Спамо-чат 14.06-20.06

• 17 335
  • 857
  •   1
Отговори
# 750
Аз трябва да започна зъболечение отново, по мои сметки пак около 2-3 месеца.  Tired ooooh!  Оплаках се и аз   bowuu

# 751
Бианооооо-  Heart Eyes  Ай не ми се прави и ти- не си толкова напълняла Naughty

така и не рзбрах какво се е случило с Ники, но важното е да се оправя бързо  Praynig

# 752
Биано ма Crazy Heart Eyes
Мойте минават през широчината,ама на тумбака ми се запъват Tired
Я виж в www -то Whistling и сподели Thinking

# 753
Хахах тия па тръгнали за дебели задници да говорят,и мен не ма извикали Joy Joy Joy

# 754
А, 'ич не съм. Десет кила, връз стройната ми фигура на лилипут, са си много. Не, не много, а мнооооогооооо. Абе бухтище. Crazy Joy

Уф, аз трябва Ани да водя на зъболекар. Откакто и разкърти един идиот челюста, голама мъка настава. Confused

# 755
Я виж в www -то Whistling и сподели Thinking
Видях го аз. Даже и гласувах. Мнооогооо пъти. Heart Eyes

Нуцо ма Hug Heart Eyes

Мече, как е на новата работа? Heart Eyes

А Дорето щеше да се явява на тест. Мина ли?

# 756
  • там нейде .............

Мечоно посини ми задника с тоз шамар Crazy

Еееее, ся пък и недоволна.... Crossing Arms    Laughing

сал споделям  Crazy

# 757
Нуца да мълчи...за грамажи Naughty
Биано не вярвам на 10 кила Naughty
Как е пострадала Ани,уф тия деца......ти не би ли някой,аз щях ooooh!
А знам,че не е редно Tired

# 758
Кой, бре, Биано, й е разкъртил челюста? Shocked  Работата- ше видим. Първата седмица беше само висене, и запознавне с обстановката, поради липса на организиран тренинг.

Дорето каза, че е доволна от теста.

# 759
  • там нейде .............
уф и аз трябва да ходя на зъбар - да ми правят два зъба..... ма пусти страх Embarassed

# 760
А, добре си беше детето. Нямах си работа аз да я заведа на зъболекар. И той реши да и извади кътника. Без упойка. Дупка имал, трябвало да се махне. На следващия ден я водихме в Стоматологията. Завеждащият отделение такава сочна му тегли на пишман-зъболекарчето, защото видя, че детето я яко стресирано.
По-миналата година се случи. Питай ме дали успявам да я заведа на зъболекар.

Оплаках се.
Да взема да се похваля. Някои ще работим в неделя. И в понеделник също. Че и гостенка ще имам - свеки. Crazy

# 761
Ох, ужасно е, и мен на нейните години така ме стресира един тъпак в поликлиниката и от тогава та и до днес имам страх от зъбари.  Confused  Честито за гостенката.  Laughing  Мойта дружка от купона пита от къде точно си си купила цигарата и колко струваше. Пусни едно лс ако искаш   Hug

# 762
Биано ма,електронен фас ли дърпаш ThinkingЯ сподели за ефекта newsm78
Аз знам ,че си видяла Сайта с новата визия видя ли го,мани оня стария Whistling
Не знам за вас,но аз съм КАПАЦИТЕТ по страх от зъбари ooooh! Tired

# 763
Мойта дружка от купона пита от къде точно си си купила цигарата и колко струваше. Пусни едно лс ако искаш   Hug
25лв беше. Указания за местоположението - на ЛС ги пратих. Ако се загуби- не отговарям. Mr. Green

Нуко, има ефект. Повече от месец не пуша други цигари.

# 764
Бях на 11, когато една стоматоложка от болницата, в която работеше мама ме омая за цял живот.
Всички й се смееха, че не е особено кадърна, а и се водеше екстрасенс. Joy
Не зная какво ми направи тази жена, но от този ден нататък аз нямам никакъв страх от зъбари.
А бяха едни кандърми, писъци, увещания ooooh!
Нейната пломба падна след седмица, но още я помня.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт