Отговори
# 210
  • София
Ужас ТИННА голяма свинщина! Радвам се че вече сте добре! Наистина както Кики казва добре е да се оплачеш (не съм наясно само къде се прави това?).

Кики тамън да ти кажа, че ми се приядоха палачинки със сладко от ягоди като писа че правиш  Simple Smile, ама щом е с "магданоз, копър и моркови" размислих  Laughing.

За доматите бях чела след 8-ми месец (суров след 12), но не съм сигурна. Аз ще изчакам дори повече защото съм имала алергия към тях като дете и не съм сигурна дали не съм предала и на Ева нещо...

# 211
 Янечек, би ли могла да опишеш вида на обрива.Защото аз давах на Константин кайсия и вече шести ден има ситни пъпчици като от претопляне, но непрекъснато се увеличават и излизат на нови места.

# 212
tanuta,
не знам точно, много-много не се взирах да ти кажа. Едва забележими пъпчици тук-там по бузките. Не много червени, ама си личи, че кожата не е съвсем нормална. Спри да му даваш кайсии и гледай дали след няколко дни дали ще има подобрение.

# 213
Хилоооуууу и от нас

Това зъбоникнене ще ме докара до нервна криза вече #Crazy  Tired Мишко по цял ден киселее,иска на ръце ,не иска на ръце,иска да спи-незнае как,дърпа се бута се,реве и аз с него,навън реве..нощем се буди по няколко пъти и трудно заспива после.Единия от всичките пъти стой буден по 2-3 часа.И вече ви казвам шъ откача..егасимус и зъбите Оххх оплаках се ама ми се иска и аз да мога да се порадвам на едно спокойно дететнце..дано е скоро защото и той се измъчи и аз..а аз като не съм спокойна му се отразява и това на него. Tired

Момичета какви ортопедични обувки моля ви  Shocked Да не им деформирате крачетата във ортопедичните обувки при първите несигурни крачки. Мекички обущета купувайте сега,когато детенцето проходи стабилно тогава Peace

Тина съжалявам че сте се сблъскали с простащината в здравеопазването. Hug

Кике пфу развали се времето за среща,нищо другата седмица ще се видим да се нарадваме  Heart Eyes HugОхоооо сладко от ягодки ммммм аз ще направя палчинки от теб сладкото. Wink Hug

Sexyback драсни повече инфо за да те запишем на първа страничка.Виж там какво е нужно да ни кажеш. Peace

Ох от сутринта го пиша това...лелеее хем нета се губи ,хем с Мишко се дудуркаме...той мен-аз него Mr. Green Не знам исках ли още да пиша но дните са пред мен,все ще драсна.
Качвайте снимки до края на месеца за ново колажче,аз ще намеря време да го направя.

хайде останете със мир и спокони бебочета  Wink

# 214
  • София
малчо пак заспа та имам 5мин преди да започна с задълженията си  Sick

само да кажа за сиренето аз давам козе и краве с попарата. Давам му попара от два дни и е много доволен, за сега съм я правила с чай на Хип, такъв имах  Mr. Green но гледам че казвате, че можело и с мляко...та ще пробвам и с мляко  Sunglasses

как сте с държането на ръце? Аз както нямах проблеми, сега вече е нещо страшно!  #Crazy
постоянно е недоволен от нещо! Не мога да разбера от зъба ли е...  newsm78
Голям дивчо е станал.....нямам търпение да заминавам на морето...не че там няма да ме прави сама да си говоря...ама... Confused

исках да пиша още, но това което бях писала ми се изтри и сега нямам време....по късно!

# 215
 ЯНЕЧЕК,благодаря ти за отговора.

# 216
  • София
Тинна, сигурно сега ти е супер напрегнато, но и аз мисля, че трабва да се пооплачеш малко. Имайки  предвид, че си с бебе, и ако не ти се занимава с господари на ефира, то поне напиши една гневна жалба (оплакване) и го разпрати де що се сетиш по е-mail - министерства, агенции, комисия по лекарска етика и т.н.пък все някаде може и да обърнат внимание.

