Peace  Обърни внимание на цялата серия на Авен за акнеична кожа Peace На мен много ми помогна Peace

Ретин А , е просто витамин А , има го в първата аптека. Лющи кожата , може да се пигментирате от него.

# 594
  • Пловдив
Ретин А не е просто витамин А,ако беше така всички щяхме да си купуваме витамин А от първата аптека и да се мажем с него,а не да се напъваме да го търсим в чужбина.Има тема за Ретин А Peace
http://www.webapteka.ru/drugbase/name6639.html

# 595
armira купувай си го от където искаш ,просто така се казва витамина и го има свободно на бг. пазара .ето линк

http://apteka.framar.bg/%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0% … 0%B8%D1%82-%D0%B0

В бонус давам от уикипедия линк , да се видят названията на витамините : http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD

# 596
  • Пловдив
Ретин А е Третиноин,не е витамин А купен от апрека Peace

# 597
Ретинол или витамин А  . Чети пак , няма да влизам в полемики .

http://zdrave.rozali.com/vitamini-zdrave/p16500.html

# 598
Ретин А е Третиноин,не е витамин А купен от апрека Peace
+1  Peace
Третиноинът е киселинна форма на вит. А.

# 599
Всяко лекарство в различните държави има различно име, гледа се активната съставка ,търговското название се променя само.  Купете си от бг. аптека и ще видите , че е същото или може да питате фармацефта. Както Ацитезал и Аспирин , което е едно и също ,а то е  Ацетилсалицилова киселина

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 14:47 от adelinda

Общи условия

Активация на акаунт