Слънце във СВИЩОВ пече - май е време за море :)

• 88 875
  • 703
  •   1
Отговори
# 510
Мами, бъдете бдителни на детските площадки в града!
http://www.dnesbg.com/krimi/nepalnoletni-v-aresta-za-narkotitsi.html
Цитат
Около 22 часа на детска площадка на друга улица, забелязали младеж, който ровел в тайник под пейка.
Crazy

# 511
 Hug Hug Hug Hug
ЗДравейте и от нас!
Отдавна не съм писала,но май май не съм изпуснала много.........Много бавно върви темичката.При нас всичко си е еднакво.Забързано ежедневие,градини,сополи,грип,пак сополи...и така минават дните. Crazy Crazy Crazy
Виждам,че тук тече проучване за градините........Но аз да питам,какво ви е мнението за НАчалните училища в Свищов?Още ни е рано....но е добре да се ориентирам. Hug Hug Hug Hug
Хубав слънчев ден от нас!

# 512
Hug Hug Hug Hug
ЗДравейте и от нас!
Отдавна не съм писала,но май май не съм изпуснала много.........Много бавно върви темичката.При нас всичко си е еднакво.Забързано ежедневие,градини,сополи,грип,пак сополи...и така минават дните. Crazy Crazy Crazy
Виждам,че тук тече проучване за градините........Но аз да питам,какво ви е мнението за НАчалните училища в Свищов?Още ни е рано....но е добре да се ориентирам. Hug Hug Hug Hug
Хубав слънчев ден от нас!

Привет и от мен!
Вярно никакви ни няма  Wink, но и при нас като при Янушка горе-долу същия ритъм - особено в частта със сополите и градината  Mr. Green.
За училищата - и на мен ще ми е интересно какво е мнението ви. Факт е че в града алтернативите са Благоев или Катранов. Последните няколко години чувам по-добри отзиви за Благоев. Имам приятелка учителка по математика, която дава частни уроци на много деца, та вчера пихме кафе и просто беше срината буквално от ниското ниво на подготовка, не просто по математика, изобщо, че нивото на образованието пада главоломно  newsm78, но това е друга, дълга и тегава тема.

# 513
Здравейте, момичета Simple Smile
Интересувам се дали все още работи детската кухня в Свищов? Когато баткото беше бебе я ползвахме и сега ми се иска отново да се запишем през лятото за бебето.
Поздрави и благодаря за отговорите Hug

# 514
  • Под гъбата
Първото условие за кухнята е да сте на 10 и над 10 месечна възраст. Обикновено лятото кухнята почива. Август и част от юли месец преди бяха почивни.

# 515
Благодаря ти, mama_mima!
Бебето е на 13 месеца в момента, дано успеем за част от юли поне.
Преди години бях невероятно впечатлена от качеството и разнообразието на храната, а и количеството не беше малко. Тогава сравнявах със София, там в държавната кухня не може да си избираш от меню, а порциите бяха символични.
Знам, че кухнята е за свищовските дечица, моите не са такива, но пък аз съм била някога, та направиха изключение предния път Grinning

# 516
Лаис ,трябва и бележка от личния лекар, че детето ти не е алергично и копие от акта за раждане.
Ние сме алергични и се принудих да готвя у дома. Sad

# 517
Благодаря ти, n_alex76, много ценна информация! Щях да забравя за бележката, ако не ме беше подсетила  bouquet
Дано бързо израстете алергията!

# 518
Мами здравейте,  bouquet
Аз съм мама от 4 месеца на малкото ми слънце Жасмин. Не живееме в България но тези дни ще си патуваме към БГ и понеже майка ми е от Свищов ще се отбиеме за 1-2седмици при баба ми а и да си види пра внучката. А аз никой не познавам в Свищов и ще ми е приятно ако има мами които искат да се запознаеме и разхождаме през свободното време с децата? Simple Smile

# 519
Здравейте, интересувам се магазина Лас Кетчуп за обувките има ли сайт, искам да си пазарувам от там, но нямам възможност да идвам до Свищов... Rolling Eyes

# 520
Не, няма сайт. Simple Smile

# 521
  • Под гъбата
Наистина няма сайт този магазин, но сега откриват нов магазин за евтини обувки и той има сайт. Утре ще погледна как се казва.

# 522
Наистина няма сайт този магазин, но сега откриват нов магазин за евтини обувки и той има сайт. Утре ще погледна как се казва.

Оки, ще чакам  Hug

# 523
http://www.facebook.com/pages/Sandina/129723510406317?sk=photos

Сандина се казва фирмата. Сайтът им не работи, само това намерих в нета.
Колежката е ходила оня ден, спомена нещо за неприятна миризма  Mr. Green

Не знам за вас, но аз държа на качеството на обувката, а тази от 5 лв не ми вдъхва доверие.
Ако ще избирам между двата магазина, определено бих заложила на Лас кетчуп

# 524
Ох да, но не съм от Свищов и много рядко ходя там. Има ли в някой друг град подобен магазин със същите стоки...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт