vess_82,
ми и ние сме "назад" в захранването, просто детето не се интересува. Даже тези дни съм го оставила само на кърма, че се обрина от нещо - май от банановата каша.
Попарката гледам е на дневен ред - аз това закусвах до 7-ми клас, че се ядеше най-бързо. Напоследък с голямото разнообразие бебешки храни, се гледа с едно презрение на нея, но според мен е хубава закуска, стига да има кой да я яде. Много теми за попарата е имало и съм запомнила едно определение, което ми се видя много надменно, но и смешно: нещо от типа, че попарата била банкет за прегладняло домакинство.
Вчера и двете деца бяха гадни до обяд, следобед голямото го наказах, а малкото нещо му стана и гък не каза, та си починах

Много ме дразнят разни роднини, които търсят под вола теле и твърдят, че баткото се държи нарочно зле, защото ревнува от бебето. А той въобще не ревнува - нито от племенницата, нито от брат си - с много добра душа е, но имам чувството, че е влязъл в някакъв вид детски пубертет. Но пък родата трябва винаги да излезе с компетентно мнение.