Слънце във СВИЩОВ пече - май е време за море :)

• 88 863
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
  • Под гъбата
В Бургас има такива обувки, само че не са на такива цени. Едни и същи обувки имат дъщеря ми и сестра ми. Тук струват 15 лв, в Бургас 25. Можеш да погледнеш тук http://www.1001obuvki.com/categories.php?CategoryID=22&page=2

# 526
Но не са същите страхотни модели като в Лас Кетчуп.... различни са...  Rolling Eyes

# 527
  • Под гъбата
Но не са същите страхотни модели като в Лас Кетчуп.... различни са...  Rolling Eyes
Има и съвсем еднакви модели!

# 528
Ами може би аз не съм ги видяла... Grinning

# 529
Мами здравейте,  bouquet
Аз съм мама от 4 месеца на малкото ми слънце Жасмин. Не живееме в България но тези дни ще си патуваме към БГ и понеже майка ми е от Свищов ще се отбиеме за 1-2седмици при баба ми а и да си види пра внучката. А аз никой не познавам в Свищов и ще ми е приятно ако има мами които искат да се запознаеме и разхождаме през свободното време с децата? Simple Smile
Здравей.
Живот и здраве като дойдете насам пиши и ще си направим една среща,само времето да позволява. Peace

# 530
Мами здравейте,  bouquet
Аз съм мама от 4 месеца на малкото ми слънце Жасмин. Не живееме в България но тези дни ще си патуваме към БГ и понеже майка ми е от Свищов ще се отбиеме за 1-2седмици при баба ми а и да си види пра внучката. А аз никой не познавам в Свищов и ще ми е приятно ако има мами които искат да се запознаеме и разхождаме през свободното време с децата? Simple Smile
Здравей.
Живот и здраве като дойдете насам пиши и ще си направим една среща,само времето да позволява. Peace

Супер, ще пиша когато съм в Свищов, най-вероятно ще е от 26ти май на татъка за около 10на дни.   bouquet За времето до колкото го помня Свищов е виииииинаги много топло  sun

# 531
  • Под гъбата
Момичета,  някой занимава ли се с продажби на Ейвън?

# 532
Мами здравейте,  bouquet
Здравей.

Супер, ще пиша когато съм в Свищов, най-вероятно ще е от 26ти май на татъка за около 10на дни.   bouquet За времето до колкото го помня Свищов е виииииинаги много топло  sun
За съжаление от 26 до 13 няма да съм в града,но ако си тук след 13 ще се видим

# 533
Имате ли вече отзиви за новата детска кухня в Свищов:
http://vkusno-detstvo.alle.bg/

Единият пункт е на улицата на баба ми и ако има доволни, ще е чудесно.
Като гледам, цените са идентични с тези на държавната...

# 534
  • Под гъбата
Имате ли вече отзиви за новата детска кухня в Свищов:
http://vkusno-detstvo.alle.bg/

Единият пункт е на улицата на баба ми и ако има доволни, ще е чудесно.
Като гледам, цените са идентични с тези на държавната...
Най накрая частна детска кухня! Нямам отзиви за нея, ще разпитам мамите за впечатления.

# 535
НЕЗНАМ КАК ВИЖДАТЕ, ЧЕ ЦЕНИТЕ СА ИДЕНТИЧНИ - НА ТАЗИ ЧАСТНАТА КУХНЯ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА СЕ ЗАПЛАЩА БЛИЗО 20 ЛЕВА, Е ТОВА АКО Е ИДЕНТИЧНО ДО ДЪРЖАВНАТА, НЕЗНАМ!!! ДРУГОТО, КОЕТО Е - ХРАНАТА СЕ ПРИГОТВЯ В СТОЛА НА СОУ "НИКОЛАЙ КАТРАНОВ" - Е НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО, ХИГИЕНАТА В ТОЗИ СТОЛ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА, ПРАВИХМЕ РОДИТЕЛСКА СРЕЩА ТОЧНО ЗАРАДИ СТОЛА!!!

# 536
mitimama, благодаря за информацията!
Цените си мислех, че са идентични, защото разчитам на някакви стари спомени за държавната кухня от преди 5 години. Помня, че тогава плащах за всяко ядене от менюто отделно - супа, второ, десерт - и като крайна сума се получаваше нещо между 1,50 и 2 лв. Може и да бъркам... Изчислявайки инфлацията за тези години, предположих, че сумите ще са идентични.
Както и да е... Много по-важно ми е качеството на храната да е добро, отколкото цената да е по-ниска.
Щом казваш, че кухнята е с ниска хигиена, то ще се откажа от тази опция.

# 537
Здравейте мили мами, отскоро сме в Свищов и се интересувам за класически хомеопат в града. Чувала съм само за д-р Хаджиев, но ми се искаше и друго име да чуя. Ще ви бъда благодарна за споделеното Simple Smile Имам син на почти 7 г.

# 538
Здравейте, SESILA!
Аз ходя при д-р Монева. Peace
Колко е класически незнам, но съм много доволна.

# 539
  • Под гъбата
Здравейте мили мами, отскоро сме в Свищов и се интересувам за класически хомеопат в града. Чувала съм само за д-р Хаджиев, но ми се искаше и друго име да чуя. Ще ви бъда благодарна за споделеното Simple Smile Имам син на почти 7 г.
Има детска лекарка и хомеопат, но в Белене. Казва се д-р Димитрова и доста деца ходят при нея. Ако те интересува да пусна на ЛС координати. Ние ходим на Павликени при д-р Ирена Георгиева

Общи условия

Активация на акаунт