Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 663
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Много моля , ако някой има клипа в банята и след това когато Харун реше косата на Еда да го качи , че на моя комп. не се отваря.
Ако това ще ти свърши работа    http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-568-41_4.html
41 епизод  4 част
Благодаря!!!

# 301
# 302
Цитат
Цитат на: migi_megi в Вторник, 15 Юни 2010, 18:57
Днес във форума наш ,цари пълна тишина.......

Добре би било това да стане!

Но Толга трябва да е пълен ОЛИГОФРЕН, ако се съгласи да се ожени при това положение.....едно дете е приемливо, но две.... passifier и след като знае кой е бащата и знае че, майката изобщо не го обича!
Не знам! newsm78 Може пък да рече да прави напук на Харун, щото знае, че той много ще страда от цялата тая ситуация- току- виж и Толга станал гадняр! smile3555 Че то като те бъзнат по достойнството и ти разчовъркат егото- може и звяр да станеш ( като Мелда) Crossing Arms
Като гледах снощната серия и по специално разговора на Толга с Метин се сетих ,колко сме несправедливи  към него.
А той каза ,че няма нещо което да не готов да пожертва заради Еда.Той прави всичко за нея ,и ако тя му беше казала ,че не иска да се оженят ,той нямаше да настоява.Но при положение ,че тя каза "да" по доста категоричен начин ,мисля че той няма да каже "не".
Най - малкото защото с този отговор ще я злепостави пред гостите!!

# 303
Много моля , ако някой има клипа в банята и след това когато Харун реше косата на Еда да го качи , че на моя комп. не се отваря.
http://vbox7.com/play:f328c23e
Благодаря и на тебе!!!

# 304
  • Варна
А, сега видях, че по Нова ще дават пак само една серия! #Crazy Нали уж щяха да дават по две- а така става на час по лъжичка- има да се точиии... ooooh! То няма лошо, ама аз искам да гледам ония серии дето са без субтитри от нашия форум и да видя целите диалози между героите, че то разбирам на 10% в оригинал! Peace

# 305
  • Русе
Меги,никой не иска да е несправедлив спрямо Толга. Това е просто реакция, защото искаме по най-бързия начин да съберем гълъбчетата си. Друг е въпроса,каква метаморфоза са избрали сценаристите за Толга. Може и той да яхне метлата?! За да стане още по-трудно на всички.

# 306
Толга доста се е променил от тогава .След всички събирания и раздели с Еда........... А сега като тазбере и кой е съперника му , не ми се мисли ......Имам чувството , че на инат ще се ожени също като Мелда .Нима не вижда отчаяната физиономия на Еда , ако я обича, няма ли да забележи , че върви към обредното лице като на заколение.

# 307
Ако това ще ти свърши работа    http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-568-41_4.html
41 епизод  4 част
Две мнения- няма! newsm10 Това е един от най- красивите и силни моменти в сериала- направо има невероятно въздействие- гледала съм #Crazy го десетки пъти и всеки път съм като омаяна- цялата настръхвам! smile3521 Стахотна сцена! Peace
И аз го изгледах!
 Харунчо как само преглъщаше!
Еда заби пръсти в гърба му!
Много хубав момент найстина!

# 308
  • Русе
А, сега видях, че по Нова ще дават пак само една серия! #Crazy Нали уж щяха да дават по две- а така става на час по лъжичка- има да се точиии... ooooh! То няма лошо, ама аз искам да гледам ония серии дето са без субтитри от нашия форум и да видя целите диалози между героите, че то разбирам на 10% в оригинал! Peace
Аз чак сега разбрах защо Харун толкова се изненада,когато разбра че Еда и Толга никога не са били женени.Ами той въобще не е знаел,кой да му каже? Еда и това му е спестила...

# 309
  • Варна

Като гледах снощната серия и по специално разговора на Толга с Метин се сетих ,колко сме несправедливи  към него.
А той каза ,че няма нещо което да не готов да пожертва заради Еда.Той прави всичко за нея ,и ако тя му беше казала ,че не иска да се оженят ,той нямаше да настоява.Но при положение ,че тя каза "да" по доста категоричен начин ,мисля че той няма да каже "не".
Най - малкото защото с този отговор ще я злепостави пред гостите!!
Имаше един разговор пак между Метин и Толга, когато Толга каза, че е щастлив само от факта, че някога е обичал Еда- дори и тя да не е споделила това чувство- и животът му е имал смисъл само заради тази любов! Видя ми се много красиво! Peace

# 310
  • Варна
41 епизод  4 част
Две мнения- няма! newsm10 Това е един от най- красивите и силни моменти в сериала- направо има невероятно въздействие- гледала съм #Crazy го десетки пъти и всеки път съм като омаяна- цялата настръхвам! smile3521 Стахотна сцена! Peace
И аз го изгледах!

Нали?! newsm53 Мнооого секси! smile3521 Страхотно наистина! newsm10

# 311
В турския фейс коментират, че Толга ще каже ''не'', защото той самия е израсъл без истинския си баща и не можел да допусне това да се случи и на Ямур. Но ще ведим утре или може би другата сряда, ако утре серията свърши след отговора на Еда

# 312
Меги,никой не иска да е несправедлив спрямо Толга. Това е просто реакция, защото искаме по най-бързия начин да съберем гълъбчетата си. Друг е въпроса,каква метаморфоза са избрали сценаристите за Толга. Може и той да яхне метлата?! За да стане още по-трудно на всички.
Аз лично мисля ,че ще си остане положителен герой ,няма да стане като Мецана.!
Всъщност до голяма степен тя т.е.Мецана е виновна за неговите действия напоследък.
Еда и Толга се оказаха хората ,които се поддадоха на нейните манипулации,но това означава ,че те са наивни и добрички!!

# 313
41 епизод  4 част
И аз го изгледах!

Някой от вас си беше направил труда и в 6 мин клип беше събрал и момента , в който Харун намери еда да спи на пода в детската стая и я сложи в леглото , а преди това и среса косата , но не помня в коя тема беше поснат , а преди това беше и този от банята.

# 314
В турския фейс коментират, че Толга ще каже ''не'', защото той самия е израсъл без истинския си баща и не можел да допусне това да се случи и на Ямур. Но ще ведим утре или може би другата сряда, ако утре серията свърши след отговора на Еда
Да сигурно ще е чак другата сряда.
Също така в турския форум се коментирашe ,че сватба няма да има защото Харун ще я спре!!

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 21:01 от migi_megi

Общи условия

Активация на акаунт