Слънце във СВИЩОВ пече - май е време за море :)

• 88 846
  • 703
  •   1
Отговори
# 555
  • Под гъбата

А дали има предварително представяне на училищата или запознаване с учителките.....за да споделят начин на обучение ,виждания?!?!?Или направо отиваме ,записваме се и това е ! Thinking Thinking
В края на учебната година в детската година при нас имаше запознаване с учителките от различните училища. Иначе отиваш в учлущето и си питаш за учителките, които предстоят да поемат първи клас. Бих ти препоръчала нашата госпожа, но няма да стигнете до нея.  Това да споделят начини на обучение и виждания тука за толкова години не знам някой да го прави.

# 556
Яни, ние сме категорично за Благоев, не само защото ни е най-близо. Wink Но нямам никаква информация кои ще са възможните ни госпожи и дали са добри. Thinking

# 557
  • Под гъбата
Яни, ние сме категорично за Благоев, не само защото ни е най-близо. Wink Но нямам никаква информация кои ще са възможните ни госпожи и дали са добри. Thinking

Emsy,твоето момче, ще бъде през 2013-2014 година в първи клас, или бъркам?
 Ако е така ще се освободи нашата госпожа. Таня Цветина се казва и я препоръчвам  Peace Иначе в другият клас госпожата е Росица Петрова, а в последната паралелка от тази година е нова госпожа, че титулярката е тежко болна. Ако искаш още подробности ,питай!

# 558
Искам да попитам дали Las Ketchup за обувки работи в неделя? И ако работи до колко часа? Simple Smile мерси

# 559
  • Провинция
Здравейте, свищовлийки!
Записах магистратура държавна поръчка и днес ми излезе програмата. Имам лекции два дни седмично и си търся си квартира за максимум 4 нощувки на седмица и то понякога мисля да не ходя. Имам лекции два дни седмично. По възможност нещо самостоятелна стая със собствен санитарен възел.А ако някой има някоя гарсионерка или боксче ... финансово мога да си позволя до 10лв на вечер или по-скоро около 50лв на месец, т.к. няма да идвам всяка седмица.Знам,че искам невъзможното, но знам,че им и хора които са склонни на това. Съгласна съм и на малък апартамент за задочници,стига да не се засичам с тях и да съм сама,когато ги няма.в близост до Академията.Не държа да е лукс.Но искам поне прилична хигиена.Ако може да помогнете или имате познати.

# 560
Това, което търсиш май няма да го бъде. Едва ли някой ще отдаде квартира за месец, а да плащаш според броя на нощувките.
Не знам как вървят цените, но питай "При попа" - може пък да измислят нещо  newsm78
Някои от хотелите в града също дават стаи на студенти на преференциални цени. Успех.

# 561
  • Провинция
Х-л Ива под светофара има ли сайт,че не намирам нищо за него??

# 562
Той не е ли "Меги"  newsm78

# 563
Това, което търсиш май няма да го бъде. Едва ли някой ще отдаде квартира за месец, а да плащаш според броя на нощувките.
Не знам как вървят цените, но питай "При попа" - може пък да измислят нещо  newsm78
Някои от хотелите в града също дават стаи на студенти на преференциални цени. Успех.

Права е Руми, за тези цени и при тези твои условия трудно ще намериш квартира.
" При попа" май наистина има по-ниски цени, имат сайт и страница във ФБ.
Хотел Ива е зад бившата механа Костадинова къща, на една от преките на 33-ти свищовски полк, но там цените са 60 лева на вечер на стая. За панаира имахме гости и там ги настанихме. Останаха много доволни от хотелчето, но пък цената не е удачна в твоя случай.
Пробвай и в Хотел Корпус Юг. Едва ли ще намериш нещо за 10 лева на вечер, но там мисля, че за студенти е най-евтино, имам спомен за нещо от рода на 15-20 лева на вечер. Другото което се сещам е Военния клуб. Имат двойна стая по 34 лева, така че ако се комбинираш с някой пак е добра цена. Успех в търсенето!

# 564
  • Провинция
  bouquet Blagodarq

# 565
Zdraveite mami! Vkliu4vam se i az!Kazvam se Svetlozara, za vsi4ki Sara! Imam bebe Kiril na po4ti 3 meseca! Shte mi bude priqtno da si lafim tuk   bouquet

# 566
Здравей, Сара,ropckampabka!
Добре си ни дошла в темичката!
Разкажи повече са зебе си - познаваме ли се? И на нас ще ни е приятно да се запознаем и да си поговорим.

# 567
Не знам дали се познаваме, може би визуално.
На 24 години съм, омъжена, по професия съм готвач. Почти завършвам вече висше в нашата академия. Родих в Плевен, за което искрено съжалявам. Една камара пари дадохме и имахме доста проблеми относно бебо, но вече надявам се всичко е само лош спомен.  Hug

# 568
Добре дошла, ropckampabka! welcome
Понякога усложненията при раждането са заложени генетично.Мисли положително. Heart Eyes

# 569
Нашите усложнения дойдоха след раждането. Ще ви споделя за да ми олекне още.
Имах проблеми с тоновете на бебето последните 3 седмици от бременоста..какви ли не смешни обяснения ми дадоха и аз патката да не отида някъде за 2ро мнение..но както и да е минало свършено. Та раждах в болница Св.Марина. Родих секцио точно заради тези проблеми с тоновете и уж всичко наред. И докато лежахме в болницата след раждането дойде неонатолог др. Йонов и пита дали искаме на се направи транс ехография на бебетата да се видят органите естествено си заплащаш и мене ме човъркаше заради тези проблемни тонове и пожелах. Оказа се че е имало кръвоизлив в мозъка на бебето който се е превърнал в съсирек и че за това е имало проблемни тонове и че трябва да се следи инъче нямало проблем и ще ни изпишат. С прибирането ни в Свищов вечерта бебето имаше Т 38 градуса но си мислехме, че е претоплен. Но на следващата вечер имаше 39 градуса и се обадих на този доктор да му кажа той каза да се връщаме обратно в Плевен. Направиха му пълни изследвания. Оказа се, че има бакретия Стафилококи в кръвта. Не е ясен заразителя, но тъй като цялото ми семейство вкл. и аз се изследвахме и нямаме си мисля,че в Св. Марина са ни заразили. Та  благодарение на разсейващия се съсирек в мозъка бактерията достига до него и се получава менингит сепсис...и от гадното минаваме на по гадното Хидроцефалия. Като го излекуваха от менингита го закарахме директно в София в Св. Иван Рилски    където го оперираха и му поставиха клапа за оттичане на излишния ликвор, който се събира. Много трудно го изживях и се надявам да е вече само в миналото. На никой не пожелавам подобно нещо!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт