Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 681
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Tия от НОВА са развалили серияла - по 30 мин, филмът е загубил от ритъма и динамиката си!

# 331

Цитат
....че те са наивни и добрички!!
newsm09

и малко глупави
Беше ми на върха на езика и на пръстите ,но  го спестих!!
Обикновено наивността граничи с глупостта!!

# 332
Ама тийа дават три серии равни на една от Турските серии ама че са шматковци
Ужас!!!!!Поне една серия на две да я бяха разделили.Това беше серия с едни от малкото им щастливи мигове.  :loveuuu

# 333

за всички фенки!!!

# 334
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
Сега гледах за първи път епизода по Нова тв , че снощи пропуснах и ми направи впечатление, че при озвучаването музиката е някак си на заден план -по тихо се чува от колкото при епизодите на турски и някак си театрално ми звучи. А и с това накъсване на серията на три части докато стигнем до непреведените епизоди ще се тоооочи дълго време.

# 335
  • Варна
Нашите хора по Нова малко са поразвалили сериала- сериите 3 турски- 4 наши- губи му се чарът- ехеее, докато нещо се случи- вече си забравил началото- не ми харесва така! Crossing Arms И преводът е само по смисъл на моменти- доста се различава от оригинала- аз така съм откачила, че чувам какво си говорят актьорите на турски и виждам, че преводът не е буквален! Naughty И как няма да е така, като тия серии съм ги гледала десетки пъти! smile3555

# 336
А ако сватбата стане факт ,тогава какво?

Не ми се мисли! Това е невъзможен вариант!
[/quote]
Ако филмът свършва ,сватба няма да има,но ако ще има нов сезон ,сватба ще има!!
Колкото и да не ни се иска.Ако си спомняте и за сватбата на Харун коментирахме на дълго и на широко ,как нещо ще се случи ,или някой ще каже нещо ,което ще провали сватбата.Мислехме ,че Харун ще каже"не" и т.н..
Но нищо подобно не се случи,само едно драматично мълчание ,последвано от едно измъчено и едва произнесено "да".
Така ,че може би и сега ще стане същото,мачер че по този начин сценаристите ще се повторят!

# 337
  • Варна
Благодаря сърдечно! newsm51
 Че никак не ми стигна да го гледам в тая серия от 30-тина минутки! Weary

# 338
  • Русе
Тази серия не съм гледала с превод. Чух Еда да казва :Толкова много те обичам,че ме е страх да бъда щастлива!
Дали мисълта,че наранява цялото си семейство,не предизвиква у Еда чувството,че не е достойна за щастие?

# 339
# 340
  • Русе
Момичета,мислех,че ще е днес,но... върховната целувка ще бъде утре! newsm61 smile3515

# 341

Как само я гледа, пък Еда била палавница

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 21:24 от elma

# 342
  • Варна
А ако сватбата стане факт ,тогава какво?

Не ми се мисли! Това е невъзможен вариант!
Ако филмът свършва ,сватра няма да има,но ако ще има нов сезон ,сватба ще има!!
Колкото и да не ни се иска.Ако си спомняте и за сватбата на Харун коментирахме на дълго и на широко ,как нещо ще се случи ,или някой ще каже нещо ,което ще провали сватбата.Мислехме ,че Харун ще каже"не" и т.н..
Но нищо подобно не се случи,само едно драматично мълчание ,последвано от едно измъчено и едва произнесено "да".
Така ,че може би и сега ще стане същото,мачер че по този начин сценаристите ще се повторят!
[/quote]
Мисля си, че сватба ще има- Еда беше доста категорична със своето "да"- не ми се вярва Толга да каже друго освен "да".
 Отговорът на Толга зависи от това, дали сценаристите са решили да има трети сезон или не- ако ще има трети сезон, Толга ще каже "да"; ако няма да има- ще каже "не" и кълбото ще почне да се разплита. Не знам как е рейтингът на сериала? newsm78

# 343
Тази серия не съм гледала с превод. Чух Еда да казва :Толкова много те обичам,че ме е страх да бъда щастлива!
Дали мисълта,че наранява цялото си семейство,не предизвиква у Еда чувството,че не е достойна за щастие?
[/quote]

Това е при4ината! Нали и Мелда й каза - невъзможно е  да градиш щастието си върху нещастието на другите. Това е основния конфликт във филма!

# 344
  • Варна

как само я гледа, пък еда била палавница
Хубав коментар! smile3532 smile3532 smile3532
И той- палавник! newsm53 smile3521 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт