Слънце във СВИЩОВ пече - май е време за море :)

• 88 857
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
  • Свищов
СОУ "НИКОЛАЙ КАТРАНОВ" - Е НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО, ХИГИЕНАТА В ТОЗИ СТОЛ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА, ПРАВИХМЕ РОДИТЕЛСКА СРЕЩА ТОЧНО ЗАРАДИ СТОЛА!!!
Незнам за кога говориш, но хората си имат разрешение и хеито е проверило състоянието в кухнята за приготвяне на храната. Имат си документ-попитах. Аз вземах в съботния ден. Амии храната е много вкусна. Предлагат заешко, пуешко месо... различни зеленчуци. Просто моите момичета са вече големи и ходят на ясла, в друг случай бих предпочела тази.

Сесила аз водя децата си при Хаджиев. Класически хомеопат е и подхода му е различен от на д-р Монева. До момента се е справил с доста остри състояния и децата са оздравявали. Доволна съм.
Все пак всеки си преценява.

# 541
Аз също не съм очарована от кухнята.
За месец - два, когато Лилито учеше в Катранов не беше обядвала на стола нито веднъж.

# 542
Аз също не съм очарована от кухнята.
За месец - два, когато Лилито учеше в Катранов не беше обядвала на стола нито веднъж.

]

Hug Hug HugЕто нещо общо с моето запитване за училищата!За моето Виви храната е важно нещо! Mr. GreenНо все пак май клоним за Катранов,тъй като таткото ни е учил там и е горд с обучението си там  Mr. Green
Виждам ,че има раздвижване в темичката ни?!?
Да добавя за новата кухня-видях порциите,не съм опитвала,но ми се сториха,че дна тяхна порция е равна на половин от Държавната.Ноза вкусови качества-нямам и идея. newsm78
Руми,радвам се да те срещна тук? Hug
Хайде,ще ходим ли на море?Лятото дойде!
Пожелавам на всички ви хубав ден и да сте здравички! Hug

# 543
  • Под гъбата
Някои вече ходиха до морето , но смятаме да повторим Mr. Green А пък в МОЛ-а едни намаления и дрехи от Н§М Laughing
Иначе имам познати вземащи от кухнята и казват, че храната е вкусна и има вариант за половин порции.

# 544
Някои вече ходиха до морето , но смятаме да повторим Mr. Green А пък в МОЛ-а едни намаления и дрехи от Н§М Laughing
Иначе имам познати вземащи от кухнята и казват, че храната е вкусна и има вариант за половин порции.

E,Миме не можем ви догоним на тен.Аз вече съм лятно настроена ....само дето още това с отпуските ми е неясна тема......все има какво да се върши! Grinning

А това с мола е интересно......в Бургас ли или Варна? Mr. Green

# 545
  • Под гъбата
Варнааа Laughing

# 546
Hug Hug HugЕто нещо общо с моето запитване за училищата!За моето Виви храната е важно нещо! Mr. GreenНо все пак май клоним за Катранов,тъй като таткото ни е учил там и е горд с обучението си там  Mr. Green

Тук съм  Hug

Недей да избираш училище по храната, няма смисъл - навсякъде е гадна  hahaha

Аз заложих на Благоев и не сбърках според мен. Амбициозна директорка, добри госпожи и ученолюбиви деца  Flutter

Майтапа на страна. Където и да я запишете, важното е тя да се чувства добре. Всички госпожите са добри  Peace

Блазе ви за морето, аз още не смея и да мечтая за него. Утре тепърва ще ходим да свалят на Викито гипса и да видим ще предпишат ли раздвижване, колко време и къде.

# 547
  • Под гъбата

Тук съм  Hug

Недей да избираш училище по храната, няма смисъл - навсякъде е гадна  hahaha

Аз заложих на Благоев и не сбърках според мен. Амбициозна директорка, добри госпожи и ученолюбиви деца  Flutter

Майтапа на страна. Където и да я запишете, важното е тя да се чувства добре. Всички госпожите са добри  Peace

Блазе ви за морето, аз още не смея и да мечтая за него. Утре тепърва ще ходим да свалят на Викито гипса и да видим ще предпишат ли раздвижване, колко време и къде.

Руми, кога успяхте и до гипс да стигнете? Иначе морето и плуването са си най добрата физиотерапия Peace
И моята госпожица отказва да яде в стола на Благоев, защото миришело на манджи и яденето било гадно Sick Ако го чуе директорката надали ще и хареса ама сегашните деца са капризни Embarassed

# 548
Ох... друго си е да мирише на пица и хамбургери, а не на "манджа".
Чак сега ли ще сваляте гипса? Донито все иска при каките в магазина. Едва минаваме оттам с хиляди уговорки и обещания.

# 549
Здравейте! Някой да знае работното време на д-р Енчева? baby_neutral

# 550
Здравейте! Някой да знае работното време на д-р Енчева? baby_neutral

Ако това е работно време изобщо?Повечето работят до обяд в Свищов.Според  мен ако се пробваш сутринта ,ще я откриеш.

Как сте Свищовлийки и Свищовчета? Hug
Ехеееееееееееее,и замириса на море! Laughing
Дайте предложение за некое сгодно местенце на морето!И да не е за Ричи Рич! Mr. Green

# 551
  • Под гъбата
На Албена, УАИ за 62лв. на ден на човек+ детето безплатно е супер!

# 552
Как сте, момичета? Hug
Ако сте бременни или кърмете и не сте успели да дойдете днес на Среща-отворена дискусия на русенската неформална група с подкрепата на Ла Лече Лига, тема: „Кърмене през поколенията – традиции, съвремие, бъдеще“, мога да предоставя материали по темата. Peace
Световна седмица на кърменето м.Август 2012 – ЛЛЛ програма по градове!

# 553
Втора вълна на "Лятно кино с БНТ1"
Цитат
Кампанията "Лятно кино с БНТ1" започна от снощи втори тур. До 22 септември още 11 града в Северна България ще станат домакини на филмовото събитие.
От Централния север Свищов и Русе са включени в новия маршрут на инициативата. И в двата града ще бъде прожектиран филмът на режисьорския тандем Иван Владимиров и Валери Йорданов  - "Кецове".
Свищовлии могат да го гледат безплатно на 14 септември, на откритата сцена Амфитеатър в парк "Калето” от 20:00 ч.

# 554
Здравейте от нас!
Слънчицето изчезна и вече имам време за някой ред.
Гледам ,че липсва активност в темичката ни .....затова да я побутна напред.Аз още съм с все същата питанка за училищата.Честно казано,на шега казах това за храната ....Според мен е важно учителките да са кадърни и да успяват да амбицират децата да слушат в час.Че като гледам моето Виви колко бързо се разсейва  ooooh! ooooh! ooooh!Много ще и е трудно да учи.
А дали има предварително представяне на училищата или запознаване с учителките.....за да споделят начин на обучение ,виждания?!?!?Или направо отиваме ,записваме се и това е ! Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт