Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 652
  • 754
  •   1
Отговори
# 315

Цитат
....че те са наивни и добрички!!
newsm09

и малко глупави

# 316
  • София
Цитат
Цитат на: migi_megi в Вторник, 15 Юни 2010, 18:57
Днес във форума наш ,цари пълна тишина.......

Добре би било това да стане!

Но Толга трябва да е пълен ОЛИГОФРЕН, ако се съгласи да се ожени при това положение.....едно дете е приемливо, но две.... passifier и след като знае кой е бащата и знае че, майката изобщо не го обича!

Ама това е малко като с дозировката на цигарите - колко точно е сравнително безопасно и колко точно чужди деца е приемливо да гледаш, особено ако майка им не те обича. Той като е приел едно, ще приеме и второ предполагам.

# 317
http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-568-41_4.html
41 епизод  4 част
[/quote]

С-Т-Р-А-Х-О-Т-Н-О!

# 318
Толга доста се е променил от тогава .След всички събирания и раздели с Еда........... А сега като тазбере и кой е съперника му , не ми се мисли ......Имам чувството , че на инат ще се ожени също като Мелда .Нима не вижда отчаяната физиономия на Еда , ако я обича, няма ли да забележи , че върви към обредното лице като на заколение.
[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10

# 319
В турския фейс коментират, че Толга ще каже ''не'', защото той самия е израсъл без истинския си баща и не можел да допусне това да се случи и на Ямур. Но ще ведим утре или може би другата сряда, ако утре серията свърши след отговора на Еда
[/quote]

Само, 4е той ве4е е обработен от Мелда!

# 320
# 321
  • Варна
На всички герои в нашия сериал основният им проблем е липсата на комуникация- тия хора не разговарят достатъчно помежду си, оставят десетки висящи въпроси, необсъдени проблеми, много тайни и недомлъвки... Peace

# 322
Сутринта Бон Бон даде една идея. Инсценирана катастрофа! За по драмати4но - Ямур ще бъде с Харун!

# 323
А ако сватбата стане факт ,тогава какво?

# 324
А ако сватбата стане факт ,тогава какво?
[/quote]

Не ми се мисли! Това е невъзможен вариант!

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 20:41 от kalamitsi

# 325
Много са сладки, когато я води за ръчичка!

# 326
# 327
# 328
# 329
Ама тийа дават три серии равни на една от Турските серии ама че са шматковци

Общи условия

Активация на акаунт