Малката не ще да пие вода, а в горещините е важно, та съм купила един чай на Хип да я лъжа някакси Обаче сега се чудя дали да го давам. Пише че е за деца над 6 м., вкл. и кърмачета. Ама пък ягоди, боровинки, къпини.... Вие как мислите

# 217
  • в ябълковата градина
Здравейте, някой пита за сиренето.
Аз ще слагам краве на Опицвет в попарата. Това си взимаме напоследък и сме доволни.
За сухарите питах, никой не изказа мнение, ще взема обикновени.

# 218
Здравейте,и аз нямам време да пиша,че мойто диване си придава важности.Иска да я нося,изтърве ли ме от поглед пропищява района.Научила се е като ме види и да вдига ръцете.
Когато е в мене и кака и я вика се прави на луда и се обръща демонстративно на другата страна  Laughing. А когато е в нея и аз съм близо до тях без да я викам започва да протяга ръце и да мрънка да я взема  ooooh!
Точно това не исках да става,вечно залепена за мен.И при кака си не иска,дет се вика втората и майка.  Mr. Green
Анджи вкъщи е с боди потник или боди с къс ръкав,така и спи.
Навън е с тънко комплектче с дълъг ръкав,облечено върху бодито.И при нас е хладно,но ние големите още сме по къс ръкав навън.
Днес не се наваля това време  Crossing Arms Вече не издържам вкъщи,или ще е жега или ще вали.Аз зимата не съм седяла толкоз вкъщи!Като е жега излизаме чак следобед,защото Анджи спи до 9-10ч та не можем да хванем хладното.Днес излязохме в 19ч,защото цял ден ръми,изкарахме час навън и ни наваля накрая,не можем да сварим да се прибираме.Поне малката остана суха.
Тинна,съчувствам ти,аз преживях подобно нещо  с каката миналата година март месец.Тя беше с пневмония,а тъпите лекари не е я виждаха понеже нямаше Т и кашлица,виждаше се само на снимката,добре че беше нащо педи,предвиди и веднага ни прати на снимка и в болницата за прием.А единственото оплакване на Кейти  беше,че се задушава,тоест не можеше да диша спокойно.Една така наречена лекарка се опита да ме убеди,че такова задушаване било от пубертета  ooooh!Къв пубертет на 9г бе?  #2gunfire #2gunfire
Отивам да се баниме. Hug

# 219
Здравейте мамчета Simple Smile

Алекс пак ми се изрина покрай устата. Въведох сирене и масло с попарата и се чудя да не е от това. Кожата му е цялата в ситни пъпчици и е грапава на пипане. Други обриви по тялото няма. Акото си му е наред. По принцип в месеца поне два пъти се изрива така, но понякога много се плюнчи и го отдавам на това.

Мога да го похваля ,че от седмица вечер е по-спокоен и не се налага носенето на ръце, а само тикам бибата. А и следобед  започна да ми спи по 2 часа Simple Smile  Като усетя ,че му се приспива и го слагам на спалнята. Почва се едно въртене на ляво на дясно и накрая се сгушва към мен и заспива. Да не казвам голяма дума , но май приключи периода с приспиването на ръце, поне през деня Simple Smile Вечер си иска носенето , но за по 5 минути , което вече е нищо направо Simple Smile И сега ще трябва да му купувам и обиколници ,че нашите са от малките, които се оказа ,че не ми вършат работа. Вечер толкова много взе да се върти ,че се свлича до другият край на кошарата и то напречно. Съответно не му стига мястото и като почне да рита в просъница , и си удря главата в решетките и се буди.

Gulia : Аз след като обиколих няколко оборотни магазини за бебешки храни и разпитах какви сухари купуват майките, се оказа ,че всички купуват гръцките Пападополус - Голдис и му взех такива. На мене ми харесват , а и са двойно по ефтини тези на Хип.

Попарата я правя с 80 мл вода, 2 сухара на Голдис,малко краве сирене и краве масло и 1/2 лъжичка захар. Купувам отлежало сирене , което изкисвам доста време, но поне не става на каша.

Лека и спокойна Simple Smile

# 220
Здравейте,

Много студено днес бррр. То нямам угодия - или ще мрънкам, че ми е много горещо или пък, че ми е много студено ...
Емил се буди по 100 000 пъти нощем. Нереве ами е нещо като мрънкане съпроводено с викане и често буди и Криси. Предполагам, че са зъби.
Писихриси, Честито ви християнче! И мойта щерка нещо не я харесва попарата. Пробвах и със шипков чай, но не се получи. Започнах да я правя с АМ и счукан сухар и така хапва по 6-7 лъжички.
Тина, нямам думи  Shocked  Аз също съм на мнение, че трябва да се оплачеш от това отвратително отношение  #Cussing out
radost24, аз давам краве сирене. В тази връзка този линк може да ви е от полза при избора на сирене: http://www.aktivnipotrebiteli.bg/docs/TEST_Sirene_2_2009.pdf
sexyback, по принцип домата в пюре се дава след 8-и месец, но щом бебчо се чувства добре и няма реакция, мисля че няма страшно.
Мия, много се измъчихте с Мишока. Дано скоро ви отминат тия неразположения.
Gulia, аз купувам от тези гръцките сухари (забравих им името, но са много разпространени).

Ново при нас е, че от около седмица Емил се изправя седнал от легнало положение, но за сега го прави само в количката.

Лека нощ!

# 221
ДОБРЮТРООО

Няма да сервирам кафе, че първо трябва да изпия едно и да си подобря фокуса на погледа  Mr. Green
Времето е отвратно от вчера - прекарваме го в четене , игра на табла и основно плюскане на корем.
Снощи обаче оставих мъжо да приспива Дари и да си гледа мача в стаята, а аз слязох в бара където има танци всяка вечер. Първо ми беше странно че съм сама и не познавам никой, а и аниматорите само на франсетата обръщат внимание.....обаче после като пих две водчици и като станаха едни танциииии.....мали мали  Mr. Green Mr. Green Та до един през нощта - но все пак малката беше благосклонна да спи до 7ч.

Тинна - нямам думи наистина

Няма да се включвам по другите въпроси че едвам гледам.

Хубав ден на всички  Hug

# 222
  • София
Добро утро...

Айде и аз да се класирам веднъж да поднеса кафето.

ТИННА ужасно преживяване, аз ъщо съм на мнение, че трябва да се пооплачеш по инстанциите,

За попарата аз я правя с 5 сухара на пападопулус, краве сирене- искиснато, масло около една чаена лъжичка и чайче- букет от билки. Много му харесва и си яде детето. Винаги иска още, но вече стигна 5 сухара и мисля да не давам допълнително.

Отиваме давидим дали имаме имунизацията за манту...
Лек и спокоен ден Grinning

# 223

Добро утро!!!!Ето така се чувствам, нооооооо си заслужаваше след това невероятно шоу на стадиона вчета Simple Smile

Мия, напълно те разбирам.. Явор с тия зъби всяка нощ се буди, а ни следа от зъб, вече... 2 месеца Sad

За доматите, нашата гастроентероложка каза, че след 8-мия месец, варен, без обелката, но каза да не бързаме, така и смятам да направя. Ние още месото не сме почнали.... Като някакви костенурки се тътрим, но со кротце, со благо Simple Smile
Тина, ами... аз нямам думи. За ОРГОМНО мое щастие, мама работи в болница и винаги е друго, когато си "на колега"  Wink

Мария, много кофти, че ви се случи такова време, но пак сте на почивка, друга обстановка... А аз от детството си имам страхотни спомени, точно от дъждовни дни на морето, прекарани в игри и закачки  Simple Smile

# 224
  • София
Добтро утро!

Тая нощ Ева се събуди чак в 4 за първи път и се чувствам наспала се  Sunglasses. Няма да пия от кафето да има за недоспалите  Grinning.

yani4ka_83 благодаря за линка, има интересни неща на тоя сайт, а не го знаех...

Общи условия

Активация на акаунт