Отговори
# 225
  • в ябълковата градина
Добро утро!
Малкият откакто се научи да лази, има 2-3 синини и цицинки на главата.
Голямо пребиване пада.
А хем съм непрекъснато до него.
За времето, аз предпочитам горещините.
Айде, приятен ден на всички!

# 226
Добро утро!!

Ний се позатрихме малко,ама си имаме вече бабче на гости.Майка ми пристигна да гледа децата,а аз уж 2 месеца искам да поработя.Ама... да видим. Рая така реве, и само при мен иска.Вече си мисля,че мисията ще е невъзможна. А така се надявах хем да се разтоваря малко и паричките няма да са ни излишни  Sad

Четох малко по диагонал да си призная  Embarassed та няма да вземам мнения по разни въпроси...
 И моите много лошо спят напоследък!!! Направо ужас. Най малко 6-7 пъти ставам,и накрая се озовават и двете при нас на спалнята... Поне за да дам биба не трябва да ставам,ами само да отворя половин око.
  И ний с тия зъби така уж все от зъбите,ама още ги няма.То стана както аз с раждането.Почнах от август,та родих на края на октомври  Joy Joy

Mалко съм кратка днес,ама няма как...

Тук малко *Разни истории* да се забавлявате с нас у дома

http://elist.snimka.bg/baby/istorii-razni.511512   

# 227
Здравейте,
Във Варна е дъждовно и доста хладно за края на юни, но след тези жестоки жеги сякаш ни се искаше да се поразхлади! При нас след кратко затишие започнаха пак симптомите на зъбоникнене - Аделина е доста крива, вечер спи на пресекулки и пада голямо въртене. От два дни е решила, че трябва да спи по корем, но не успява да се намести и хленчи през половин час. Rolling Eyes, освен това подскача и се събужда и при най-малкия шум. В нашия блок всеки божи ден някой прави ремонт, а съседът над нас е изключителен футболен фен и все едно е на стадиона - псува, крещи и скача та чак панела вибрира Shocked Имам чувството, че апартаментите са отделени не с бетон, а с гипсокартон  #Crazy Голяма мечта ми е да живеем в къща без съседи в обсег от 50 м.

Като изключим зъбите Адели е много контактна и интересна.  Мислех си, че по подвижно и щуро дете от голямата ми дъщеря не може да има, [b]НО[/b] ми се струва, че този мъник ще надмине и кака си!!! За секунда не спира, краченцата и са като шевна машинка, сграбчва всичко до което се добере и  хвърля където свари, включително и очилата ми, които й представляват особен интерес!

Усмихнат ден на всички!!!

# 228
Искам да питам мамите, които дават вече жълтък. От купешки яйца ли варите за детето или търсите някой да продава домашни? Ако купешки коя фирма? Колко минути варите яйцето.

Ние сега като стане на 8м трябва да почваме да даваме жълтък в манджата (пюрето), но се притеснявам че в тези жеги ( е днес не е жега ама по принцип лято е все пак, макар че вече забравихме) ме е страх

# 229
  • София
Искам да питам мамите, които дават вече жълтък. От купешки яйца ли варите за детето или търсите някой да продава домашни? Ако купешки коя фирма? Колко минути варите яйцето.

Ние сега като стане на 8м трябва да почваме да даваме жълтък в манджата (пюрето), но се притеснявам че в тези жеги ( е днес не е жега ама по принцип лято е все пак, макар че вече забравихме) ме е страх
И аз съм предубедена за жълтъка по същата причина. Не съм дала още,но сигурно скоро- от домашно яйце задължително. Варенето - до мн.твърд жълтък- май около 10-ина минути.
Писи, честито сладко християнче  Heart Eyes
Елист, снимките ти с децата винаги са толкова зареждащи   bouquet
Момичета, колко часа изкарват без храна бебчетата ви (от вечерното до сутрешното имам предвид)?
Рая често яде 210мл. АМ около полунощ (ако яде към 19-20ч. и по-късно пак се буди за мляко), цяла нощ мрънкоти и търсим бибата из завивките, за да се успокои, и сутрин към 7ч. е гладна та гладна  #Crazy Нещо май не мога да й създам режим   newsm78
pamino , моите съседи и те все ремонтират, то ако не чуя бормашината, май ще се притесня,че някой в блока не е във форма   Crazy А кучето на едните съседи на етажа лае постоянно, няма как и муха да хвръкне и то да не се разлае  #2gunfire
Яничка, благодаря за линка, както винаги си полезна   bouquet

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 11:58 от hrupka

# 230
Антония,много ме разсмя с картинката с нуждата за кафе!  Joy
С тези попари в тази тема накрая взех та аз си направих и току що си я хапнах  Mr. Green
Ми дояде ми се  Rolling Eyes
Иначе на каката правих от тези гръцките сухари дето писа някой по горе.На Анджи също мисля от тях да правя.
Хрупка,мойто диване изкарва 12ч от ядене до ядене/нощното/ Последно яде към 22ч като цока от двете цици и дохранвам с АМ  150мл,много често едвам си го допива,често дори и правя и по-малко.И спи до 10ч сутринта  Mr. Green тези дни дори до 10.30ч.  Rolling Eyes Ама вечер заспива късно,слагам я в 22ч,но тя заспва чак в 23.30,голямо въртене преди това голямо чудо  ooooh! Преди като заспиваше в 22ч се събуждаше в 9ч,така че пак 11-12ч откарва без ядене.
Снощи ми  се буди няколко пъти,явно  и беше студено,щото ние спим на отворен прозорец,а нощес явно доста е захладняло.Затворих прозореца,завивах я,но тя като се отвие и като и измръзне гъзъ пак мрънкотеше  Mr. Green Тази вечер ще сме с ношница. Peace
Тука си е направо есен  Close
Абе Кло къде се загуби? Thinking

# 231
Здравейте мамчета. Как сте в това ветровито време.

pisihrisi - за попарата и Габи не я иска. Но пък яде охлювчетата на Плазмон със сиренце и масло /може и малко захар/

За жълтъка / от домашна кокошка/ - аз давам през ден със зеленчуковото пюре.

Любимото ни ядене е кисело мляко /домашно квасено/ с бисквитка "Закуска" , може и малко плодово пюре вътре за разнообразие.
От както яде почти всичко , не тачи АМ. Голям зор вечер - почти си ляга гладна и после се събужда по никое време.
И ние се отчетохме с падане - добре че са им гумени главичките. Докато спи и търкул от спалнята, но бързо забравят.
Най -новата ни стойка е на колене и поклащане напред назад.  Laughing А каква клюкарка е. Да не изпусне нещо .....
Ето я как наднича през кошарат - http://picasaweb.google.bg/arpijeliazkova/062010#5486282037650008306

А тук бяхме на Хисар на басейнче - много и хареса на малката във водата - http://picasaweb.google.bg/arpijeliazkova/052010#5485979952774505314

Лек ден от мен. Целувки Hug

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 13:20 от mama_AJ

# 232
Здравейте мамчета Simple Smile

Тука стуууууд ,13 градуса ! Закотвихме се вкъщи и много зор , по цял ден мрънка и той не знае какво иска . Забравих да се отчета , Алекс вече е 70,5 см и 9200гр - качил е 550 гр и ще му понамаля кашата , за сметка на плодовото .

Аз жълтък давам пред 2-3 дена към зеленчуковото , по 1/2 вече, от домашна кокошка и все пак варя по 15 минути.
Вечер към 21 яде по 210-230 мл АМ и после към  5-6 сутринта е голям рев за мляко - пак по толкова.

Тинна: Важното е ,че вече сте добре. Лошото  е че, колкото и да е кофти здравеопазването ни , или трябва да им вървим по свирката или да вдигаме скандали ,че да се погрижат за нас или децата ни!

Елист, Душички сладки Simple Smile При вас наистина големи игри вече падат. Моят хубавец само си стои седнал и си протяга ръцете да гепне някоя друга играчка, но да си помръдне дупито не ще и да си помисли явно.

# 233
Здравейте.
Първо да ви почерпя, днес ставаме на 8м.  newsm44 newsm38

За доматите аз давам пюрета и на Ганчев, те имат доматено пюре.До сега съм нямала проблем.Нали все пак си пише ориентировъчно месеца.Само ме стресна пюрето със спагети, мислех, че са пасирани.Тя малката дъвче, но като видях че са доста големи и се притесних да не се задави.

За чая от горски плодове на хип някой беше питал, аз вчера го взех, защото малката не може без чай, а сънчото пак на хип, го нямаше.Ами, аз  го давам, но както пише да не се прекалява, че моята пие понякога по 3-4 шишета различно.Мисля, че няма да има проблем.

Днес ходихме до мола сердика, където ви казах, че ме пратиха за обувки, но като ги видях .....те не ставам за на вън, само за "красота" са. Влязох и в КиК, там ми показаха едни за прохождане и се замислям дали да не взема от тях. Ето ги едните http://www.k-k.bg/bg/collection/0/20/575/  , а това са другите http://www.k-k.bg/bg/collection/0/20/346/ . Четох много мнения, но се обърках повече. Разбрах, че ортопедичните са само по поръчка , а др не са.Както й, че трябва да са с мека подметка, но отзад на петата да е стабилно. Но модели толкова много....харесах и едни др, но те са обикновени и продавачката ми каза, да купя стелки от КиК и тогава такива.

За жълтъка, давам, но много рядко и го варя около 15мин.Само домашни яйца.

Лек ден за сега,кофти време за съжаление.

# 234
  • Пловдив
Добре заварили!

Преместихме се успешно в началото на миналата седмица, но чак днес ни пуснаха ТВ и Интернет. Бях в пълно информационно затъмнение и на 100% на разположение на Тити.
Той беше предоволен, а аз щастлива!

Лека вечер на всички!

# 235
В Карфур има едни био сухари - с елда, просо, ръж, ечемик и други подобни, имат само малко морска сол в състава, пише, че са без консерванти и подобрители, купих днес на Никола, омете вече 2 броя, много ги хареса, само дето всичко около него става в трохи! Днес хареса и супата от картофи, моркови, тиквички, пресен магданоз, зехтин и малко овесени ядки.

# 236
  • София
Привет и от мен.

От сутринта се опитвам да пиша, но чак сега успявам.

Антония - сутрешната ти картинка е повече от изразителна  Mr. Green
Изглеждаш прекрасно на снимките в ФБ.

Миме - радвам се, че си се позабавлявала снощи  Hug

Като ви чета, аз явно съм много "назаднала" в захранването...още не съм дала всички плодове дори  Blush, но не бързам. За жълтъците, незнам дали не трябва да се дават все пак проверени яйца, не че ги разбирам много  newsm78 - далече съм още от това.

Tsveti - доколкото знам детето трябва да проходи без обувки - с чорапи, много меки буйки, или босичко - по пясък или ситни камъчета най-добре, че да се развиват мукулите. Ортопедите съветват чак когато проходи стабилно да се купуват обувки.

Аз все още съм в колебание дали да купя проходилка  newsm78

Арпи - и Ина така се клатушка от известно време насам, много е забавна  Simple Smile. Прилича на танц.

Елист - принцесите са страхотни.

От две седмици моята девойка спи по невъзможни начини - по корем, надупена, напряко на леглото....много е смешна. Буквално за един ден започна да се върти...допреди това спеше само по гръб и настрани леко се обръщаше  Grinning В просъница дори явно пропълзява малко, защото снощи се събуди от удар с главата в долната част на леглото.

Това е от мен.

Лека нощ, мами  Hug

# 237
Добро утро,добро утро!  Simple Smile

Маргаритка: честита месечинка на Евичка!  Hug  Hug  Hug
(в момента не се сещам за други сладурчета,но все пак честито на всички)

Сега аз да почерпя за нашата 8-ма месечинка и на мама РД  Grinning

# 238
Ето я и тортата  Grinning

Хубав ден и до скоро!

# 239
Добро утро!!!
           Честит Рожден Ден Елена!Бъди най-щастливата майка и най-обичаната съпруга!                                                                             Честита ви 8-ма месечинка,а също и на Ева на Маргаритка!

А за тортата нямам думи просто........

Общи условия

Активация на акаунт