41 епизод 4 част
и след като знае кой е бащата и знае че, майката изобщо не го обича!
Може пък да рече да прави напук на Харун, щото знае, че той много ще страда от цялата тая ситуация- току- виж и Толга станал гадняр!
Че то като те бъзнат по достойнството и ти разчовъркат егото- може и звяр да станеш ( като Мелда) 
Нали уж щяха да дават по две- а така става на час по лъжичка- има да се точиии...
То няма лошо, ама аз искам да гледам ония серии дето са без субтитри от нашия форум и да видя целите диалози между героите, че то разбирам на 10% в оригинал!
Това е един от най- красивите и силни моменти в сериала- направо има невероятно въздействие- гледала съм
го десетки пъти и всеки път съм като омаяна- цялата настръхвам!
Стахотна сцена! 
Нали уж щяха да дават по две- а така става на час по лъжичка- има да се точиии...
То няма лошо, ама аз искам да гледам ония серии дето са без субтитри от нашия форум и да видя целите диалози между героите, че то разбирам на 10% в оригинал! 
Това е един от най- красивите и силни моменти в сериала- направо има невероятно въздействие- гледала съм
Стахотна сцена! 
Мнооого секси!
Страхотно наистина!
Стахотна сцена! 
Препоръчани теми