Отговори
# 255
Моя образ започна да ака през 2-3-4 дни като му въведох зеленчуците, ама от една седмица ака почти всеки ден след като му въведох плодове след сутрешното и следобедното хранене  Peace

# 256
  • София
ЧРД на Вълканова
Честито и та месечковците.
Аз гледам така  Twisted Evil Shocked Twisted Evil
В от 3 до 6 часа Рая се опитваше да правии бийт бокс, като едновременно ревеше, пееше и бръмчеше. Това от лявата ми страна. А от дясно - татко и само бръмчеше.
Сега спи. Чудя се дали да не почна аз да и рева сега да види к"во ми е.

J.R ще ме умориш от смях хихихиххихихиххихиххи. И на мен ми се иска докато тя спи да й порева да види кво е ама ... айде от мен да мине. Че ще вземе да ми влезе в тона и тогава таткото може и да ни прогони от спалнята хихихиххихии.
Последните 2 нощи, Пламена е с яка хрема, спи на пресекулки, кашля, хрипти, спейки се опитва да се изправя.... абе чудо на чудесата. и съответно спи на моята възглавница подпряна за да може да диша поне малко, а като се опитам да й сложа физ.разтвор или капки продънва блока. Как още не са ми тропнали от полицията да видят дали детето не е заклано или нарязано на парчета незнам - така се дере тя. #Crazy
Вчера по спешност купих и бейби вак - изкарах само няколко капки секрет, но такива писъци бяха че вече ме е страх дори да се опитам....
И така...
ЧРД на Е.Вълканова, желая ти много щастливи бебешки усмивки! Честита месечинка и на Ева на Маргаритка, да расте здраво и щастливо детенце!

Ей, Мия, с тези палачинки с Кикито само ми проваляте добрите намерения за диета. Изкарах 2 дни на Дюкан, и после 2 нощи на Пламена и вече съм - 3. Ако продължа така и повече ще сваля, ама ме е страх да не се сваля от краката си хиххихихихи
Ей Кики, ама гот е да имаш такава послушна помощница, нали? Затова имаш време за зимниниииии, нищо ние ще дойдем зимаска за малко копър като нахални щурци хихихихи
 Проходилка и аз засега съм пас, въпреки че майка ми каза че аз едва ли не съм пораснала в нея, а в същото време съм проходила началото на 10 мес, но оттогава времената дса се изменили.

Джулия, ти кърмиш ли вече?
Аз яйца имам домашни, но още не давам, сега съм почнала глутена, но скоро и тях ще започна.

Сетих се нещо странно - Пламена от 2 дни откакто е болна отказва да си пие млякото?!?! newsm78 Пюрета яде, каша яде, но мляко не ще да пие или пие само докато е сънена..... Все едно е някакъв вид кърмаческа стачка... само където сме на АМ вече.

Честито ново жилище на Мира! Да бъде пълно само с детски гласове и радостни смехове!

Май е това засега, че моето диване от пеене го обръща на рев

# 257
  • в ябълковата градина
Elvistre, не кърмя от 10 дни.
Караме на замразена засега.
Искам да се похваля, че малкият става сам.
И седи изправен като се придържа за оградата на кошарката.
Днес дори го документирах.

Яйцата ще са домашни.

# 258
Здравейте и от нас!

Чета ви редовно, но напоследък нямам много време за писане! Няма да ви разказвам подробно, но стигнах до извода, че най-важното е да сме живи и здрави, всичко останало се нарежда. Че когато близките ни не са добре, нищо друго няма значение!

Иначе Васи расте, изправя се, почти се държи сам изправен стига да е подпрян за нещо, но не иска да лази, пробва се само назад.

Мия, моля те прати ми за 1 000 000 000 път user и pass за снимките за колажа, че вече не знам къде да го запиша, а специално паролата всеки път я бъркам....

За проходилка- И ние не сме купили. Може би ще вземем от познати, но за сега се двоумя!

Целувки от нас!

# 259
Здравейте, мами! Честито на всички празнуващи!
Аз съм малко притеснена: от 4-5 дни Дари не иска да яде никаква твърда храна - нито каша, нито зеленчуково и плодово пюре.
Захранването ни вървеше добре, даже бях заместила обедното хранене. Sad
Дали е от зъбките, има ли някой с подобен проблем? И нощем започна да се събужда, само цицата я успокоява!
Иначе по въпроса с жълтъка: Взимаме домашни яйца. За сухарите: Няколко мами ми споделиха, че дават от тези на Пападополу.
Чао ви засега!

# 260
Халююю мацки!!!   bouquet

Честито на рожденничката и на месечинковците!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Няма да изреждам,че определено ще забравя някой!
Днес се озъбихме  с още един зъб  tooth
Тази нощ Анджи спа по-спокойно,щото затворих прозореца и и сложих ношница и чорапи.Пак се откриваше естествено,но вече поне не и беше студено.
Баш Бай Брадър все се каня да Ви кажа,че ни липсва папка за снимките от 6-9м ама все забравях  ooooh! ама знам,че ТОЙ вижда всичко. Mr. Green
Ние пък сме с три проходилки  Mr. Green Една за вкъщи,една за двора,и една има при баба си.По колко седи вътре обаче е друг въпрос.Не повече от половин час. Peace
Мия,метни сега една палачинка за наказание,знайш ли как ми се дояде??! newsm12
Оххх като бременна булка съм още  ooooh! То докато бях бременна толкова не ми се прияждаше. Mr. Green
Яйце още не съм въвела,и не съм решила кога.
Тук при нас времето днес е сравнително по-хубаво от вчера,не е толкова студено и се опитва да пекне.Даже е идеално нито жега,нито вали  newsm08
Аз чакам да ми докарат теленцето да бозае  Mr. Green
През това време отивам да тараша хладилника.  newsm55 пък килата.....от понеделник  Mr. Green
П.С Викси ,може да е от зъбите,остави детето няколко дни само на кърма,после опитай отново.  Peace

# 261
  • София
Ейййй...с тези палачинки сега ме карате вместо мач да гледам, да правя голяма палачинка   newsm64. Пък после защо все си седят 15-те кила...еми така ще е.

# 262
Привет!
От доста време не съм се записвала само четях.
Честит рожден ден на адашката ми!Да си жива и здрава и много обичана майка и съпруга!
Честити месечинки на бебоците!
Честито ново жилище на Миралюба!
Проходилка имаме,но Силвия не стои в нея.
Обувки,нямаме.За сега няма да купувам.
Яйцата ми са домашни.Варя 15 мин. и давам 1/4 жълтък.
Не пълзи и не се опитва да се изправя.Дори не може да седи сама още.
hrupka,радвам се, че сте оправили оченцето  Hug Сондаж ли ви правиха или с нещо друго.Ние другата седмица сме на преглед във Варна.
Отчет от последната консултация преди 2 дни-7180 гр и 67 см.(300 гр и 3 см за 1 месец)
От вчера по обяд Силвия е с температура  Sad Цял следобяд,цяла нощ и сутринта.Най-много вдигна 38,но все пак не е нормално.Водих я на преглед оказа се гърло.Нослето също започна да се запушва.На антибиотик сме  Confused За една седмица й излязоха 3 зъбчета, та явно е от това или от рязката промяна в температурите.Вече сме със седем зъба  Sunglasses
От снощи казва ма-ма когато иска нещо от мен.Понеже е кривичка и раздразнителна почти през цялото време е в мен.Дори повръща от температурата  ooooh!Но и това ще мине.
Хайде стига толкова за сега.Хубав ден от мен!

# 263
  • Пловдив
Здравейте всички,

специални благодарноси на Мия и Ленка за топлите пожелания.
Честит рожден ден на г-жа Вълканова  Simple Smile и много целувки на празнуващите месечинка! Да сте живи и здрави!

Да ви споделя, моето бебе още не стои седнало, даже не го слагам. Преди месец двама ортопеди ми казаха, че все още не са се образували ядрата на тазобедрените стави и не е нужно да бързаме със сядането. Единия категорично забрани, а втория беше по-умерен и каза, че когато той пожелае ще започне да се набира като за коремна преса. Е такива мераци няма за сега, но мен това не ме притеснява. Тези неща не стават по норматив.
Имам чувството, че ще пролази  по-скоро отколкото да стои седнал. От няколко седмици сам застава на колена и се започва едно клатушкане. Много е смешен  Heart Eyes

Проходилките са за вече проходили деца, а не за бебета. Сестра ми живее в Канада и ми сподели, че при тях са забранени за употреба в ранна възраст.

Хайде, лека вечер от нас!

# 264
  • София
Мира: Миличка, забравих да честитя преместването! Само наѝ-хубави емоции пожелавам! Hug
А за Тити, правилно правиш да не се притесняваш! Както самата казваш: Няма норматив! Hug Когато, тогава! Peace И на Ади за сега лазенето нещо не и се отдава! Все гледа да си полегне, че се е уморила! Laughing Иначе иска да е седнала постоянно и като я хвана за ръчички се изправя сама на крачета!
Другото е, че преди около 4 часа Ади се осополиви! Confused
Хаѝде, приятна и спокоѝна вечер! Hug

# 265
  • Пловдив
Кики, все повече ми лягаш на сърце  Heart Eyes

Дано на Ади да и се размине!

# 266
 Ох ЕЛВИРЕСТЕ, напълно те разбирам за сополите.Ние в къщи от края на март се борим с вируси.Само се въртим Коко, каката и аз.В чудо съм се видяла.За бейби-вака гласувам с две ръце, само той ни спасява.За да се получи, трябва да накапваш от физиологичния р-р често. Коко също реве като му махам сополите.Даже вече като чуе прахосмукачката и започва да реве.Мисли, че ще му чистя сополите.  Стискам палци всичко да минава.Че малкия направи възпаление на ушите от тези сополи.

КИКИ и Коко имаше обрив/ малки и ситни/, наистина приличат на тези от претопляне.Педито каза,че са от претопляне, въпреки, че й казах, че съм му дала плод кайсия. Продължиха да излизат и почти се изчистиха за около седмица.Появиха се навсякъде,на етапи, като се почне от коремчето, гръбчето и се стигне до бузките и челцето.Ако бяха от претопляне сега в хладното време нямаше да ги има.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕНА!!! МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТИЕ!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ БЕБЧЕТА ДНЕС!!!!

Мале като гледам някой бебоци колко са напред.Моето мъниче от около 10-тина дни започна да се върти като пумпъл наляво и надясно, иначе си лежеше само по гръб.Сега чак проявява интерес да сяда.Но и аз особено не се притеснявам, защото всяко дете си е различно.

Лека и спяща вечер на всички!!! 

# 267
  • София
Добър вечер, мамчета!
Днес излизахме за първи път тази седмица, ама вече не ни свърташе, та ни поодуха вятъра.
Мисля си, дали ако взимам с мен фотоапарата и снимам колите на всички идиоти дето са паркирали по тротоарите, дали ще помогне за нещо, освен да ме вземат за изкуфяла като бабките пред блоковете, дето се чудят с какво да се занимават.Ей, ама много се дразня на такива тежкари. Днес поне 10-ина снимки на яко нагли щях да спретна,ама има ли стойност пред полицията това   Sick
Кики, съжалявам за обрива на Адито  Sad не мога да дам мнение, Рая е имала обрив,но по жегите беше.
Доколкото си спомням, чела съм, че обривът от храна не е грапав, както от алергия, дерматит.
Ленка, след минутка ще ти пиша на лични за очетата.
Честит рожден ден, Елена! Бъди здрава и щастлива!

Болничките ни ноемврийчета бързо да се оправят  Heart Eyes

Лека нощ  Hug

# 268
  • в ябълковата градина
Кики, гледам Ади става все по-хубава!
Ще ги запознаем с моя момък  Grinning

# 269
  • София
леле, ама явно не сме само ние болни .... явно някакъв вирус лази навред или наистина е от рязката смяна на температурите.

Танута, мерси за съвета, то тя пищи и на физиологичния разтвор, така че просто ще попищи 1-2 сек. повече. Нали го правим за добро. Дано не направим усложнения...

Ленка, а Силвето кашля ли? защото и ние започнахме с хрема и Т до 38 и леееееко зачервено гърло и сега буха здраво. но педи каза че не сме за антибиотик, 2 пъти я водя да я преслушва.... и вече се чудя дали не трябваше и друго мнение да чуя newsm78
Бързо да се оправяте!

Кикче, ти го видя обрива на Пламена, но наистина беше от топлото, защото нощем почти изчезваше и при първото захлаждане изчезна и не се появи. а и за алергична реакция май пъпките са по меките места и стоят като на червени петънца  newsm78

Викси, при нас е обратното - ядем всичко, само не и мляко... и както спеше по цяла нощ, сега спи по 10-15 мин и се буди.... най-вероятно ще е от зъбите. При нас се е показал единия, драска и чука по лъжицата, но продължава да е много неспокойна, та си мисля че сигурно веднага е тръгнал и друг. То ще се разбере скоро.

Джулия, ама отбиваш или още се лекуваш? ако не ти се пише, недей, просто ми е интересно, защото ти беше много мъчно по темата с отбиването и ти съчувствам.

Крумова явно още е изморена от бесните танци и днес не се е включвала  Hug Laughing

ох, аз по-добре да заспивам, че знам ли тази нощ дали ще спя. сигурно ми се връща сега за месеците когато си спях преспокойно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт