Отговори
# 285
Тъй тъй Цветито моля моля колко пъти съм приканвала люлинки и близко-люлинки за срещичка ти се спотайваше ни мъ карай да се разровя назад...чееее мафията всичко вижда и помни.  Mr. Green
А относно паролите за алумчето,то на първа страничка пише че се искат на лични.Защото хайде докато бяхме бременни и висяхме почти по цял ден в темата...ама сега няма как да прочетем всичко.И по добре на лични че и за малко да влезем виждаме писамцето. WinkА ако си ми писала на лични и не съм ти отговорила тогаз съм за тумба-лумба

хахахх, много ме развеселяваш с тази мафия  Laughing ами може, но сигурно съм пропуснала нещо, но все пак и на мен не ми беше отговорено, така, че не се спотайвам, а съм си 5 за 4  smile3534

Тази нощ не съм спала, а сега е на ръцете ми и се опитвам да се приспиме, че не иска в креватчето да заспи и е рев та знаели се  smile3505 сега ни мъчат други зъбчета и е ужас.
Хайде, че ми е трудно с една ръка....

# 286
Кати, Честит Рожден Ден Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 20:31 от klodia

# 287
  • София
ха Здравейте пак....

мензис - може и да сте прави, но никога не ми е попречил да си кърмя. Това исках да кажа, че при всеки си е индивидуално!  Peace

Gulia - аз мисля. че две сухарчета са им достатъчни, поне на този етап. Повече ми се струват множко за техните стомахчета!

ТИННА - къде направихте резерве? Благодаря за думите, знам 4е си права! Всеки си се развива различно!  Mr. Green Каква надомна работа мислиш за започваш? И аз искам нещо от вкъщи!

Аз онзи ден му дадох един намачкан банан за следобедна закуска, а днес му дадох праскова  Confused дано само не се изприщи от прасковата! Ама и от двете неща беше мноооого доволен  Peace аз да ви питам и за домат! Кога се даваше домата?

Както mia_aurora се изразява - "люлинки" кои и къде са ви педиатрите? Питам, защото и ние сме в Люлин! Нищо, че живеем в Дървеница  Mr. Green Докито ни е френдка, за това! А иначе миа и ние сме така, само вдигаме дупе и това е!

ПОНЕ СЕ УСПОКОИХ, ЧЕ НЕ САМО НИЕ СМЕ ТАКИВА МЪРЗЕЛИВЦИ! Ми то не може всички деца да са еднакви!

Изчезвам за сега, че ще имам гости! Добре, че милото е тук, защото иначе една салата не мога да направя  #Crazy

# 288
И аз набързо,че ще бягам на тържество на каката,макар че дребното спи. Rolling Eyes
Тя свеки задължително събота и неделя е болна има си хас да не е!  #Cussing out
Офф дано мойто само не се изложи нещо пак,че все някакви ми ги сервира  Mr. Green
От няколко дни пак съм с цистит.Вчера ходих при личната,че вече направо пощурявам,откак съм родила всеки месец съм с туй чудо,явно от катетъра са ми докарали беля.Та личната ме "успокои",че докато кърмя нищо не може да се направи  Tired А тез билковите хапове дето ги пия били временна работа,все едно нищо не пия.А АБ дето ми изписва пък за съвместимост с кърмене пък организма ми свиквал.И направо ще се  #2gunfire Щеше да ми даде веднага една мостра много хубави лекарства за цистит ама кърмя-не става.Оффффф  Sad
Снощи Анджи реши да се буди през час два,ко и стана,не реве ами мрънка,дам и бибата оправя и позата и веднага заспива,ама туй ставане през час направооо  Shocked Изкара зъбите тогава ли се разкриви,след дъжд качулка  Rolling Eyes
Днес пак има сополки ама слаба работа.Днес и купихме басейнче за морето,сложихме я вътре без да го пълним много е смешна вътре,ама и много му се радва.Чакаме само да се стопли и марш на плажа.
  grinning039 newsm37Ставам да се стягам после ще разказвам   love001

# 289
Опъъъ!! Привет, момичета.
Сега се прибрахме от разходки цял ден по центъра и сега сме се инсталирали да гледаме волейбол.

Честит рожден ден, Кате Simple Smile Само радостни мигове и много здраве!

Нашият люлински педиатър е в 12-то ДКЦ, д-р. Ангелов. Доволна съм, на този етап, но да ви кажа честно, аз когато има нещо по-сериозно си го водя при майка ми в Токуда. Но винаги е добре, педиатърът да ти е наблизо.

Кики, аз започнах в шестия месец с моркови, после така съм ги давала: картоф, тиква, тиквички, карфиол, броколи, пащърнак, спанак. В седмия месец започнах да давам и оризова каша с ябълка и круша. Днес дадох месо (пуйка). Караме бавно, заради алергията.

Преди време някой ме попита за частните ясли. Вървят от 350 до 600 лв на месец... Но и там местата свършват, а се дърпат да ни запишат сега за ноември  #Cussing out Та не знам, а от работа ме натискат да се връщам....

И те така....

# 290
 @ntonia пащърнак къде откри  newsm78

sin4eska - аз за цистит ползвах цистинал ...едни билкови хапчета преди време, но не знам дали са съвместими с кърменето  newsm78

А Тони да ви кажа докато беше на схемата "примък отмък" сега  се научи да пълзи и да прави лицеви опори, а като реша да го вдигам да седне той става прав  Mr. Green Mr. Green За 15 дни толкова се промени, че чак не мога да го позная  Shocked
Не говорим нищо ни сричка само крещим, а сега като се върнахме не ми разрешава да стоя на компютъра въобще... Иска постоянно внимание  Peace
Нашите пъпки се скриха като свърши и горещината, Дадох му вече на момчето и краставица, домат кайсия, нектарина и праскова - по малко да си опита ... хич не се престаравам в захранването ... Още сме на повечето време на кърма  Mr. Green Mr. Green
Да се оплача: откакто опита от суровите плодове не иска пюретата  newsm78 ... Май ще преминем на нормални плодове вече  Peace

# 291
  • София
Аз ли съм най-мързеливата тук, а?
С тези палачинки...... дето ги размахвате тука....... напред-назад.... цял ден ръчкам в нета за уред за приготване на палачинки.
Е, добре, ще си купя. Пък гъзецът ще си го нося.

# 292
Здравейте момичета Hug
да ви питам нещо - вашите бебчета викат ли(пищят ли)?
Днес цял ден дребното не е спряло да вика с все сила, не иска и да спи по 20 мин, мрънкане и писъци вече нз какво да правя #Crazy
нормално ли е?Вашите бебчета пищят ли?

# 293
  • София
Добър вечер!

Благодаря за пожеланията!

Кате Честит Рожден ден и тук !

Много болни човечета има - бързо оздравяване на всички  fingerscrossed

didkata ние сме още на пуешко и заешко от месата само. За домата 8-ми месец, някой дават вече...

Еех sin4eska съчувствам ти за цистита. Аз две години патих преди да забременея. Билковите могат да задържат положението само (когато вече има възпаление) - така ми казваше единия от лекарите при които ходих. На такива устисках втори месец от бременността, но уви в третия пих антибиотици. Пускай винаги стерилна урина да покаже какви бактерии има и на какво са чувствителни, иначе може да пиеш АБ ей тъй за нищо...

klodia пащърнак съм виждала на пазара (на ситняково), а като пюре има на Хипп (само пащърнак е).

J.R - какъв е тоя уред за палачинки? Аз си ги правя в тигана, ама ми стана любопитно...

# 294
  • в ябълковата градина
Клодия, браво на вас!
Много по-добре е да харесва сурови плодове.

# 295
  • София
Кло, пащърнак има и на Биоленд - те са сравнително нови пюрета и уж са био  Wink
и аз днес дадох суров банан, намачкан с малко АМ, изяде го но по едрите парчета ги плюеше
а
за цистита - Маргаритка е права, винаги стерилна урина за да се види дали е бактерия или е настинка.... на мен се е случвало след чиста стерилна урина и упорит цистит да давам кръв за да се види дали имам някакви вагинални гъбички май бяха. пуу забравих, а често ми се случва да съм с цистит...

лека вечер, ние вървим на подобрение, поне последната нощ спахме, дано и тази нощ е такава!
Болните дечица да оздравяват бързо!

................................................

Момичета, от няколко дни забравям ... майка ми се е сдобила Wink с 4 ри новородени котета. И понеже вече има 4 ри котки, тези нови 4ри попълнения ще й дойдат в повече. Те както се сещате не са някакви породисти, но са с много мили муцунки  ; Wink
Ако някоя от вас или вашите близки имат желание за малко, сладко и пухкаво котенце, нека ми пише на лични.

Сори за спама Hug

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 22:40 от elvireste

# 296
  • София
http://www.profesionalist.com/Уред_за_палачинки___Модел__EK_11___700W-details.aspx

# 297
  • София
Привет от нас.

Върнахме се от партито. Беше в комплекс Макси - яд ме е, че времето беше лошо, иначе можех да топна крачетата на Ина малко в басейна, но уви. Уж Summerfest, ама яко се смръзнахме. Ето 2-3 снимки:

Приятна вечер, мами   bouquet

# 298
 От вчера като съм записала с добро утро,та минах през добър вечер,та до днес.
 Уж вече се обабихме,ама то дъра - бъра с мама и време не остана...
 Кате Честит рожден ден! Много любов и щастие!!!Цвети много ти е сладка госпожицата и как стои... Браво! Одрала е кожата на татито. Heart Eyes
Викси и мойта Рая от три дни ми прави бойкот.Хич не ще пюре и каша.Стиска устата и това е.

Ама елате я вижте като някой седне да яде  Joy Като зяпне в устата и почва да дъвче и преглъща. Само да види лъжица и почва да вика.Миналия ден в трамвая една жена си яде закуска и нашто като зяпа и преглъща,на жената неудобно и стана и спря да яде. Почнах я с педагогическо вече.Като и давам нещо от нашта маса как отваря само, не е истина.

Синческа пий мечо грозде (ама не знам дали е съвместимо с кърменето) на мен много ми помогна веднъж.Ама и идея нямам какъв ми е бил цистита.  Blush

За свекървите пак > да се пооплача  #Cussing out Мойта докато бях сама хич не се сещаше за нас,а сега майка като дойде изведнъж реши,че всеки ден трябва да идва,че децата да свиквали с нея  #Crazy Ами до сега къде беше...... И още повече беше обещала да плати столчетата за хранене на децата още за великден през април,но изчака да дойде мама и най демонстративно да ги размаха под носа и.... #2gunfire #2gunfire Направо побеснях... Думи нямам. И то даде половината,а другите после щяла да ги даде....Ама кога?(Или беше намек към майка ми да плати другата половина). Много скъпи столове съм поръчала и т.н. А като си представя,че крема и за лице струва 100 евро. #Crazy Лично проверих. И даже си направи ноктопластика на 53 .... Ужас.... Не знам да се смея ли или да плача....
Кике дано се оправи Адито,че с тез алергии много те съжалявам.Аз съм пък така с разтройството... Мине се не мине и някой дриска.Ето Рая днес пак,а преди 3 дни София. Вече и аз се чудя от храната ли е или настинка,или вирус... Не смея да въвеждам нищо ново....

Да ви питам??? Дали може да дрискат,щото вече все са по земята и лазят по ламината  newsm78 ,да простиват коремчетата?
Миралюба честито ви пренасяне! Много любов и щастие да споделяте в новия ви дом! Само усмивки и хубави моменти!
Мия нали знаеш,че си ми музата и много си те обичам! А за съня браво!! Аз днес даже следобед спах с децата... Ама нали се *обабих* и иам кой да глади и да мие хе хе....
Кло хайде бе липсваше тука!Добре дошла!
sexyback и мойта Рая много вика.Ама аз съм казала,че ще я пращам в Хамбург в операта.Там сме с връзки  hahaha hahaha И такава мърморанка е все нещо е недоволна,или другата крайност много щастлива и пищи.... Аз като пея и тя подхваща с мене,много е смешна. Комшиите вече я обявиха за талант!

Май много многословна станах днес! Айде  до утре!

# 299
  • София
Привет и от нас!
Юнака вече спи дълбоко, а аз събирам сили...утре пак малко ще поработвам! Добре че е само помощ  Confused

sexiback - моя ту пищи, ту не пищи! Два дни така два дни иначе...споко Нормално е!

elvireste - и при нас беше така...направо му се догаждаше от по големите парчета банан! Ама после като му дадох знаеш ли как си го ядеше!

elist - да ви изяде човек! Като й се яде толкова много давай й да си хапва! А за свекърва ти - по добре се смей...за мен такива хора са по скоро смешни, от колкото хора, които могат да те ядоста....майната й! И при нас БЕШЕ така! Но с милото си казахме някои неща и после да видиш как всичко е на ред...а и аз не задържам в себе си и каквото иси мисля й казвам и така нещата се оправиха! Сега вече нямаме проблеми! Разликата е само, че ние се разбрахме преди да се знае че ще имаме дете! т.е. още при първата й изява тя остана с отрязани крилца! Не се ядосвай...само си тровиш нервите! Hug

аз да ви споделя...дадох и бебешки бисквити...много си ги дъвче!  hahaha много е смешен милия! ама си иска!  hahaha

Значи за домата след 8ми месец...ми то още малко и да даваме домат с малко сухар...  newsm78 ама къде да го сместя и това  newsm78  hahaha hahaha  ама мисля да го пробвам някъде около  19 часа!  newsm78 вие как мислите?

а и да ви пита моя хубавец както не акаше...  newsm78 така после започна да ака по 3 пъти на ден...и така един ден не ака един ака 3 пъти... newsm78 вече не знам...дали е нормално  newsm78 милото  hahaha

сладки сънища и дано бебчовците спят спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт